Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?
- Konu Sahibi Nelya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım kesin bir sorun varakıllı sayaç olmasına rağmen 179 bu ay geldi geçen ayda 112 neden bukadar çok anlamıyorum 2 kişiyiz herkes gibi tv buzdolabı şohben fırın makinalar çalışıyor fark ne anlamadım tek.in bize mi kastı var ne :)
klima yada elektrikli ısıtıcı kullanmıyorsan bunda bir yanlışlık var benceCADIARZU
cnm bızede öyle gelıyordu elektrıklı çaydanlık kullanıyordum şimdi onu kaldırdım 40 falan gelıyr
canım elektrikli çaydanlık bu kadar fark yaratırmı ki:uhm:
- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823
bizim binaya iznimiz olmadan akıllı saat takmışlar birde maliyetini bize ödetiyorlarmış faturaya yansıtmışlar.
önceden 40 lirayı bulmayan faturamız 80 e dayandı neredeyse felaket arttı araştırdım bu akıllı saatlere daha çok fatura geliyormuş neresi akıllıysa anlamadım.ve izinsiz takılamazmış reddetme hakkımız varmı acaba bilmiyorum.bizim için hiç iyi olmadı korkumdan fırını bile açmıyorum resmen soyuluyoruz Allah sonumuzu iyi etsin.
önceden 40 lirayı bulmayan faturamız 80 e dayandı neredeyse felaket arttı araştırdım bu akıllı saatlere daha çok fatura geliyormuş neresi akıllıysa anlamadım.ve izinsiz takılamazmış reddetme hakkımız varmı acaba bilmiyorum.bizim için hiç iyi olmadı korkumdan fırını bile açmıyorum resmen soyuluyoruz Allah sonumuzu iyi etsin.
bizim binaya iznimiz olmadan akıllı saat takmışlar birde maliyetini bize ödetiyorlarmış faturaya yansıtmışlar.
valla canım aynen öle bu akıllı sayaçlar daha berbat bişi
ucuz olan vakit gece 10 dan sonra
bu saatte fırınmı açcaz evmi süpürcez sanki alsanaalsanasmile
anca çmşr makinasını ve ütüyü bu saatlere denk getirmeye çalışıyorum :sinifsinif:
ama yinede sonuç ortada 65.80 :gitme:
ret etme gibi bi durumunun olduğunu sanmıyorum canım artık tüm saatler buna çevrilecekmiş
ayrıca kiracı isen bunu ev sahibi ödeyecek bizde öyle oldu
ama yinede red etme işi varsa bi kaynım tedaşda şef onu sorayım yazarım sana
- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
- 823