Ela09'un Diyet Günlüğü

evet ya akşam zaten uyuyolarsa salonda uyumuyorlarya dimi? yatak odalarımız aynı hizzada, yani ses oraya gitmez heralde. şimdi yatak odasından bisikleti nasıl salona getirsem? buluruz ya, salonun ortasına koyarım nedir yani, şu an hayatımın merkezinde kilolarım varsa salonumun ortasında da bisiklet olabilir. tamamdır, saol canım... geceleri uyuyamıyorum bari bi işe yarasın.

akşam yediklerim: 1 fındık lahmacun 2 dilim kuzu şiş 2 dilim tavuk şiş 1 ayran salata

yarın akşam arkadaşlara yemeğe davetliyiz, aldığım elbiseyi giyicem. bu gece uyuyamam gene elayla uyudum öğlende. bisikleti salona getiricem. sabaha kadar 1000 cal yakmayı planlıyorum. Aslııı duydun mu:52:

yarın akşam arkadaşlara yemeğe davetliyiz, aldığım elbiseyi giyicem. bu gece uyuyamam gene elayla uyudum öğlende. bisikleti salona getiricem. sabaha kadar 1000 cal yakmayı planlıyorum. Aslııı duydun mu:52:

slm yediklerimi yazıp kaçıcam

sabah: domates peynir zeytin çay
öğle: hazır bardak çorba
akşam: karnıbahar yemeği

arkadaşlara gidicez şimdi orda da bişiler yerim mecbur. en az hasarla kalkmaya çalışıcam işte:) yazarım gelince...

slm.

rapor: yarım milföy börek yarım kase makarna salatası 1 elma tatlısı. ucuz atlattım gene.

haftaya pzt bendeler. ben menüyü hazırlayayım şimdiden. grş.

dün bisiklette 200 cal yakabildim, aşşağı ses gittimi bilmiyorum ama ela televizyonun sesine uyandı, tekrar uyutayım derken ben de uyumuşum. bu gece kitap okuyarak çevirmeyi düşünüyorum. bakalım nasıl olacak. yavaş yaparıö zaten yorgunum çok. cal raporu yazarım.

bu arada yaza kadar istediğim kiloya ulaşabilirsem, yani yaz tatili bitene kadar kepçe kulaklarımı yapıştırmayı düşünüyorum. yani büyük ödül bu:) elzem mi hayır hiç değil ama istiyorum ya. ben saçımı toplama ihtimalimi sevdim temmuz sıcaklarında:1:... neden olmasın... eşim ne diyecek bu duruma bilemiyorum tabi:30: hallederiz,olur olur:3:

slm

salı yemek listesi

sabah: domates salatalık peynir
öğle: karnıbahar
akşam: türlü makarna 3 kaşık
1 portakal 1 dilim armut

bugün: sabah: 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi domates salatalık
öğle: pırasa türlü 3 kaşık makarna
akşam:1dilim pizza 1 türk kahvesi 2 ad patates kızartması
1 dilim armut

kıskançlık sinyalleri başladı, ama sinir bozucu şekilde:20: pazar günü kızı oynatmaya avmye gittik, neymiş ben adama bakmışım. 8 yıldır beraberiz hiç böyle bişi yapmamıştı. eve gidene kadar söylendim, özür diledi filan ama sonra benim sinir tepeme çıktı... pzt de arkadaşlara gitmiştik ya, elbise tam dizimdeydi, çok kısa değil mi o elbise, sen giymezdin böyle şeyler demez mi, 3 senedir giymiyorum evet, 81 kiloyla elbise giymek işime gelmiyordu. saç baş geğişti, az buçuk kilolar da gitti, zoruna gitti beyimizin... sen daha dur, pehlivanı yedirtmezsem ben sana... unutmuşum kıskanılmak acayip sinir bozucuymuş:19: sabah baktım çaktırmadan tartılıyor, heralde o da başladı ufaktan zayıflamak lazım demeye. e tabi 100e vurunca ibre:) 45 kiloymuş, 50li rakamları görünce tamam yeter artık diyecek, daha zayıflama.... o güne kadar tam gaz devam. olacak olacak, çok güzel olacak... kendime güvenim gelmeye başladı tekrar ve daha aktifim herşeyden önemlisi... sınıfta bile daha çok hoplayıp zıplamaya, şarkılar söylemeye, çocuklara hareket yaptırmaya başladım, ingilizce öğretmeni olmanın böyle faydaları var işte, sınıfta bol bol hareket edebiliyosun, özellikle 4-5. sınıflarda.

