• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektirk mühendisliği ve 91,7 KPSS

devlet düşünseniz belki daha rahat edersini puanınız da yüksekmiş
İsteseydim cok once yapardim,yas gelmis 37ye,ozel cok daha rahat benim icin. Maaslar cok daha iyi durumda,gercekten isi iyi yapan insanin onu cok acik yukselme imkani da var,isminiz duyuluyor o zaman is teklifleri alabiliyorsunuz. Devlet kadrolari gibi degil. Zaten meslegimi seviyorum umarim su pandemi durumlari netlesir bir an once de ben de o zaman ise devam edebilirim.

Aslinda matematik cok temel seylerdi ama insan bazen bildigini de yapamiyor.
Merak ettim ya 90 ustu ne icin lazimdi sana?

size temel de bize değil maalesef

en son matematik dersini 1998 de alan benden söz ediyorsun

ben lisede de sözel ağırlıklı okudum zaten KPSS de görmek gerekiyor o da bende yok

problem sorularını mantık sorularını yapıyorum da üstlü köklülerde vs kilitlenip kalıyorum ben tersim

herkes ilk 15 soruyu yapın der ben ikinci 15 i seviyorum :))))

atanacağım işte :-)

sen biliyorsun mesleğimi

mesela geçen sene üniversiteye iki kişi 87 ile atandı
Ciddi ciddi atanacaksin yani. Sasirdim ayol bilmiyordum oyle bir sey istedigini. Gelmis kapiya kadar dayanmissin zaten illa ki olur. Sehir degisikligi olacak mi o zaman?

siz bu puanla atanırsınız devlete tekstil müh alımı ne durumda acaba
Bilmem hic bakmadim bile atanma gibi bir dusuncem olmadigi icin. Oyle bir planimiz yok,esim kendi isini yapiyor ,annem tek yasiyor,sehir degistirmek asla mumkun olmaz bizim icin.

size temel de bize değil maalesef

en son matematik dersini 1998 de alan benden söz ediyorsun

ben lisede de sözel ağırlıklı okudum zaten KPSS de görmek gerekiyor o da bende yok

problem sorularını mantık sorularını yapıyorum da üstlü köklülerde vs kilitlenip kalıyorum ben tersim

herkes ilk 15 soruyu yapın der ben ikinci 15 i seviyorum :))))
Yaa esit agirlikcisin sen de,yabana atmamak lazim. 98den bu yana ayni kalmadigini aldigin puanla gormus olduk bari bahaneyle ;)

Ciddi ciddi atanacaksin yani. Sasirdim ayol bilmiyordum oyle bir sey istedigini. Gelmis kapiya kadar dayanmissin zaten illa ki olur. Sehir degisikligi olacak mi o zaman?

ya şehir değişikliğini istesem şimdiye 10 kere atanırdım da cesaret edemedik

geçen sene Boğaziçi üniversitresi vardı

puanım düşüktü ama yazmıştım tercihlere eşim sonra cesaret edemedi sildirdi

şimdiki hedefi 2013 civarında İstanbul a atanmam

oğlu daİstanbul da lise kazanacakmış

bunlar da olmazsa oğlan 18 olunca kıyı şehrine atanacağım

yani ille atanacağım son yıllarımı memur olarak geçireceğim

20 yıl daha çalışacağız

merhaba doğru tercih derken nasıl ? ben de makine mühendisiym puanım 90,67 oldu
Bende mühendisim de acaba ayıptır sorması nasıl çalıştınız belli bir plan yöntem vs yaptınız mı, dersaneye gittiniz mi ve son olarak bir işte çalışıyor muydunuz sınava hazırlanırken?
Çok sordum kusura bakmayın 😂

ya şehir değişikliğini istesem şimdiye 10 kere atanırdım da cesaret edemedik

geçen sene Boğaziçi üniversitresi vardı

puanım düşüktü ama yazmıştım tercihlere eşim sonra cesaret edemedi sildirdi

şimdiki hedefi 2013 civarında İstanbul a atanmam

oğlu daİstanbul da lise kazanacakmış

bunlar da olmazsa oğlan 18 olunca kıyı şehrine atanacağım

yani ille atanacağım son yıllarımı memur olarak geçireceğim

20 yıl daha çalışacağız
Hakkinda hayirlisi olsun,daha once hic konusmamisiz bunlari ondan surpriz oldu bana. Umarim istedigin gibi olur♥️🙏

