Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
44 TL geldi bu ay, deli gibi camasir yikamistim ayrica Ufo'nun da cani sagolsun hic bos durmadi..
44 ytl ve ufokafamçokkarıştıYanlışlık olmasın o faturada??
44 ytl ve ufokafamçokkarıştıYanlışlık olmasın o faturada??
biz o bildiginiz UFO lardan almadik canim.. KUMTEL bizimkisi... 1saatde 1tl gibi bir sey yakiyor bu, ayrica ufo nun icinde cin mali varmis bunda yok, esimin alerjisi varda cin malina kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önceki ay 64tl ve diger ayda bu civari gelmisti... esimden elektrik konusunda cok sey ögrendim, tv nu geceleri tam kapatiriz, ampüller hepsi tasarruflu, vs vs--
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
evde 2 kişiyiz nasıl bu kadar geliyo anlamıyorum geçen ay 58 bu ay 60 gelmiş çok istikrarlı gittiğimi sölüyo eşim vesselam sempatiksalakcinni
Bizimde aynı 2 kişiyiz gündüzleri evde yokuz ama 85-90 dan aşağı düşmüyor kötükedihüso
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
akıllı sayaç olmasına rağmen 179 bu ay geldi geçen ayda 112 neden bukadar çok anlamıyorum 2 kişiyiz herkes gibi tv buzdolabı şohben fırın makinalar çalışıyor fark ne anlamadım tek.in bize mi kastı var ne :)
cnm bızede öyle gelıyordu elektrıklı çaydanlık kullanıyordum şimdi onu kaldırdım 40 falan gelıyr