Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

geçen ay 67 geldiydi..
bu ay her şeyi 11 den sonra çalıştırdım..
55'e düşmüş..

bu topik tan benim topiğim geçen ayyy 331.5 geldi bu ayda dikkat ettik sözde 268 lira geldii tedaşa isyan düzenlemeliyiz bayanlar ne bu faturalar yahu klava:

bu topik tan benim topiğim geçen ayyy 331.5 geldi bu ayda dikkat ettik sözde 268 lira geldii tedaşa isyan düzenlemeliyiz bayanlar ne bu faturalar yahu klava:

offf... arkjadaşım klima elektirik sobası falan mı kullanıyorsunuz?

Günlük, gündüz pc, buzdolabı, şarjlı süpürge akşamları tv
Günde en fazla 3 saat tasarruflu lamba, termosifon
Haftada 1 yada 2 kez fırın
5 günde bi bulaşık makinesi
10 günde 3 kez çamaşır makinesi
haftada bi süpürge çalışıyor
2 aylık fatura geliyor
Evlendiğimiz ay 45 geldi sonra 70 en son 90 geldi bu ay zamlar sayesinde 150yi bulur diyoruz akannehir

ahh kızlar ahh klima kullanıyoz gelen giden derken fırın klima =cep yanığı kafamçokkarıştı

evde bebiş var anladığım kadarıyla o nedenle çok yakıyorsunuzdur. ben bu kadar doğal yaksam hamam çalıştırırım evde o ayrı konu. bence başka bir ısınma yoluna geçin canım.

ahh kızlar ahh klima kullanıyoz gelen giden derken fırın klima =cep yanığı kafamçokkarıştı

ofoff çok zor canım. o zaman normal.. biz birde petek yakıyoruz.. geçen ay oda 175 tl geldi.. ikisini toplayınca malum 200 ü geçiyor biizmde.. kış ayı ayrı bir masraf.. ne yapalım.. birde fazla zam yapmasalar artık((

bu ay 44 geldi ve çamaşır makinası hafta bir çalışıyor ama maşallah zam zam üstüne sonumuz hayrola

Elektrik faturaları herkesin belini büker cinsten
Bize de 96 lira geldi ciğerime oturdu,normalde bizim elektrik faturalarımız 40-50 lira arasıydı ama bu ay fena öptüler,konuştuğum pek çok kişide elektrik faturalarındaki bu ani artıştan muzdarip

elektrik dağıtımı özelleştirildiği için faturalar yüksek geliyor malesef bundan sonra böyle yani

Şeniz
elektrik dağıtımı özelleştirildiği için faturalar yüksek geliyor malesef bundan sonra böyle yani

demek sebep buCADIARZUgeçen ay 23 lira gelmişti sevinmiştim
bu ay yine aynı miktar elektrik kullandık ekstra hiçbirşey olmamasına rağmen 38 geldi
inşallah daha fazla zamlanmaz ne diyelim:bbo:

bu ay 44 geldi ve çamaşır makinası hafta bir çalışıyor ama maşallah zam zam üstüne sonumuz hayrola

Canim, haftada bir calisiyor makina diyorsun. Bunu nasil yapiyorsun? Renkli ve beyaz ayirdigin zaman zaten 2 makina cikiyor...o zaman hafta icinde yikacagin camasiri, bir günde yikiyorsun..??! Dogrumu? Ayni hesaba cikmiyormu öyleyse? CADIARZU

banada iki aylık seksen bide ikimizde çalışıyoruz bişi yok gündüzleri valla zamlarınada onlarada başlıcam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bugün gelmis fatura..60 TL. Tami tamina 30 TL indirebilmisiz faturayi, gecen ay 90 TL gelmisti...kafamçokkarıştı

Akilli sayacimiz varya...Benim keseme calismadigi kesinlesti..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…