• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrik faturaniz ne kadar geliyor?

akıllı sayaç olmasına rağmen 179 bu ay geldi geçen ayda 112 neden bukadar çok anlamıyorum 2 kişiyiz herkes gibi tv buzdolabı şohben fırın makinalar çalışıyor fark ne anlamadım tek.in bize mi kastı var ne :)
canım kesin bir sorun var
klima yada elektrikli ısıtıcı kullanmıyorsan bunda bir yanlışlık var benceCADIARZU
cnm bızede öyle gelıyordu elektrıklı çaydanlık kullanıyordum şimdi onu kaldırdım 40 falan gelıyr

canım elektrikli çaydanlık bu kadar fark yaratırmı ki:uhm:

klima var canım ama çok çok kullanmıyorum şohben filan yakıyor diye düşünüyorum bende

evet kombinin etkilediğini bende düşünüyorum zira yaptığım şeyler hep aynı ama kışın 60 dan aşağı bir kere indim o da 58 di kaydirigubbakcemile3
yazın 40 civarlarında geliyo kaydirigubbakcemile4
neyse yaz geldi sayılır artık faturalardan biraz nefes alırız inşlhh

60 TL geldi hanimlar..! Tasarruf yap dur..Akilli sayaclar olayi batiriyor.!

632 olay buuu!!ne oldu analamdım .. eskiden 45 civarı gelen faturala.. artık 60 dan aşağı düşmez oldu:(((

bizim binaya iznimiz olmadan akıllı saat takmışlar birde maliyetini bize ödetiyorlarmış faturaya yansıtmışlar.
önceden 40 lirayı bulmayan faturamız 80 e dayandı neredeyse :( felaket arttı araştırdım bu akıllı saatlere daha çok fatura geliyormuş neresi akıllıysa anlamadım.ve izinsiz takılamazmış reddetme hakkımız varmı acaba bilmiyorum.bizim için hiç iyi olmadı :( korkumdan fırını bile açmıyorum resmen soyuluyoruz Allah sonumuzu iyi etsin.

evet bugün geldi benimde 65.80 alsanaalsanasmile
ay valla anlamıyorum hiç ben
60 lardan aşağı indiğimi ne zaman görcem :delphin:

bizim binaya iznimiz olmadan akıllı saat takmışlar birde maliyetini bize ödetiyorlarmış faturaya yansıtmışlar.
önceden 40 lirayı bulmayan faturamız 80 e dayandı neredeyse :( felaket arttı araştırdım bu akıllı saatlere daha çok fatura geliyormuş neresi akıllıysa anlamadım.ve izinsiz takılamazmış reddetme hakkımız varmı acaba bilmiyorum.bizim için hiç iyi olmadı :( korkumdan fırını bile açmıyorum resmen soyuluyoruz Allah sonumuzu iyi etsin.

valla canım aynen öle bu akıllı sayaçlar daha berbat bişi
ucuz olan vakit gece 10 dan sonra
bu saatte fırınmı açcaz evmi süpürcez sanki alsanaalsanasmile
anca çmşr makinasını ve ütüyü bu saatlere denk getirmeye çalışıyorum :sinifsinif:
ama yinede sonuç ortada 65.80 :gitme:
ret etme gibi bi durumunun olduğunu sanmıyorum canım artık tüm saatler buna çevrilecekmiş
ayrıca kiracı isen bunu ev sahibi ödeyecek bizde öyle oldu
ama yinede red etme işi varsa bi kaynım tedaşda şef onu sorayım yazarım sana

Yalnız arkadaşlar bu akıllı sayaçtaki gunduz tarfesı yanı sabah 7 ıle aksam 5 arası olan tarıfe normal tarıfeden daha ucuz yani o saat aralıgındada kullanabılırsın makıneleri gece çalıstırmak dısında en onemlısı 5/10 arası kullanmamak...

Back
X