el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

saksida 10 lu gul 35 tl....hic solmayan gullerle eviniz mis gibi koksun

merhaba... fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel şeyler yapmışsınız ben de istiyorum :) sizinle nasıl iletişime geçebilirim acaba ??

merhabatesekkur ediyorum oncelikle.dilerseniz burdanda gorusebiliriz yada telefonumu verebilirim o sekildede gorusebiliriz.

merhaba... fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla çok güzel şeyler yapmışsınız ben de istiyorum :) sizinle nasıl iletişime geçebilirim acaba ??
merhabatesekkur ediyorum oncelikle.dilerseniz burdanda gorusebiliriz yada telefonumu verebilirim o sekildede gorusebiliriz.

buradan fiyat alabilirim aslında. ben doğumdan sonra hatıra olması için akrabalara ve yakın arkadaşlarma verebileceğim bişeyler ibtiyorum, buralarda hep buzdolabı süsü olarak satılıyor ben daha kalııc bişey olsun istiyorum ama aynı zamanda çok da pahalı bişey olmasın istiyorum, beşik içindeki kokulu sabunlar çok hoşuma gitti mesela ve o güller :) güllere 35 TL demişsiniz o tamam. diğer beşik sabunların fiyatını merak ettim ve üstüne yazı da yazıyor musunuz ??

sevindim begenmenize:) besikte bebek 3.75,kucuk besik tul.icinde olan 3 tl,metal bebek arabasinda isterseniz 5 tl.adet arttikca fiyatta yardimci oluyorum

Eki Görüntüle 1411567 Eki Görüntüle 1411568 Eki Görüntüle 1411569
banyolariniz icin dekorarif sepetler.bebekleriniz icin kucuk hatiralar
burada ikinci sıradaki sepetteki güller çok hoşuma gitti onu tüllerle süsleme imkanınız varsa onun fiyatını merak ettim ?

ikinciler olablir bunlar mağnetli mi ?

burdada ilk sıradakini beğendim :) ama hepsine isim etiketi de istiyorum.. çok detaylı sordum sanırım kusura bakmayın zamanınızı alıyorum ama kardeşim ankarada size ulaşma imkanı var ücret ve ulaşım konusunda da sıkıntı olmaz ama ben ciddi ciddi fiyat almak istiyorum hepsinden kararımı verip siparişimi vereyim hemen

estagfirullah sorun tabi cevaplarim
sepette gul suslenebilir tul ile bitane ornek vardi hatta forumumda onun fiyati 25 tl istediginiz renkte yapabilirim.
keceden yapilan bebek sekeri miknatisli degil.isterseniz sayi verin ben ona gore fiyat vereyim size olmazmikutudaki sabunlarimi gordunuzmu onlarda cok sik duruyolar

kutudaki sabunlarda güzel evet hepsin çok beğendim. peki ben size örnek bişey göstersem onu yapabilirmisiniz?? ben hangisini beğenirsem 50 - 75 arası kadar yaptırıcam bizim aile çok kalabalık çünkü birine ver birine verme olmaz :)

o oyle tabi dogru soyluyosunuzney mesela gonderin bana bakip ona gore cevaplayayim

Yeni sabun modellerim ara sayfalarada eklenmistir.bakmadan gecmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…