• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el yapimi bebek sekerleri bebegimizin ilk.dis sekerleri

bebegimin kapi susunu sekerlerini kendi tacimi terligimi .kendim.yaptim.sizde el emegi ve orjinal sekerler(sabundan vs.) veya bu gibi urunler yaptirmak isterseniz bebisleriniz icin uygun fiyata yardimci olurum hanimlar:-)kendi el.emeklerimi.koyuyorum si9zin icin sabunlar ornektir sadece bu kaliplar mevcuttur:-)50 tane ve uzeri siparislerde 10 tane bebek sekerini ucretsiz yapiyorum.:-)Ankara ici elden teslimat yapilabilir.diger sehirler icin kargo aliciya aittir.ara sayfalardada yeni resimler eklenmistir:-)terlikler ve taclar siparis uzerine tasarlanir.begenilmedigi taktirde siparis iptali yapilabilir.ancak maliyeti fazla oldugu icin gercekten almak isteyenler siparis verirlerse sevinirim:-)

Buda benim kendi el emeğim takı yastığı.nasıl olmuş kizlar

Eklentiler

• 20150129_234246.jpg
    20150129_234246.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 95
cevap veremedim size firsatim simdi oldu.ilgili foruma girip sayfanin yukarisinda konu ac ibaresi olmasi lazim.o sekilde acabilirsiniz
Teşekkür edrim silmeye çalıştım ama bulamadım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.amacım sadece yaptiklarimi göstermekti.kendim ögretmenim ticari amacım yok .

Teşekkür edrim silmeye çalıştım ama bulamadım bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.amacım sadece yaptiklarimi göstermekti.kendim ögretmenim ticari amacım yok .
yo sorun degil oyle bi amacla.koydunuz zannettim ben oyuzden tepki verdim k.bakmayin kalabilir sorun degil cokda guzel olmus:-)

Back