• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El titremesi

Cok asiri heyecanli yapilara ozellikle isiyle ilgili sunum toplanti vs lerde ses titremeside dahil verilen var yukaridaki uyenin yazdigi D..l ama tedavi degil
Kullanim gunu raahatlatir.Kuzen aile hekimine sormus o soylemis.Is gorusmelerinde asiri heyecan yapiyorum sesim titriyor bi yolu yokmu o gunu kurtarmaya diye

Onun disinda kalp,noroloji,endokrin,omurga sorunlari,boyun duzlesme, fitiklarida sebebiyet veriyor.onlarda sikinti giderilince kalici tedavi oluyordur tahminim.

Bende kan dusunce oluyor (ritmimde degisiyor pirpir dolaniyorum ona bagli sanirim)kani toparlayinca duzeliyor

Son düzenleme:
Nörolojik bir sorun olabilir. Parkinson duymuşsunuzdur inşallah öyle bişiy değildir tabi ama genede baktırın derim. Psikolojik bir durum olabilir belkide

Aslında sosyal fobi yok,çalışıyorum ortamın en girişken en konuşkan kişisiyim dışarı çıkıp gezmeyi severim insanlarla konuşup sohbet etmeyi
O kadar detaylarını bilemeyeceğim ama sonuçta baktıklarında heyecanlanıyorsun belki de panik ataktır

Nöroloji doktoruna gorunmenizi oneririm. Belki beslenme probleminiz ya da vucudunuzdaki minarel eksiklik ya da fazlaliktan kaynakli bir durumunuzda olabilir. Ama önce iyi bir nöroloji uzmanina görünün. Orada birşey cikmazsa durumunuz psikolojik degilse zaten sizi yönlendirir. Ama bu tip hastaliklarin genelde psikoloji kaynakli oldugunu görüyoruz. Gecmis olsun size de.
4 farklı nöroloji doktoruna, 1 psikoloğa ve 2 psikiyatri doktoruna göründüm aslında 😅 beyin tomografisi ve boyun için emar çekildi. Rutin kan ve hormon testlerimi de yaptırırım. Eksik vitamin mineraller için gerekli tedavilerimi de aksattırmadan yapıyorum. Son gittiğim nöroloji uzmanı bünye meselesi diyip kapatınca konuyu bıraktım bende peşini 😬 belki bir de kardiyolojiye görünebilirim

4 farklı nöroloji doktoruna, 1 psikoloğa ve 2 psikiyatri doktoruna göründüm aslında 😅 beyin tomografisi ve boyun için emar çekildi. Rutin kan ve hormon testlerimi de yaptırırım. Eksik vitamin mineraller için gerekli tedavilerimi de aksattırmadan yapıyorum. Son gittiğim nöroloji uzmanı bünye meselesi diyip kapatınca konuyu bıraktım bende peşini 😬 belki bir de kardiyolojiye görünebilirim
Bünye meselesi mi dedi😳 gündelik hayati etkileyen bünye sistemi mi varmış. Ben kendim psikiyatristim hicbir hastama seninde bunyen bu Dna'nda bu var demedim diyemem. Kendimde vajinismus icin birçok dra göründüm ama malesef çoğu yarardan cok zarar verdi. Iyi doktor bulmak önemli. Keske her dr yaralarimiza derman olabilseydi. Illaki bir yerde bir sorun vardır. Umarim bir an önce çözüm bulunur. Siz konuyu birakmayin. Check up yaptirin muhakkak bir yerlerde bir sorununuz vardır. Bir de daha tamamlanmamis tedavileriniz var o yuzden de olabilir. Umarim bir an önce sagliginiza kavuşursunuz.

Bünye meselesi mi dedi😳 gündelik hayati etkileyen bünye sistemi mi varmış. Ben kendim psikiyatristim hicbir hastama seninde bunyen bu Dna'nda bu var demedim diyemem. Kendimde vajinismus icin birçok dra göründüm ama malesef çoğu yarardan cok zarar verdi. Iyi doktor bulmak önemli. Keske her dr yaralarimiza derman olabilseydi. Illaki bir yerde bir sorun vardır. Umarim bir an önce çözüm bulunur. Siz konuyu birakmayin. Check up yaptirin muhakkak bir yerlerde bir sorununuz vardır. Bir de daha tamamlanmamis tedavileriniz var o yuzden de olabilir. Umarim bir an önce sagliginiza kavuşursunuz.
Kızarmak gibi düşün demişti 😂 Doktorun tavrını bende akılcı bulmadım tabi ki ama hem zaman ayıramadım artık hem de maddi olarak testlere daha fazla bütçe ayırmak istemedim 😌 konu sahibi yazmasaydı bu sorunumla uzun bir süre daha yüzleşmezdim sanıyorum, çok teşekkür ederim desteğiniz için, kendimi toparlayıp bir kez daha bu konunun üzerine gideceğim 😊

eğer testlerde bir soruın yoksa ve doktora da göründüğünüzde birşey çıkmadıysa muhtemelen psikolojiktir. özellikle birileri izlediğinde elin titremesi sankşi psikolojik birşeymiş gibi geldi bana. aslında psikoloğa gitmenizde ya psikiyatriste fayda olabilir

Bendede var artık umursamiyorum hiper tiroid var ailesel yatkınlık var günde 20 fincan kahvede var 🙂 depresyon hapları iyi geliyor titriyorsun ama umursamiyorsun 😃

Back