Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

biz ufo kullanıyoz. ayriyeten bisürü şey tabi. bide kızkardeşim ve ben çok fön çekeriz hemen hemen hergün çalışır fön makinesi, maşa, düzleştirici.
130 geldi bu ay.
yazın 30-40-50 arasında değişiyo.

yaz kış 150 l- 200 tl geliyor klima,lcd,şofben,kittle,telsiz telefon ,sürekli şarjzda ve e bide pc....

geçen ay 55 gelmişti yaa . şok olduk resmen. ki idareli kullanıyoruz yani. bakalım bu ay nasıl gelcekmafoldumben

77 lira gelmiş bu ay.
bu ay artar sanırım ,havalar soğuk biz elektırıklı ısıtıcı kullanıyoruz....

iki kişiyiz ben hep evdeyim ama ne ısıtıcı ne bulaşık makinesi kullanıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen 98 tl geldi :sinifsinif:

Bugün 93,50 TL gelmis...bizim sayaclar degisti gecen ay ve oradan kalma ücreti ödüyoruz herhalde hala! bilmiyorumkismile

Ayrica arastirdim, bizim binaya "Akilli" sayac takmislar..1 günü üc´e bölmüsler T1= 06:00-17:00, T2= 17:00-22:00, T3= 22:00-06:00.

T1 normal tarife, T2 pahalli tarife ve T3 en ucuz tarife....isin yoksa evin islerini akilli sayaca göre ayarla..!

püfffffffffffffffffff yaaaa....gecenin bir vakti camasir makinasi´da calistirilmaz ki..! alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
100 tl , ama tek yaşayan kaynanacığımananiknanik 68 tl gelince herüf bişee diyemedi şakkıdı..
annen bi başına 68 yaktıysa 4 kişi 100 tl çokmu dedim sustu zemuszemus..

hoscakalcım.. amelsefki bu akıllı sayaçalr t.e.k. kurumuna göre tam akııllı valla.. tam en çok kullnılacak saatlede pahalı bu elektirk:KK43:(bizidme akıllı göya.. ama geçen ay 65 geldiki ben çamaşlır maklinemide bulaşık makinemide akşam 10 dan sorna açarım:KK43:buna rağmen.. bütün ampulleirmiz tasarruflu göya:KK43:ütümü bielm 10dan sonra yapmamam rağmen bu böyle:KK43:

26 tl geldı ama her tarafta tasarruf ampulu var bırde utu ve ketıl tv bulasık ve camasır makınası ve bılgısayar harıc elektrıklı bır ev esyası kullanmıyoruz sanırım ondan bırde elektrıklı esyaları hep bırlıkte calıstırmayın ben oyle bılıyorum aynı anda yanı bu arada tasarruf ampulu kullanmaya yenı basladık daha once 70 75 arası gelıyordu ıyıkıde almısım dıyorum ampuller baya para tuttu dıyordum ama cıktı parası bırde dugmelerını kapatın esyaların o cekmesıne sebep oluyor fırını davul fırın kullanıyoruz cabuk pısıyor az elektrık harcıyor sanırım

Son düzenleme:
X