dün pantolon aldım, 38 beden deneyemeden aldım tabi ela izin vermedi... vee oldu pantolon. teşekkürler LCW, ölürüm ben senin kalıbına:40: kalibuna tolanayum da:54:

kıskançlık sinyalleri başladı, ama sinir bozucu şekilde:20: pazar günü kızı oynatmaya avmye gittik, neymiş ben adama bakmışım. 8 yıldır beraberiz hiç böyle bişi yapmamıştı. eve gidene kadar söylendim, özür diledi filan ama sonra benim sinir tepeme çıktı... pzt de arkadaşlara gitmiştik ya, elbise tam dizimdeydi, çok kısa değil mi o elbise, sen giymezdin böyle şeyler demez mi, 3 senedir giymiyorum evet, 81 kiloyla elbise giymek işime gelmiyordu. saç baş geğişti, az buçuk kilolar da gitti, zoruna gitti beyimizin... sen daha dur, pehlivanı yedirtmezsem ben sana... unutmuşum kıskanılmak acayip sinir bozucuymuş:19: sabah baktım çaktırmadan tartılıyor, heralde o da başladı ufaktan zayıflamak lazım demeye. e tabi 100e vurunca ibre:) 45 kiloymuş, 50li rakamları görünce tamam yeter artık diyecek, daha zayıflama.... o güne kadar tam gaz devam. olacak olacak, çok güzel olacak... kendime güvenim gelmeye başladı tekrar ve daha aktifim herşeyden önemlisi... sınıfta bile daha çok hoplayıp zıplamaya, şarkılar söylemeye, çocuklara hareket yaptırmaya başladım, ingilizce öğretmeni olmanın böyle faydaları var işte, sınıfta bol bol hareket edebiliyosun, özellikle 4-5. sınıflarda.

dün pantolon aldım, 38 beden deneyemeden aldım tabi ela izin vermedi... vee oldu pantolon. teşekkürler LCW, ölürüm ben senin kalıbına:40: kalibuna tolanayum da:54:

Insan kendini nasilda degerli hissediyor böyle. Aynen yoluna devam. :7: Cok güzel gelismeler bunlar tebrik ederim.

teşekkür ederim Turkuaz, en önemlisi kendimle barışmaya başlamam... devamı gelir inş. hepimiz için... devam devam

bu günkü menü

1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
domates salatalık peynir
1 neskafe
1 kase lahana çorbası (sadece lahana ve mısır unlu)
çeyrek ekmek döner

uzun zamandır ilk ekmeğimi yedim. gerçi pizza da ekmek sayılır. kaçırmaya başladıö sanırım, yarın daha dikkatli olacağım söz...

slm

bu haftaya 2 kilo hedef vermiştim ama 69a çivilendi kilo, muhtemelen hareket edemediğimden oldu. hafta içi zumba yapamadım hiç. o zaman bu gün evde olduğuma göre şimdi zumba 2 saat, sonra ela uyurken 1 saat bant sonra dayanabildiğim kadar bisiklet. adet olacakmışım gibi bir his var içimde. hayırlısı bakalım.

selülit kremlerimi de süreyim başlamadan...

bugünün menüsü:
valla kızacaksınız bana belki ama bu gün sadece süt içmeyi ve salata yemeeyi düşünüyorum.

1 saat zımba 50 mekik yapabildim... off gene uyudym kaldım ya, gece uyuyamam kesin gece bisiklet, olmadı mekik çömelme ne yapabiliyosam artık. tembellik yookkk:20:

merhaba canım,

2 yıl önce 81dim, 75e düştüm ama bırakmıştım neredeyse 1 senedir 75lerdeydim. 1 aydır rejimdeyim işte. başarılar canım sana da...

68i gördüm sonunda, dün nesfit yedim sütle, bir dilim de labneli ekmek. bu kadar...

pazartesiye kadar tartı 67ye sabitlenecek. o kadarrrr

Back
X