meraba arkadaşlar..
günlük hayatta çok karşılaştığım ve hala(!)da karşılaşmakta olduğum bi insan türünü sizinle paylaşmak istiyorum..bu insan tipleri genel olarak eleştirilmeyi tahammül dahi edemez..kendi sahip olduğu düşüncenin karşıt görüşünü belirtirsen vay haline(!)
illa ki onunla aynı fikirde olucksın ki o ve benzeri yandaş(!)ları senin yanında olsun..
bu tür insanlar bana kalırsa pekte toplum içine çıkartılmamalıdır..yoksa onlar grup haline gelip üstüne gelmekte hiçte çekinmeyeceklerdir..
arkadaşlar demem o ki..günlük hayatta böyle insanlarla karşılaştığınızda neler yapıyosunuz..
bu konudan çok kişi müzdariptir herhalde..hadi bakalım..
Boyle insanlar hakikaten cok fazla. En iyisi fazla muhattap olmamak, elestirmemek, kafan rahat olur. He diyip gecicen, sonra sen kotu oluyosun.
Eleştiriye açık olsa sorun bilmiyoki hallolcak ama dik kafalık insana mutsuzluktan başka hiçbişey vermiyo ne yazık ki
ben bana negatif eenrji veren yersiz yere eleştiri yapıp hiç yokken moralimi bozan karamsar olan insanlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum çünkü yapı gereği sünger gibiyim her şeyi çekebiliyorm biri gelsin bana sıkıntıısını anlatsın elimde olmadan abartılı şekilde o sıkıntı bana geçiyor ve günler sonra kendime gelebiyorum o yüzden yersiz eleştiri gizli hayranlıktır. bence egoyla alakalı at gözlüğüyle bakmaktır hayata bu tür insanlar ne yazıkki çokca o duvarlarını yıkmak zor yapacak bişi varmı bilmiyorum
ha bide bu insan tipleri dedikodunun alasını yaparlar..ama yapanı gördüklerinde de aaa!!çok ayıp
demekten de vazgeçmezler..çok bencilce hareket bunlar ama..çok bencilce..
ben çok rahatsız oluyorum hayatımdaki bu tip insanlardan..
ya siz
haha iç savaşmı var burda herkes fikrini payalşırdı halbukibizde fikire saygı varr
eleştiriye varım evet sonuna kadar hem de.
beni de eleştirsinler isterim.
yıkıcı ya da yapıcı eleştiri hiç farketmez, eleştriler benim içeriden göremediğimi dışardan gösteren gözlerdir benim için.
ama eleştirmek ile hakaret etmenin arasındaki ince çizgiyi maalesef koruyamayanlar da var.
işte o insanlardan da ben dertliyim.
hem de çok dertli.
egolarını insanları eleştirmek adı altında, aba altından sinsice hakaretler yapan insan cinsinden hem korkarım, hem kaçarım.
ama maalesef sevmediğin ot da dibinde bitermiş.
yapacak bir şey yok...