Konu sahibi sandim siziYok ben almayacağım benim evimde çelik var plastik almak akılkarı bir durum değil zaten.
O kadar cok yorum yapınca normalKonu sahibi sandim sizi
güzelmiş baktım şimdi fiyatı da çok iyi çok teşekkürler hemen alıyorum ♥Korkmaz kafein A336. Aynısının Bi de kulbundan düğmelisi var ama onu kullanmadım,bilemiyorum.
Yine de siz magazada falan bir görün bakıngüzelmiş baktım şimdi fiyatı da çok iyi çok teşekkürler hemen alıyorum ♥
selamm , o nerede istoç ? Sanal uygulamama mı ?Bu arada konu ile alakasız ama istoç diye bir yer var. Züccaciye ürünlerini daha ucuza alabiliyorsunuz ben kesfedeli cok gec oldu tabi ama belki birinin işine yarar.
İstanbulda bir bölge =)selamm , o nerede istoç ? Sanal uygulamama mı ?
Konu sahibi sandim sizi
İstanbulda bir bölge =)
Bana karacanın hazneli olan hediye geldi cok memnunum sicak ve bol köpüklü oluyor. Taşma yok kesinlikleMerhaba kızlar, şu sıralar kahve makinesi almak istiyorum ama elektrikli cezve şeklinde olanlardan mı almalıyım yoksa hazneli (mesela arzum okka) olanlardan mı? Önerileriniz olursa çok sevinirim.
anladımmm , ben istanbulda yaşamadığım için sanal olabilir diye düşündüm , teşekkürler. :)İstanbulda bir bölge =)
Yok ben hiç böle bir sorun yaşamadım acıkcasıSanal uygulama sanıp sevinmiştim. Bir sorum daha olacak önerdiğiniz ürünle ilgili yorumlara baktım da temizliğinin zorluğundan,rezistansın arasına kahve girdiği ve temizlenemediğinden bahsedilmiş. siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
Fikir için teşekkür ederimBana karacanın hazneli olan hediye geldi cok memnunum sicak ve bol köpüklü oluyor. Taşma yok kesinlikle
Tamam tekrar sağ olun. Çok ilgilendiniz. Kimbilir belki birgün kahvemi içersiniz.Yok ben hiç böle bir sorun yaşamadım acıkcası
Arceligin eski modeli çok iyi yapıyor .. yenisini bilemem .. ama elektrikli cezve sen de memnunum yani ikisi de iyi diyebilrim .. bütçen varsa hazneli olan arceliginkini al derim .. 800 civarı snairm şuan yenileriMerhaba kızlar, şu sıralar kahve makinesi almak istiyorum ama elektrikli cezve şeklinde olanlardan mı almalıyım yoksa hazneli (mesela arzum okka) olanlardan mı? Önerileriniz olursa çok sevinirim.
Yok canım ne demek. İnşallah gönlünüze göre Bi makine olur =) kahveye de hayır demem . Yeni mi evleneceksiniz? Hevesli gördüm sizi ondan soruyorum =)Tamam tekrar sağ olun. Çok ilgilendiniz. Kimbilir belki birgün kahvemi içersiniz.☺
Karaca hatırMerhaba kızlar, şu sıralar kahve makinesi almak istiyorum ama elektrikli cezve şeklinde olanlardan mı almalıyım yoksa hazneli (mesela arzum okka) olanlardan mı? Önerileriniz olursa çok sevinirim.