eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

Kızlar ben çıkıyorum yarın hala banlanmamış olursak görüşürük
geyik topiğine taşıyın dedim ama umarım taşımadan önce bizi bi güzel banlamazlar
iyi geceler

Teşekkür ederim cevabınız için.Çünkü ben sadece bir soru sormuştum.
Ve dediğiniz gibi bir anda tersleşen konu sahipleri var biliyorum.
Ben sadece böyle bir konudan çıkıp başka bir konuda isim vermeden birilerini konuşmanın doğru olup olmadığını hatırlatmak istedim.

dedikodu yok yok yok yok dedikodu el altinda fisir fisir kapali kapilar ardinda konusanlara denir
oysaki burasi ap acik herkese acik bi yer:103::118:

Peki adını vermeyip konuştuğunuz kişiler buradalar mı?Haberleri var mı bu yazdıklarınızdan?

Sanki ben gel yaz tartışalım biraz dedimde neyse tartışmak istemiyorum diyo
işte ben buna kızıyorum anlıyomusunuz çete üyeleri

Senin bu fevri çıkışların yüzünden tartışmak istemiyorum dedim.
Her mesajında ters ters cevaplar veriyorsun.
Her neyse devam edin gerçekten sadece bir soru sordum cevap veren de verdi zaten.

firarperest;
şuan çok uykum var ve gerçekten ciddi düşünemiyorum.
hani tersliyor gibi düşünme.
yarın ben senin yorumlarını düzgünce okuyup yorum yaparım tamam mı?.

wuuuuuuuuuuuuuuu sende çok mu etkilendin bu yorumdan psikolojin falan bozuldu mu sana da bi abla destek oldu mu bunların cevabını ver donluuu

olmadiiiii herkes birden bana üsüstü vurun kimizinin kafasina kafasina dedi:83:kendimi okadar yalniz kötü his ettimki msn de cagirabilecegim bi arkadasim bile yok
icki verin bana cok efkarlandim, iyi ramazanlar

olmadiiiii herkes birden bana üsüstü vurun kimizinin kafasina kafasina dedi:83:kendimi okadar yalniz kötü his ettimki msn de cagirabilecegim bi arkadasim bile yok
icki verin bana cok efkarlandim, iyi ramazanlar

keşkem çağıraydın bi iki kişi hemen ekleyip
Ne istersin bacım iyi kafan yapan bişey sanada iyi sahurlar:89::89::89:

var var gunizcimle iyi geceler sahurlar diledik birbirimize

hadi çıktım artık
sizlerde çıkın ben rahat edemem yoksa acaba çok mu eyleniyolar diye
kocanız yok mu sizin ya dağılın yemek hazırlayın len ne tembel gacılarsınız siz

herkesin içinde bir nebze de olsa bu huydan olduğunu düşünüyorum. kiminde ap açık ortadayken kimisinde gizli.. açığa çıkmak için; eleştiren kişi, üslup vs. gibi unsurlardan etkileniyor. hoş bir huy değil. hatta insanı çileden çıkarmaya yetiyor ama sevsek de sevmesek de kabul etsek de etmesek de herkeste var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…