Arzummm Okkaaa Aslaaaaa Önermiyorumm heryere şikayet ettim kendisini , ne köpürme var ne birşey , tamam ağır pişirme yapıyor ama aslaaa köpürme olmuyor.Almayın Arçelik alın.Merhaba kızlar, şu sıralar kahve makinesi almak istiyorum ama elektrikli cezve şeklinde olanlardan mı almalıyım yoksa hazneli (mesela arzum okka) olanlardan mı? Önerileriniz olursa çok sevinirim.
Yani bütceye göre bir durum bu. Korkmaz kafein var bende, celik cezve 4 tane cıkarıyor, her seferinde bol köpüklü. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Hediye gelmişti, kendim alsam kesin güvenmeyip hazneli alırdım =) indirimde 200 lira benim kullandığım. Haznelilerde de bosch ve arceliğinki cok hos.
Arzummm Okkaaa Aslaaaaa Önermiyorumm heryere şikayet ettim kendisini , ne köpürme var ne birşey , tamam ağır pişirme yapıyor ama aslaaa köpürme olmuyor.Almayın Arçelik alın.
Zahmet olmayacaksa isterimEvet işte aynı işi yapıyor. Cok güzel köpüklü kahve yapıyor, koduna da bakarım isterseniz.
Valla bende isterim :) çok teşekkürler ♥Zahmet olmayacaksa isterim
Bakarım simdi altını kaldırıp =)Zahmet olmayacaksa isterim
Evet arçeliğin haznelileri de cok güzel ama fiyatları epey artmıs.Kesinlikle arceligin hazneli kahve makinasi ben hayatimda boyle guzel kahve icmedim
Dogrudur butcenize uyuyormu bilemem elektrikli cezve aliyosanizda lutfen plastik degil celik alinEvet arçeliğin haznelileri de cok güzel ama fiyatları epey artmıs.
Yok ben almayacağım benim evimde çelik var plastik almak akılkarı bir durum değil zaten.Dogrudur butcenize uyuyormu bilemem elektrikli cezve aliyosanizda lutfen plastik degil celik alin