benimkine baksana sare.. 55 TL gelmiş. mümkün değil ya. şaşırıp kaldımbizim her akşam düzenli çamaşır makinesi çalışıyor, bulaşık makinesi 2 gecede 1 çalışıyor, süpürge desen öyle 2-3 gecede bir,
gündüz evde yokuz, ketıl yok, çaycı vs kullanmıyorım, işte geceden geceye bide tv çalışıyor, 2,5 yıldır 30 tlden yukarı gelmedi. hatta bi kaç ay az geldiği için faturalanmadı, üstelik binanın ruhsatı yok, şantiye elektiriği diye geçiyor, normalden fazla geliyormuş yani, ben memnunum
çaycı, fritöz, ketıl,mikrodalga falan varsa inanılmaz yakıyor onlar. gerçekten çok gelmişbenimkine baksana sare.. 55 TL gelmiş. mümkün değil ya. şaşırıp kaldım
çaycı, fritöz, ketıl,mikrodalga falan varsa inanılmaz yakıyor onlar. gerçekten çok gelmiş
ama yazında sıcak su ve tüp için kombinin kablosu hep takılı.Mikrodalga cok yakmaz. Ancak cay makinasi ve kettle yakar. Fritoz hic kullanmadim bilmiyorum. Tabi simdi kis mevsimi, kombinin de en az 10 tl elektrik cektigini de hesaba katin.
81 kwh yakmışız.. yanlış yazmışım 32,6 gelmiş:)
17.22 arası çok gelir. 3 zamanlı tarifeden tek zamanlı tarifeye geçtik bizde.06:00 -17:00 arası gündüz
17:00 - 22:00 puant
22:00 - 06:00 gece
Yazıyor
Çamaşırları puant ta yıkayayım bakalım değişecek mi
bizim geliyor valla.. bu ay 11 gün erken geldi ama.. ondan az .. normalde 40-50 arasında geliyor.Biz de 86 kwh yakmışız fatura 'az tüketim' olarak geldi 100 ün altında fatura çıkarmayıp bir sonraki aya yansıtıyorlarmış.
bizim geliyor valla.. bu ay 11 gün erken geldi ama.. ondan az .. normalde 40-50 arasında geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?