Bende mühendisim de acaba ayıptır sorması nasıl çalıştınız belli bir plan yöntem vs yaptınız mı, dersaneye gittiniz mi ve son olarak bir işte çalışıyor muydunuz sınava hazırlanırken?
kardeşim test ve deneme çözdü 2-3 ay çalışma yeterli olur sanırım ne mühendisisiniz

ya ben geçen sene eylülde başladım gerçekten sürekli çalıştım.yatıyorsam en kötü video izledim.bir şekilde kendimi çalıştırdım.martta falan 1 gün tatil yaptığım zamanalr oldu.artık kafa gitti herhalde.ağustosta başım çatladığı zamanlar oldu.bayram olsun seyran olsun hep aklım dersteydi hep şevkle çalışamasam da bir şekilde çalıştım.
siz beni örnek almayın yani .kısa yolu verenler vardır illaki.
sanırım bu kadar çok çalışmayıp arada kafa tatili yapmalısınız.yoksa iflas ediyor beyin.
ama işte ben vicdan yapıyordum.dışarı çıkmadım vs .
çalışma konusunda işte önce konuları bitirdim önce tarih sonra coğ.bunlar aralık gibi bitti sonra full test çözdüm .notlarda nher ay tarih coğ tekrar ettim.ama hazirandan sonra etmedim.bu da hata aslında.ya sınav ertelenince ben çok bıktım.
neyse deneme sınavına da dershanede kasım da ve aralık da birer tane girdim.ocakta da girdim evde de 2-3 tane yaptım.sonra şubat mart gibi 11 tane çözdüm aylık.mayıs gibi falan haftada 4 denemeye geçtim.haziranda falan bazen 2şer denemeyle haftada 8 er deneme çözdüm evde yaptım ama bunları dershaneye gitmedim pandemiden dolayı.ama hepsini gerçek sınav gibi yaptım yani masadan kalkmadım bitmeden.hatta süreyi de sonuna kadar kullandım çoğunda.

iş yerinde çalışmadım..dershaneye gittim.ama pandemiden dolayı dersler internetten oldu .pek memnun değilim dershaneden ya.

ya ben geçen sene eylülde başladım gerçekten sürekli çalıştım.yatıyorsam en kötü video izledim.bir şekilde kendimi çalıştırdım.martta falan 1 gün tatil yaptığım zamanalr oldu.artık kafa gitti herhalde.ağustosta başım çatladığı zamanlar oldu.bayram olsun seyran olsun hep aklım dersteydi hep şevkle çalışamasam da bir şekilde çalıştım.
sanırım bu kadar çok çalışmayıp arada kafa tatili yapmalısınız.yoksa iflas ediyor beyin.
çalışma konusunda işte önce konuları bitirdim önce tarih sonra coğ.bunlar aralık gibi bitti sonra full test çözdüm .notlarda nher ay tarih coğ tekrar ettim.ama hazirandan sonra etmedim.bu da hata aslında.ya sınav ertelenince ben çok bıktım.
neyse deneme sınavına da dershanede kasım da ve aralık da birer tane girdim.ocakta da girdim evde de 2-3 tane yaptım.sonra şubat mart gibi 11 tane çözdüm aylık.mayıs gibi falan haftada 4 denemeye geçtim.haziranda falan bazen 2şer denemeyle haftada 8 er deneme çözdüm evde yaptım ama bunları dershaneye gitmedim pandemiden dolayı.ama hepsini gerçek sınav gibi yaptım yani masadan kalkmadım bitmeden.hatta süreyi de sonuna kadar kullandım çoğunda.
hakkını vermişsinz ben atanacağınızı düşünüyorum makine mühendisliğinde 85 lere kadar düşüyor puan bildiğim kadarıyla alım sayıca daha fazla olduğu için

hakkını vermişsinz ben atanacağınızı düşünüyorum makine mühendisliğinde 85 lere kadar düşüyor puan bildiğim kadarıyla alım sayıca daha fazla olduğu için
inşallah bir de eskişehirden mezunum yani kötü bir okulda değil.ama işte anca böyle oldu.gkültürden aslında sadece bir soruyu bilmiyorum ama işte diğerlerini dikatsizlikten vs kaçırdım.keşke bilemeseydim diyorum o zaman bu kadar koymazdı

