kıskançlık sinyalleri başladı, ama sinir bozucu şekilde

pazar günü kızı oynatmaya avmye gittik, neymiş ben adama bakmışım. 8 yıldır beraberiz hiç böyle bişi yapmamıştı. eve gidene kadar söylendim, özür diledi filan ama sonra benim sinir tepeme çıktı... pzt de arkadaşlara gitmiştik ya, elbise tam dizimdeydi, çok kısa değil mi o elbise, sen giymezdin böyle şeyler demez mi, 3 senedir giymiyorum evet, 81 kiloyla elbise giymek işime gelmiyordu. saç baş geğişti, az buçuk kilolar da gitti, zoruna gitti beyimizin... sen daha dur, pehlivanı yedirtmezsem ben sana... unutmuşum kıskanılmak acayip sinir bozucuymuş

sabah baktım çaktırmadan tartılıyor, heralde o da başladı ufaktan zayıflamak lazım demeye. e tabi 100e vurunca ibre:) 45 kiloymuş, 50li rakamları görünce tamam yeter artık diyecek, daha zayıflama.... o güne kadar tam gaz devam. olacak olacak, çok güzel olacak... kendime güvenim gelmeye başladı tekrar ve daha aktifim herşeyden önemlisi... sınıfta bile daha çok hoplayıp zıplamaya, şarkılar söylemeye, çocuklara hareket yaptırmaya başladım, ingilizce öğretmeni olmanın böyle faydaları var işte, sınıfta bol bol hareket edebiliyosun, özellikle 4-5. sınıflarda.
dün pantolon aldım, 38 beden deneyemeden aldım tabi ela izin vermedi... vee oldu pantolon. teşekkürler LCW, ölürüm ben senin kalıbına

kalibuna tolanayum da