Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

3 zamanlıdır o zaman gece,gündüz ve puant en çok puant döneminin tarifesi yüksek oluyor biz tek zamanlı tarifeye geçtik gündüz de aynı gecede,bir tanıdığım bütün elektrikli eşyalarını gece açardı indirimli diye ama 130-150 den aşağı gelmiyor du hiç,artık komşularıda şikayetlerini dile getirmişler,bence en iyisi tek zamanlı.

Nasıl geçicem ona
Puant da var evet

Bağlı bulunduğunuz kurumun web sitesinde vardır tarifeleri oradan inceleyebilirsiniz sanırım web sitesinden değişiyordu.

baktım az önce meğer bizimki tek zamanlı tarifeymiş ya
ben de faturada gece gündüz puan yazdığını görünce öyle sandım ama o bilgilendirme amaçlıymış.

baktım az önce meğer bizimki tek zamanlı tarifeymiş ya
ben de faturada gece gündüz puan yazdığını görünce öyle sandım ama o bilgilendirme amaçlıymış.
O zaman daha iyi çünkü en çok puant döneminin tarifesi yüksek şimdi hiç olmazsa hepsi eşit oluyor.

geçen ay 57 geldi bu ay 13 gün yoktum 5 kez fırın çalıştırdım gen aydan farklı olarak . ve 61 geldi anlamış degilim

geçen ay 57 geldi bu ay 13 gün yoktum 5 kez fırın çalıştırdım gen aydan farklı olarak . ve 61 geldi anlamış degilim
Fırından kaynaklı o zaman,fırın çok yakıyor.1 ayda 10 kere filan çalışsa 10 lira fark edermiş demek ki.

54 lira eve 98 lira dükkana gelmiş :kahve:

Yılbaşından önce eve gelen faturam en yüksek 36ydı. Farklı giçbir şey kullanmadım da :sopa:

125 tl gelmiş
Geçen ay 138 tl idi
2 hafta sonu ütü yapmadık
Tek zamanlı tarife diye geçiyor ama en çok tüketimi saat 23 ile 07 arasında yapmış görünüyoruz
O saat uyku saatimiz makina ütü fırın çalışmaz. 6 dan sonra kalkarız ışık açık olur sadece.
Anlamış değilim farkı
Fikri olan var mı kızlar

125 tl gelmiş
Geçen ay 138 tl idi
2 hafta sonu ütü yapmadık
Tek zamanlı tarife diye geçiyor ama en çok tüketimi saat 23 ile 07 arasında yapmış görünüyoruz
O saat uyku saatimiz makina ütü fırın çalışmaz. 6 dan sonra kalkarız ışık açık olur sadece.
Anlamış değilim farkı
Fikri olan var mı kızlar
Takılı olan fişleriniz varsa onlarda çok elektrik çekiyor,buzdolabı,bulaşık makinesi bunlar mecbur takılı oluyor,eğer bulaşık makinesi dolap içindeyse,tv fişi falan takılıysa,gece lambası var ise,lamba açık ise,lambada ne kullanıyorsunuz,sarı falansa onlarda çok yakıyor aklıma gelen bunlar.

Teşekkürler bilgi için bulca bulca
Dolap tv fişleri takılı evet de onlar bütün gün takılı
En fazla harcama görünen saat ışıkların kapalı bizim uykuda olduğunuz saat
Anlamadığım durum bu

X