800 tl fazla ve fuzuli geliyor aslındaArceligin eski modeli çok iyi yapıyor .. yenisini bilemem .. ama elektrikli cezve sen de memnunum yani ikisi de iyi diyebilrim .. bütçen varsa hazneli olan arceliginkini al derim .. 800 civarı snairm şuan yenileri
Yeni değilim hatta eskidim sayılırYok canım ne demek. İnşallah gönlünüze göre Bi makine olur =) kahveye de hayır demem . Yeni mi evleneceksiniz? Hevesli gördüm sizi ondan soruyorum =)
Evet maalesef zararlı. Köye gittiğimizde içiyoruz, orada bir akrabamız kullanıyor gerçekten çok güzel oluyor kahveleri. Yorum için teşekkür ederim.Ben en iyi köpüğü şu ilk çıkan milyoncularda satılan plastiklerin yaptığını düşünüyorum ama zararlı tabi . Sıcak ve plastik hiç sağlıklı değil .Evde cezve, işte hazneli var. İkiside iyi bence.
800 tl fazla ve fuzuli geliyor aslındafikir için çok teşekkür ederim.
Elektrikli cezve en mantıklısı o.zaman .. kiwi uygun ve güzel800 tl fazla ve fuzuli geliyor aslındafikir için çok teşekkür ederim.
Evet elektrikli cezvede karar kıldım. Öneri için teşekkürlerElektrikli cezve en mantıklısı o.zaman .. kiwi uygun ve güzel
Bnm ananemde bundan var çok güzel yapıyor. Bende her türlüsü var .. hemen hemen hepsinden olan kahveyi denedim .. çok bir fark yok. Ama arada aşırı ücret farkı var biri 40-50 TL diğeri 1000 e kadar çıkıyor..Evet elektrikli cezvede karar kıldım. Öneri için teşekkürler☺ Siz kullanıyor musunuz?
Yeni değilim hatta eskidim sayılırama bugüne kadar “kahve bakır cezvede kısık ateşte olur.” Diyenlerdendim. Baktım kalabalık misafirlerde başa çıkılmıyor hem artık eskisi kadar sabrım kalmadığından kahvelerimin lezzeti de değişti böylece bakır cezveden vazgeçtim. ☺
Bakır cezve bende de var ama tabiiki sabrım yokYeni değilim hatta eskidim sayılırama bugüne kadar “kahve bakır cezvede kısık ateşte olur.” Diyenlerdendim. Baktım kalabalık misafirlerde başa çıkılmıyor hem artık eskisi kadar sabrım kalmadığından kahvelerimin lezzeti de değişti böylece bakır cezveden vazgeçtim. ☺
Kesinlikle fiyatlar çok uçuk.Bnm ananemde bundan var çok güzel yapıyor. Bende her türlüsü var .. hemen hemen hepsinden olan kahveyi denedim .. çok bir fark yok. Ama arada aşırı ücret farkı var biri 40-50 TL diğeri 1000 e kadar çıkıyor..
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz sağ olun.Çok tiryakisi iseniz arceligin ürünlerini oneririm tat olarak apayrı.. ama arada bir iciyorsan ve sadece misafirler içinde elektrikli .. birazcık iyi olanından al ben başta uygun bir yerden almıştım denk gelmişti yandı
. Sigortayı arrtrdi .. daha sonra başka aldım.. suankinden memnunum.. ama kiwininkini ananeme almıştık o daha bi iyi geldi plastiği falan.. ben çok içmiyorum.. Nescafe ve diğer kahvelerin tiryakisiyim.. misafir için aldım tamamen ..
Arada bir yaparız belki yineBakır cezve bende de var ama tabiiki sabrım yok
Benim için çok zorArada bir yaparız belki yine
Rica ederimBilgileriniz için çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz sağ olun.
Çaydanlıkta kahve mibana kahve makinesi bile biraz garip geliyorben biraz eski kafalıyım sanırım en güzeli çaydanlıkta kahve yapmak