• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el yıkama hastalığı

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
arkadaşlar merhaba. bende 2 senedir el yıkama hastalığı oldu. ellerimi çok yıkıyorum. birisine dokunsam, evdeki eşyalara dokunsam ardından gidip ellerimi yıkıyorum. çevremdeki insanlar bana pismiş gibi geliyor. dr a gittim ilaç kullandım ama fayda etmedi. kendime bir türlü engel olamıyorum...

Babaannemin bir arkadaşının oğlunda da var.. Çok fena, Allah şifa versin. O da kimseyle tokalaşıp bir şeye değemiyor.
Yeni evli, karısına çok üzülüyorum çok. Bir duşa giriyormuş, derisi kızarıp soyuluncaya kadar yıkanıyormuş. İlaçlar ona da fayda etmemiş henüz, bilgim yok ama sizin ve çevrenizdekiler için çok zor anlayabiliyorum..

Psikolojik destek alarak çözüme ulaşabilirsiniz. Kaygı yaratan durumları baskılamak için bazı kişilerde sizin de yaşadığınız tarzda yineleyeci düşünce ve davranışlar ortaya çıkabiliyor. Bir terapist ile çalışarak bunu aşmanız mümkün. Geçmiş olsun.

Back