Hakkinda hayirlisi olsun,daha once hic konusmamisiz bunlari ondan surpriz oldu bana. Umarim istedigin gibi olur♥️🙏

aslında bir ara oğlanın okulu bitsin gideceğiz bu şehirlerden dedim de sen de öyle plan mı var ner4eye dedin sonra konu karıştı uzatamamıştık

bu arada optikler açıklanmış

6 Türkçe yanlışım var

berbattttttttt

Yapı olarak bende sizin gibiyim aslında ders çalışmayı seviyorum da ama şuan halihazırda özel sektörde çalışıyorum zaten. 2022 de işten ayrılıp dersaneye gitmeyi düşünüyorum. Ben bu yıl matematik yapamadım mesela, en çok buna şaşırdım. Bu yaza doğru da ders çalışmaya başlayayım diye düşündüm, o yüzden şimdiden biraz başarılı arkadaşlardan taktik alayım istedim.
Teşekkürler cevabınız için şimdiden hayırlı olsun 😊

Yapı olarak bende sizin gibiyim aslında ders çalışmayı seviyorum da ama şuan halihazırda özel sektörde çalışıyorum zaten. 2022 de işten ayrılıp dersaneye gitmeyi düşünüyorum. Ben bu yıl matematik yapamadım mesela, en çok buna şaşırdım. Bu yaza doğru da ders çalışmaya başlayayım diye düşündüm, o yüzden şimdiden biraz başarılı arkadaşlardan taktik alayım istedim.
Teşekkürler cevabınız için şimdiden hayırlı olsun 😊
teşekkürler siz ne mühendisisiniz? özelde memnun değil misiniz aslında ben de özelde işlerin nasıl olduğunu merak ediyorum.benim tecrübem yok mesela ilk başladığınızda ne yaptırıyorlar.
sınav için en en önemli şey sınavda sakin olmak dikkatli olmak

teşekkürler siz ne mühendisisiniz? özelde memnun değil misiniz aslında ben de özelde işlerin nasıl olduğunu merak ediyorum.benim tecrübem yok mesela ilk başladığınızda ne yaptırıyorlar.
sınav için en en önemli şey sınavda sakin olmak dikkatli olmak
Alanını söylemeyeyim tanıdıklarım var da burda 😀
Ama üretim mühendisi olarak çalışıyorum, alanımda iyi bir mühendis olduğumu düşünüyorum.
Özel sektörde çok iş az para mantığı hüküm sürüyor çoğunlukla. Ben bundan ziyade aslında bir düzenimin olmamasından şikayetçiyim, yıllardır izin kullanamadım mesela, hasta olurum işe giderim, eve gelirim iş düşünürüm. Çünkü ya telefonum çalar ya bi mesaj gelir. Birkaç hafta önce hastaydım mesela biraz erken çıkıp hastaneye gittim işimi halledip tekrar iş yerine geri döndüm, isterdim ki ordan evime geçip dinleneyim
Anlayacağınız hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorgunum, emeklerimin karşılığını alamamam da cabası

Ama üretim mühendisi olarak çalışıyorum, alanımda iyi bir mühendis olduğumu düşünüyorum.
Özel sektörde çok iş az para mantığı hüküm sürüyor çoğunlukla. Ben bundan ziyade aslında bir düzenimin olmamasından şikayetçiyim, yıllardır izin kullanamadım mesela, hasta olurum işe giderim, eve gelirim iş düşünürüm. Çünkü ya telefonum çalar ya bi mesaj gelir. Birkaç hafta önce hastaydım mesela biraz erken çıkıp hastaneye gittim işimi halledip tekrar iş yerine geri döndüm, isterdim ki ordan evime geçip dinleneyim
Anlayacağınız hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorgunum, emeklerimin karşılığını alamamam da cabası
İlk başladığınız da çok büyük işler beklenmiyor sizden. Zaten 6 aya yakın bir süre iş akışını izliyorsunuz, sonra zamanla kendinize olan güveniniz geliyor ve aşina oluyorsunuz. Benim biraz avantajım şu oldu ilk işe girdiğim aylarda benden kıdemli olan arkadaş aniden işten çıkınca ben hızlı bir şekilde tüm işleri devraldım, haliyle bi yandan öğrenip bi yandan işleri yürütmeye çalışınca hızlı alışmak durumunda kaldım

ne iş yapıyorsunuz yani üretimi mi kontrol ediorsunu onu anlayamadım

Back
X