Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

Bizde suan pc acık
Tablet sarjda telf sarjda
Tv acık(her aksam olagan)
Bazen 2tv aynı anda acık oluyo
Bulasik mak. Calısıyor.
Fırınıda cok kullandım bu hafta.
Kettele zaten elimin altında hep bakalım nekadar gelcek

BİZİM CUMA GÜNÜ GELMİŞ.. GEÇEN SENEDE BU AYDA BÖYLE OLMUŞTU.. SENE SONU DİYE SANIRSAM.. 9 GÜN ERKEN GELMİŞ..32,8 GELMİŞ..

kızlar elektirik faturam geldi.
55 TL geldi. çok fazla değil mi.
3haftadır çamaşır makinasını bile açmadım.
ketıl kullanmıyorum. şohben yok.. tek oda da yaşıyorum zaten. çok ilginç

bizim her akşam düzenli çamaşır makinesi çalışıyor, bulaşık makinesi 2 gecede 1 çalışıyor, süpürge desen öyle 2-3 gecede bir,
gündüz evde yokuz, ketıl yok, çaycı vs kullanmıyorım, işte geceden geceye bide tv çalışıyor, 2,5 yıldır 30 tlden yukarı gelmedi. hatta bi kaç ay az geldiği için faturalanmadı, üstelik binanın ruhsatı yok, şantiye elektiriği diye geçiyor, normalden fazla geliyormuş yani, ben memnunum

benimkine baksana sare.. 55 TL gelmiş. mümkün değil ya. şaşırıp kaldım

Mikrodalga cok yakmaz. Ancak cay makinasi ve kettle yakar. Fritoz hic kullanmadim bilmiyorum. Tabi simdi kis mevsimi, kombinin de en az 10 tl elektrik cektigini de hesaba katin.

çaycı, fritöz, ketıl,mikrodalga falan varsa inanılmaz yakıyor onlar. gerçekten çok gelmiş

ketıl var ama kullanmıyorum. en fazla bir kupa lık su demlerim belkide. oda ayda yılda bir.
bulaşık makinası yok, çaycı,mikrodalga yok. çamaşırım bile birikmiyor doğru dürüstt. bilemedim

Mikrodalga cok yakmaz. Ancak cay makinasi ve kettle yakar. Fritoz hic kullanmadim bilmiyorum. Tabi simdi kis mevsimi, kombinin de en az 10 tl elektrik cektigini de hesaba katin.
ama yazında sıcak su ve tüp için kombinin kablosu hep takılı.

06:00 -17:00 arası gündüz
17:00 - 22:00 puant
22:00 - 06:00 gece
Yazıyor
Çamaşırları puant ta yıkayayım bakalım değişecek mi

06:00 -17:00 arası gündüz
17:00 - 22:00 puant
22:00 - 06:00 gece
Yazıyor
Çamaşırları puant ta yıkayayım bakalım değişecek mi
17.22 arası çok gelir. 3 zamanlı tarifeden tek zamanlı tarifeye geçtik bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…