TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

Ben anneme arzum mokka minio rich almıştım,
Köz, sütlü gibi modları var. Alalı 2 sene olmuştur maşallah gayet taş gibi çok memnun. İçinde spin de var kendisi karıştırıyor gayet de köpüklü kahve de yapıyo 😍 öneririm.
Teşekkür ederim, bugün karar verip alacağım sanırım :)
Bakır cezvem var yavaş yavaş pişiriyorum kokusu tadı gayet güzel. Alışkanlık benimki o yüzden makine düşünmedim ama düşünebilirim de 😂
Evet evet hele bakır cezvede ayrı güzel oluyor tadı :) bir de misafir olunca makine çok pratik oluyor zaman açısından :)

Teşekkür ederim hanımlar, sanırım alacağım :) <3

Arçeliği boyutundan dolayı eledim aslında, çok yer kaplayan şeyleri sevmiyorum. Bu tarz şeyler indir kaldır da yapılmıyor. Yerim olsaydı onu düşünüyordum.
Arçelik telve küçük ama fincan sayısı az evet 3 fincan benim Arzum okka 4 fincan alıyor

O zaman önceki telvesi gri olan annedeki🥰 o efsane.Bu yeni cıkan meret beter.Görüntüsüne aldandım türk kahvesinden soğutacak beni namıssız:KK53:
Anneminki bundan cezvenin değdiği tavan var ya orayı arada bir silmek gerekiyor silinmez ise hiç köpük yapmıyor ama fincan sayısı az bunun 3 tane bir tane cezvede yapmak zorunda kalıyoruz 😄benim okka 4 fincan alıyor hazne de önemli aslında

Eklentiler

• 1000038422.jpg
    1000038422.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 4
Korkmaz marka kahve makinesini iş yerinde kullanıyorduk ve ben pek sevmiyordum açıkçası. O sebeple onu düşünmedim hiç :)
Korkmaz eltimde var o da güzel ben beğendim ama gereksiz pahalı onu almaktansa ben okkayı almıştım fiyat performans ürünü

X