Siz yazinca baktim, benimki Philips degilmis, eski bir makinemle karistirdim herhalde
Bendeki Dyson da eski bir kablosuz model. Bunu bastan yazayim da kimseyi yanlis yönlendirmis olmayayim. Eminim Dyson'in cok daha iyi modelleri vardir, ben sadece bendekini biliyorum.
Cok memnun oldugum süpürgem; Siemens Q5 extreme silencePower. Bunu 4-5 yildir kullaniyorum. Gercekten cok memnunum. Cekimi cok iyi. Mesela halidaki sac ve tüyleri Dyson yerine bununla cok daha kolay süpürüyorum. Üstelik Dyson gibi fircaya sac dolanmasi diye bisey yok. Dyson süpürgemi makasla saclari kese kese temizliyorum...
Bu siemens itip kakmaya, cekmeye cok iyi dayaniyor. Tek dokunusla Hali -Düz zemin ayarini yapiyorum. Cekim gücünü yine tek dokunusla ayarlayabiliyorum. Cikardigi ses de bu ayarlara göre cok azalabiliyor. Bazen calistigi bile zor anlasiliyor. Dyson'imda hicbir ayar yok.
Bir de Dyson'in haznesini acip tozlarla muhatap olmak zorundayim. Siemensde torba dolunca atiyorum bitiyor.
Benim evim de eskiden dubleksti. Süpürge tasimamak icin Dyson'i almistik ama hic isinamadim. Bir tanidiginizda varsa en güzeli bir deneyin, belki size cok rahat gelir. Internete bakiyorum, genelde insanlar hep memnun. Ben bir türlü sevemedim. Modelden mi yoksa benim elim kolum mu hassas bilmiyorum.