• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Kızlar yıllarca ne faturalar ödedik...biraz dikkat ettik ve bakıyorum hepimizin genelde düşmüş...işte bu :)
biizim hiç düşmüyor canım ya hep aynı aralıkta geliyor. neyi kısabilirm ki diye düşünüyorum da zaten herşey normal olması gereken kadar kullanılıyo.bende 25 - 30 gelenlere imreniyorum nasıl oluyo ki acaba.Bütün gün evde olmayıp fırınında kek börek pişmeyen tv seyretmeyen bilgisayar kullanmayan ışık açmayan ayda 1 kere çamaşır makinesi çalıştırıp bulaşık makinesini kullanmayanlar herhalde.

biizim hiç düşmüyor canım ya hep aynı aralıkta geliyor. neyi kısabilirm ki diye düşünüyorum da zaten herşey normal olması gereken kadar kullanılıyo.bende 25 - 30 gelenlere imreniyorum nasıl oluyo ki acaba.Bütün gün evde olmayıp fırınında kek börek pişmeyen tv seyretmeyen bilgisayar kullanmayan ışık açmayan ayda 1 kere çamaşır makinesi çalıştırıp bulaşık makinesini kullanmayanlar herhalde.
Canım ben evde değilim bana bile o kadar gelmiyor. 40 - 50 arası ödüyorum ben. Tv izlemiyoruz. Işık açık bırakmıyoruz. Utu haftada bir defa toplu yapıyorum. İki kez elektrik süpürgesi açıyorum. İki günde bir bulasik makinası ve haftada 4 - 5 kez de çamaşır makinesi çalışıyor. Kettle de kullanıyorum. Fırın da açıyorum. Ama tum gün evde olmadığımız için kullanım haliyle az oluyor. Daha da düşmez zaten.

KATILIYORUM CNM SANA BENIM HERGÜN ÇAMAŞIR MAKINESI ÇALIŞIR HAFTADA HEMEN HEMEN 2 DEFA elektrik süpürgesi , 1 gün çlışmasa diğer gün kesin çalışır bulaşık makinesi, ama onlar olmasaydı bız napardık çalışan kadınlar olarak. 50-60 küsür geliyor bizede

Geç saatte çam. mak. Sesinden komşular rahatsız olmuyorlar mı
haftada bir bulaşık makınen nasıl çalışıyor acaba tatlım.
1 gün yemek yapsan ilk gün dolmaz belki ama diğer gun kesin dolar.
tenceerelerimi koymuyonmu yoksammmm :KK57::KK57:

Canım ben evde değilim bana bile o kadar gelmiyor. 40 - 50 arası ödüyorum ben. Tv izlemiyoruz. Işık açık bırakmıyoruz. Utu haftada bir defa toplu yapıyorum. İki kez elektrik süpürgesi açıyorum. İki günde bir bulasik makinası ve haftada 4 - 5 kez de çamaşır makinesi çalışıyor. Kettle de kullanıyorum. Fırın da açıyorum. Ama tum gün evde olmadığımız için kullanım haliyle az oluyor. Daha da düşmez zaten.
şu ütü bitirdi benı artık geçen hafta tam 3 saat ütü yaptım elektrik kesin fazla gelcek.
36 parça ütü az mı :confused:

Bizim haftanın 7 günü çamaşır makinesi çalışır..Yine 7 kez bulaşık makinesi...Tv sabah açılır gece 1 de kapanır...Bütün laptoplar şarjlı elektrik süpürgesi kettle kahve makinesi sürekli fişte...Ve bize 120 ile 150 arası geliyor ben şimdi sevindim..Demek ki gayet iyi bu kullanım için..Bu arada her pazartesi 2 saat en az ütü yapılıyor yani ayda en az 8 saat ütü...
gene iyi valla bende sandım 200 tl gelir yanı masallahh pazartesı neden ütü yapıyorsunuz.
çalışmıyorsunuzz sanırım genelde hafta sonu yapılır ya

neden benım gece de sıfır yazıyor gece açtığımda oluyor
Nasıl gece 0 yazıyor faturanın kaç zamanlı tek zamanlı ise aynı fiyattan hesaplanır eskiden bizim de 3 zamanlı idi şimdi dilekçe ile tek zamanlı yaptık.

Nasıl gece 0 yazıyor faturanın kaç zamanlı tek zamanlı ise aynı fiyattan hesaplanır eskiden bizim de 3 zamanlı idi şimdi dilekçe ile tek zamanlı yaptık.
E ben sımdı daha uygun gelsın dıye 10 dan sonra çalıştırıyorum gereksizmi yani

E ben sımdı daha uygun gelsın dıye 10 dan sonra çalıştırıyorum gereksizmi yani
Dilekçe ile oluyor bağlı bulunduğunuz yerin web sitesini inceleyebilirsiniz. Biz tek zamanliya geçtik. Yoksa puant zamanı en çok harcar ve yüksek geliyordu.
Ne kadar geldi en son.

En son gelen faturada 57 civarı.

Dilekçe ile oluyor bağlı bulunduğunuz yerin web sitesini inceleyebilirsiniz. Biz tek zamanliya geçtik. Yoksa puant zamanı en çok harcar ve yüksek geliyordu.
Ne kadar geldi en son.
valla ben o kadar 10 da çalıştırdım bi işe yaramadı demekkı bu yüzden en son sanırım 62 gelmişti. tam hatırlamıyorum ama.
tek zamanlı daha mı iyi oluyor cnm

valla ben o kadar 10 da çalıştırdım bi işe yaramadı demekkı bu yüzden en son sanırım 62 gelmişti. tam hatırlamıyorum ama.
tek zamanlı daha mı iyi oluyor cnm
Evet bence daha iyi.

Back