• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Ben çok kafa yoruyorum sanırım bu işlere :)
canım sen maşalllah baya tutumlusun ya ama eşin de öyle ki yapıyorsun canım.benim eşim benden kötü valla.ben evlenmeden önce para birkitip araba alan bir insanın hiç param yok dedğimide kesin param vardır benim ama evlendim hiiiç biriktiremedim şaşkınım :KK42:

canım sen maşalllah baya tutumlusun ya ama eşin de öyle ki yapıyorsun canım.benim eşim benden kötü valla.ben evlenmeden önce para birkitip araba alan bir insanın hiç param yok dedğimide kesin param vardır benim ama evlendim hiiiç biriktiremedim şaşkınım :KK42:
Parasi olsa harcar o. Markete girince abur cubur başından ayiramiyorum :D bir de evde para olduğunu öğrenince gereksiz şeyler de alıp geliyor değişik geldi aldım diyor.

Parasi olsa harcar o. Markete girince abur cubur başından ayiramiyorum :KK70: bir de evde para olduğunu öğrenince gereksiz şeyler de alıp geliyor değişik geldi aldım diyor.
ya benimki sigara içiyor ve kola içiyor her gün bu ara bir de cekirdeğe başladı.bağımlılıkları var yani onun dışında harcamaz ama sigara zaten baya para

ya benimki sigara içiyor ve kola içiyor her gün bu ara bir de cekirdeğe başladı.bağımlılıkları var yani onun dışında harcamaz ama sigara zaten baya para
Sorma ya ayni sorun bende de var. Sigara da içiyor kola da çok içiyor. Gecen ay uygun fiyata gazoz aldık eve stok yaptık artik. Kola fiyatı aldı başını gitti.

Sorma ya ayni sorun bende de var. Sigara da içiyor kola da çok içiyor. Gecen ay uygun fiyata gazoz aldık eve stok yaptık artik. Kola fiyatı aldı başını gitti.
günde 1 litre içiyor benimki gazoz fln da içmez.günde 2tl ayda 60 tl o oluyo 300de sigara olsa bi de cekirdek çktı basıma

günde 1 litre içiyor benimki gazoz fln da içmez.günde 2tl ayda 60 tl o oluyo 300de sigara olsa bi de cekirdek çktı basıma
:D çekirdek gene hepsinden iyidir herhalde. Yazın benim eşim de bitiriyor 2 lt falan günde. Bu ay pek içmedi şaşırdım kaldım :) ay canım çekirdek istedi.

:KK70: çekirdek gene hepsinden iyidir herhalde. Yazın benim eşim de bitiriyor 2 lt falan günde. Bu ay pek içmedi şaşırdım kaldım :) ay canım çekirdek istedi.
:) bende çay yapıyorum akşamları kola içmesin diye çözüm bunu buldum ama geçici

79tl geldi
Normalde 55-57civari geliyodu hep ufoya yuklendik bi ara böyle geldi.
Bu ay yakmadim ufoyu bakalim tekrat duscek mi

bizim iki aydır iyi geliyordu.. ama aartık kombiyi yakıyoruz.. o da etkiliyor faturayı..helade bundan sonra 50-60 arası gelir..geçen ay 38,40 geldi.

Bizim 100 tl geliyor elektrik. 4 kişiyiz. Evimizde 1 laptop, 2 bilgisayar var ve hepsi de çalışıyor. Ancak 3 senedir tek tv kullanıyoruz. Çamaşır makinası, bulaşık makinası yoğun çalışıyor. Ama tüm makinalar A plus. Akşamları da loş oturmayı sevdiğimizden lambader kullanıyoruz. Çocuklar da zaten masa lambası ile ders çalışıyor. O yüzden bu fiyat gayet makul diyorum.

Back