Elektrikli süpürge önerisi

karlicee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
405
320
30
Kızlar selam. Hediye olarak süpürge alacağız da çekim gücü yüksek kendisi hafif, şarjlı olmayan yani kablolu süpürge önerinizi rica ediyorum. Aslında istediğimiz tam olarak dysonun kablolusu ama hediye için yüksek bir fiyat onun muadili gibi olanların önerisinde açığım teşekkür ederim şimdiden 🌸

Ben kullanmıyorum henüz ancak çok araştırma yaptım yabancı videolar izledim, karşılaştırmaları özellikle takip ettim, beyaz eşya alacagım markayı seçerken yapmıştım bu karşılaştırmaların hepsini ve her biri için miele de karar kılmıştım. Henüz almadım çünkü yerleşik bir düzenim yok, alacagım zaman hepsi miele olacak.
Ben biraz garanticiyim, hemen bozulabilecek ve mühendisliği o kadar para etmeyen sırf reklam olan ( bosch,simens, arçelik,philips) gibi ürünlere o paraları vermem.

Dyson v12 var ben de aşırı memnunum hamileyim iyi ki de almışım çok hafif çok rahat iş görebiliyorum
Geçen mediamark a baktım sulusu yoktu almak istiyorum evde iki süpürge var iş görüyor ama silme konusunda iştahla siler mi onu bilmiyorum olumsuz yorum da var çok ben de istiyorum eşim pes diyor ben dyson diyorum çekişiyoruz sanırım bir anda ikisini de alıcaz 😂

Philips'den cok memnunum. Dyson da var ama ona hic alisamadim. Elime agir geliyor, parmagimi acitiyor. Oradan oraya tasimayi da sevmiyorum. 10 yildir 100 kez kullanmamisimdir. Fircalarina saclar dolaniyor, kesip temizlemesi cok sinir bozucu. Belki benimki kötü cikti ama bozulsa tekrar almam.

Philips'i itip kakiyorum tekmeliyorum cekistiriyorum bana misin demiyor. Canavar gibi.

Philips'den cok memnunum. Dyson da var ama ona hic alisamadim. Elime agir geliyor, parmagimi acitiyor. Oradan oraya tasimayi da sevmiyorum. 10 yildir 100 kez kullanmamisimdir. Fircalarina saclar dolaniyor, kesip temizlemesi cok sinir bozucu. Belki benimki kötü cikti ama bozulsa tekrar almam.

Philips'i itip kakiyorum tekmeliyorum cekistiriyorum bana misin demiyor. Canavar gibi.
Philips bende de var maraton ama daha hafifi olsun istiyorum hediye için

Philips bende de var maraton ama daha hafifi olsun istiyorum hediye için
Benimki marathon degil, basit bir model. Marathon'un agir oldugunu bilmiyodum. Bana da Dyson cok agir geliyo. Bi de sürekli tusuna basmak gerekiyo. Parmagim ve kolum cok aciyo süpürürken.

Belki benimki eski oldugundan böyle. Yeni modelleri herhalde daha iyidir.

Philipsi ne zamandır kullanıyorsunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz?
Bir de hafif mi aşağı yukarı taşıması kolay olsun (evim dublex) hafif olsun pratik olsun istiyorum, ama çok iyi çeksin istiyorum. Önerir misiniz?

Philipsi ne zamandır kullanıyorsunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz?
Bir de hafif mi aşağı yukarı taşıması kolay olsun (evim dublex) hafif olsun pratik olsun istiyorum, ama çok iyi çeksin istiyorum. Önerir misiniz?
Siz yazinca baktim, benimki Philips degilmis, eski bir makinemle karistirdim herhalde:oops: Bendeki Dyson da eski bir kablosuz model. Bunu bastan yazayim da kimseyi yanlis yönlendirmis olmayayim. Eminim Dyson'in cok daha iyi modelleri vardir, ben sadece bendekini biliyorum.

Cok memnun oldugum süpürgem; Siemens Q5 extreme silencePower. Bunu 4-5 yildir kullaniyorum. Gercekten cok memnunum. Cekimi cok iyi. Mesela halidaki sac ve tüyleri Dyson yerine bununla cok daha kolay süpürüyorum. Üstelik Dyson gibi fircaya sac dolanmasi diye bisey yok. Dyson süpürgemi makasla saclari kese kese temizliyorum...

Bu siemens itip kakmaya, cekmeye cok iyi dayaniyor. Tek dokunusla Hali -Düz zemin ayarini yapiyorum. Cekim gücünü yine tek dokunusla ayarlayabiliyorum. Cikardigi ses de bu ayarlara göre cok azalabiliyor. Bazen calistigi bile zor anlasiliyor. Dyson'imda hicbir ayar yok.

Bir de Dyson'in haznesini acip tozlarla muhatap olmak zorundayim. Siemensde torba dolunca atiyorum bitiyor.

Benim evim de eskiden dubleksti. Süpürge tasimamak icin Dyson'i almistik ama hic isinamadim. Bir tanidiginizda varsa en güzeli bir deneyin, belki size cok rahat gelir. Internete bakiyorum, genelde insanlar hep memnun. Ben bir türlü sevemedim. Modelden mi yoksa benim elim kolum mu hassas bilmiyorum.

Siz yazinca baktim, benimki Philips degilmis, eski bir makinemle karistirdim herhalde:oops: Bendeki Dyson da eski bir kablosuz model. Bunu bastan yazayim da kimseyi yanlis yönlendirmis olmayayim. Eminim Dyson'in cok daha iyi modelleri vardir, ben sadece bendekini biliyorum.

Cok memnun oldugum süpürgem; Siemens Q5 extreme silencePower. Bunu 4-5 yildir kullaniyorum. Gercekten cok memnunum. Cekimi cok iyi. Mesela halidaki sac ve tüyleri Dyson yerine bununla cok daha kolay süpürüyorum. Üstelik Dyson gibi fircaya sac dolanmasi diye bisey yok. Dyson süpürgemi makasla saclari kese kese temizliyorum...

Bu siemens itip kakmaya, cekmeye cok iyi dayaniyor. Tek dokunusla Hali -Düz zemin ayarini yapiyorum. Cekim gücünü yine tek dokunusla ayarlayabiliyorum. Cikardigi ses de bu ayarlara göre cok azalabiliyor. Bazen calistigi bile zor anlasiliyor. Dyson'imda hicbir ayar yok.

Bir de Dyson'in haznesini acip tozlarla muhatap olmak zorundayim. Siemensde torba dolunca atiyorum bitiyor.

Benim evim de eskiden dubleksti. Süpürge tasimamak icin Dyson'i almistik ama hic isinamadim. Bir tanidiginizda varsa en güzeli bir deneyin, belki size cok rahat gelir. Internete bakiyorum, genelde insanlar hep memnun. Ben bir türlü sevemedim. Modelden mi yoksa benim elim kolum mu hassas bilmiyorum.
Dyson bende sevmiyorum niye bu kadar abartılıyor anlamadım. Benim derdim saçlar o saçları temizlemek için makasla kesmek zorundayım ve haznesi dolunca tozlarla muhatap olmakla kalmıyor orayı tekrar temizliyorum. Şimdi çekişinden de hiç memnun değilim.
Söylediğiniz modeli araştıracağım, çok teşekkür ediyorum yardımcı oldunuz🌸

X