• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektirk mühendisliği ve 91,7 KPSS

yds yılda iki kez yapılan sınav yani güz ve bahar diye biliyorum ben ..kpss puanı ise 2 sene geçerli olacak yani her zmn girilebilir
Puan hesaplanması için sanırım - sistem değişmediyse- kpss sınavından önce girilmesi gerekiyor. Araştırmak lazım tabi, 7 yıl önceki bilgim bu yönde 🤷

Daha ne olsun gayet guzel yapmissin iste. Turkce senden sorulur ♥️

matematik yapamayınca Türkçe de bu sene zordu fulleyememişimdir

biraz da genel kültür kolay olup Türkçe zor olunca kafa allak bullak oluyor

rakipler sıkı hayatım o puanlar yetmiyor ki 90 ve üstü lazım

iki yıl önce İstanbul Yazma Eserler Müzesi ne gitmedim ya hala ona yanarım

gençler gençliğinizde yapın böyle şeyleri

düzenli hayatım olmasa bir dakika düşünmez giderdim ama düzeni bozup gidemedik işte

düzenli hayatım olmasa bir dakika düşünmez giderdim ama düzeni bozup gidemedik işte
branşınız neydi:)

bir de bu yıl daha mı zordu sizce 2018 e göre

Başvurdugu kuruma bağlı...kuruma ve basvuranların puanlarına bağlı..öyle yerler var ki mesela 90 üstü alıyor zaten bir de mülakat...
Ama direkt merkezi atama olursa ve tercihlerini bolca yaparsa atanır bence

Tesekkurler ben tekstil muhendisiyim, bir suredir calismiyorum 2007 mezunuyum universiteden. Ilk mezun oldugumda Alese girmistim onda da derece yapmistim ama akademik kariyer veya devlet kadrosu dusunmedim hic. Tarih cografyam eskiden beri cok iyidir zaten,okudugum liseye borcluyum hepsini.
sallıyorsunuz gibi geldi biraz.o kadar iyiyseniz niye tekstil okudunuz ilk binle aldı herhalde sizin tekstil bölümü

sallıyorsunuz gibi geldi biraz.o kadar iyiyseniz niye tekstil okudunuz ilk binle aldı herhalde sizin tekstil bölümü
Tekstil muhendisligine 2002 yilinda girdim ben. Su anda girenlerle aramizda buyuk farkliliklar var. O yillardaki puanlara bakabilirsiniz. Bir de sevdigim bir meslekti onun icin tercih ettim.

özelde mi çalışıyorsunuz şuan
Toplamda 11 yil ozelde calistim. Oglum dogduktan sonra biraktim,pandemi oncesi yine baslamistim ise ancak okullar tatil oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigindan yeniden isi biraktim. Simdi bir sure daha bekleyip oyle is aramaya devam edecegim.

bir de bu yıl daha mı zordu sizce 2018 e göre
bence değildi

yani GK kolaydı

Türkçe zorladı biraz ama 2018 de de Türkçe seçiciydi

bir de henüz hangi sorumuz doğru hangisi değil bilemiyoruz

bana kalırsa zor değildi 2018 e göre ama tabii kişilerin çalışmaları vs değişiyor

bu sene üst puan gruplarında sayısalcılar çok olacak mesela

zira GK soruları geçen yıllara oranla daha yüzeysel bilgi gerektiriyordu

yani sınav için çalışan bir sayısalcı o soruları biliyordu

matematik de yapılabilir şekildeydi sayısalcılar için çok da rahattı

geriye Türkçe kalıyor 30 soru var hiç yapamayan da yapıyor yine mühendislik kazanan okuyan Türkçe de yapıyor

o nedenle sayısalcılar ilk 10 binde bolca bulunuyor bence

Tekstil muhendisligine 2002 yilinda girdim ben. Su anda girenlerle aramizda buyuk farkliliklar var. O yillardaki puanlara bakabilirsiniz. Bir de sevdigim bir meslekti onun icin tercih ettim.
o yıllarda yüksek puanlıydı evet bnde 2007 endüstri müh girişliyim şu an alakası yok puanların

Aslinda matematik cok temel seylerdi ama insan bazen bildigini de yapamiyor.
Merak ettim ya 90 ustu ne icin lazimdi sana?

Toplamda 11 yil ozelde calistim. Oglum dogduktan sonra biraktim,pandemi oncesi yine baslamistim ise ancak okullar tatil oldugu icin ogluma bakacak kimse olmadigindan yeniden isi biraktim. Simdi bir sure daha bekleyip oyle is aramaya devam edecegim.
devlet düşünseniz belki daha rahat edersini puanınız da yüksekmiş

Back
X