Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

06:00 -17:00 arası gündüz
17:00 - 22:00 puant
22:00 - 06:00 gece
Yazıyor
Çamaşırları puant ta yıkayayım bakalım değişecek mi
gün içinde evde değilim. en çok puant zamanında evdeyim. en az o kısım kwh gelmiş.
gündüz evde olmama rağmen en çok o gelmiş

17.22 arası çok gelir. 3 zamanlı tarifeden tek zamanlı tarifeye geçtik bizde.

Sanırım en az gecede
Sonra da gündüzde mi geliyor yani?
Puant en pahalı mı?

Tek zamanlı daha mı karlı? Birim fiyatı yukarıdakinden hangisine göre hesaplanıyor biliyor musunuz?

Sanırım en az gecede
Sonra da gündüzde mi geliyor yani?
Puant en pahalı mı?

Tek zamanlı daha mı karlı? Birim fiyatı yukarıdakinden hangisine göre hesaplanıyor biliyor musunuz?
Puant en yüksek 3 zamanlı olunca birim fiyati farklı oluyor 3 zamanin. Tek zamanlida aynı birim fiyati var.

06:00 -17:00 arası gündüz
17:00 - 22:00 puant
22:00 - 06:00 gece
Yazıyor
Çamaşırları puant ta yıkayayım bakalım değişecek mi

Puant en yüksek 3 zamanlı olunca birim fiyati farklı oluyor 3 zamanin. Tek zamanlida aynı birim fiyati var.
ben makineyi hep akşam 8den sonra çalıştırıyorum, ucuz oluyo diye. doğrumu yaapıyorum yani

ben makineyi hep akşam 8den sonra çalıştırıyorum, ucuz oluyo diye. doğrumu yaapıyorum yani
8 den sonrası puanta giriyor gece 10 dan sonrası gece saatine girer puan en çok tuketilen zaman. Faturanizda görebilirsiniz aslında.

Tek zamanlıdaki birim fiyatı
Üç zamanlıdakinin hangisiyle aynı geceyle mi gündüzle mi yoksa puantla mı ya da daha başka bir fiyat mı

Tek zamanlıdaki birim fiyatı
Üç zamanlıdakinin hangisiyle aynı geceyle mi gündüzle mi yoksa puantla mı ya da daha başka bir fiyat mı
. Aynı birim fiyati. Geliyor. Gece birim fiyati olmaz ortasidir. 80 lira geldi bu ay ama evde bir sürü elektronik eşya çalışıyor. 2 tane buzdolabı. Çamaşır bulasik makinesi.fırın. ütü. Tv pek kapanmaz bazen 2 tv çalışır. . Bilgisayar.Kettle. kombi.kombi acilinca 10 lira fark geldi sadece.

elektrik faturam hep 70-80 civarı gelir.üç zamanlı tarife de kullanmıyorum bu arada.bana sıkıntı basar aman 10 olsun çamaşır atsyım aman 10 olsun bulaşık çalıştırayım.Xaten ev hanımıyız işlerimizi gündüz yapıyoruz .Kasamam yani kendimi ne yapayım.

Evde 2 kisiyiz aksamdan aksama evde oluyoruz annemle ama Bize 100 den aşağı gelmiyor klima fırın ütü hiç bir şey calistirmiyoruz, prize boşuna takılı hiç fiş olmaz. Hatta fırının fişini bile çektim. 2 aydır hiç tv acilmiyor bilgisayarda film izliyoruz çamaşır ve bulaşık makinesi haftada 2 kere çalışır buna rağmen şu faturayı bir düşüremedik

Ütü yapmamanın çaresi nedir
Kuru temizlemeye mi gönderiyorsunuz

Ütü yapmamanın çaresi nedir
Kuru temizlemeye mi gönderiyorsunuz
Annemde bnde evde dışarıda sürekli eşofman giyeriz bu yüzden hiç ütü yapmıyoruz ama ben yeni kapandigim icin ütü şarttı fakat aldığım hersey sandy kumaş bunlarda hiç ütü gerektirmiyor

Bende utu yapmiyorum.
Esim ozelde calistigi icin serbest giyim.
Bnde evdeyim hep disari cikincada kot giyiyorum.
Bayramlarda kaynanamlarda yada annemlerde olursak (kumas pantolonuda ikimizde anca bayramda giyiyoz) oraya goturdugumde orda utuleyip giyiyom dha iyi oluyo .

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftanın 6 günü çalışıyoruz. Akşamdan akşama evdeyiz. Haftada bir bulaşık makinesi açılır, hafta sonu ütü yapılır. Çamaşır makinemi gece geç saatte çalıştırırım. Kullanmadığım her şeyin fişini çekerim. Salonda otururken avizenin 2 lambasını yakarım. 26-27 tl gelir çoğu zaman. Şimdiye kadar en fazla 34 geldi bana.

Keşke bizde öyle gelse ama Alanya fatura konusunda aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…