Çocuk Hastalıkları El ayak agiz hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Amon canim.evet bnde oyle duydum suriyellilerden falan gelmis bu hastalik

Bi damla onermistiniz adi neydi acaba ☺

Canım şimdi baktım uyanınca kızarıklık görünmüyor çok hafif ve fotoğrafta bile belli olmuyor ama ağlayınca filan çoğalıyor sanki. Belli olsa çekeceğim ama şu an hiç görünmüyor bile
İnsallah degildir, sizinki de geçer inşallah en kısa zamanda

Bnde ilcedeyim ayni sikintilar yasiyoruz ama el ayak olsaydi simdiye belli ederdi bnce basit soguk alginligi var hava degisumu ve salgınin artmasi tuz biber oldu ne demek olurmu oyle sey istedigin kadsr sor

Toplumdan tecrit edemeyiz ki çocuğu aynen yapacak bişey de yok antibakteriyel sıvılar bi işe yaramaz gibi

Gecmis olsun . 2 yil once benim oglum da olmustu. Suriyeli bir arkadasindan gecmisti. Malesef ki o taraflarda yaygin bir hastalikmis.Yemek yiyemedi uzun bir sure. Karadut surubu kullandik biz agizdaki yaralara cok iyi geldi.

Gecmis olsun . 2 yil once benim oglum da olmustu. Suriyeli bir arkadasindan gecmisti. Malesef ki o taraflarda yaygin bir hastalikmis.Yemek yiyemedi uzun bir sure. Karadut surubu kullandik biz agizdaki yaralara cok iyi geldi.
Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim

Beter bi hastalık!
Düşmanımdan esirgesin o derece beter.
Oğlum 14 aylıkken geçirdi, serum yemediyse tek sebebi hala emziriyo olmamdı. Bi haftada yarım kilo vermişti. Sadece beni emmişti ki o dönem çocuğu gğnde 2-3 kez emiyordu sdce. Sürekli ağlıyordu. Ortalama on gün kadar sürüyor, çok çok fena olursa ağrı kesici şurup verebiliyorsun.
Bi de bu gördüklerin var ya, midesinde fln da çıkıyormuş, çok mide ağrısı da yapıyormuş.
Bu hastalığın24 farklı virüsğ varmış, geçirdi bağışıklık kazandı deyip yırtılmıyor da.
Arkadaşın oğlunun dişini düşürdü.
Başla birinin tırnakları düşmüş.
Bizim oğlanda da maalesef yüzünde yaratık gibi bi yara yapmıştı, gözden büyüktü. Hangimiz daha çok ağladık anımsayamıyorum resmen.
Aşısı da yok maalesef.
Ama en kötüsü kocalara geçince oluyor, çocuklar on günde, babalar 3 haftada geçiriyor.
Ayrıca bana da bulaşmıştı haliyle, ağızdaki yaraların acısı baya tarifsiz ya.
Bi tane uyuşturucu krem vardı, oğlum için vermişti doktor ama ben kendime kullanmıştım yemek öncesi, emzirirken yemem şarttı , ancak öyle yiyebiliyordum.
Umarım en hafif şekliyle atlatırsınız

Insallah canim bugun 2. Gun bitms olacak biraz iyi dune gore insallah yarin daha iyi olur tuzlu su yapiyorum icine oturtuyorum o iyi geliyo umarim yayilmaz kizimin vucuduna amin canim sen atlatmiasin darisi bna olsun

Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim
Propolis damlası kullanabilirsin dozu için Instagram da güncel anne nin sayfasına bak. Bununla ilgili paylaşımları oluyordu ya da firmaya sor. Ama ben karadut şurubu tavsiye ederim. Bir de sıcak şeyler yerine dolaptan yoğurt , meyve gibi soğuk şeyler daha iyi gelir ağrısına. Bu aralar salgın var herkes dikkat etsin park oyun alanı restoranlarda mama sandalyelerine dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…