- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.116
-
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Amon canim.evet bnde oyle duydum suriyellilerden falan gelmis bu hastalikTürkiyede aslında uzun süredir görülmeyen yapılan aşılardan dolayı ancak suriyeli vs mültecilerden geçen bir hastalık bilgisini vermişti dr bana. Yani çocuğu parktan koparamıyosun. 17 aylık oldu kızım asla durmuyor parkı görünce. Korumak için ne yapılır bilemedim. Antibakteriyel mendiller sıvılar falan mı taşımak lazım yanımızda herhaldeAllahım acil şifa versin kuzuya sana da güç kuvver versin canım. İnşallah en kısa sürede atlatır
Bi damla onermistiniz adi neydi acaba ☺Biraz acımasızca geliyor kulağa ama olacaksa da olacak ne yapalım.
Bunun için kalabalığa sokmamak veya sürekli her şeyi steril etmeye çalışmak daha büyük problem.
Allah'a emanet, elden gelen bir şey yok bu konuda, önleyici bir şey de yok.
Adını hiç bilmiyorum ya zaten adı da yok galiba eczanede hazırlanıyor.Bi damla onermistiniz adi neydi acaba ☺
Allah sifa versin. Kolay atlatin ins. Zordur eminim. Kucuk cocukla her hastalik zorBen sabrediyorum o sikinti degil ama kizim daha 16 aylik yutkunamiyo cok aci cekiyo atesi cok lutfen dua edin bize❤
Nasil bir kizariklik canim bnimki durdum yere ateslendi sonra tek tek bunlar cikmaya basladibelki senin kizinun hastaligi disina vurmustur canim istersen yuzunu cekmeden sadece yaranin resminiat yardimci olmaya calisiyim ama insallah değildir bu hastaluk
Bnde ilcedeyim ayni sikintilar yasiyoruz ama el ayak olsaydi simdiye belli ederdi bnce basit soguk alginligi var hava degisumu ve salgınin artmasi tuz biber oldu ne demek olurmu oyle sey istedigin kadsr sorBen de öyle düşündüm, ilçemizdeki acillere gitsek iyi insan bile hasta olup çıkıyor zaten, o yüzden götürmek istemedim. Yarın sabah direk kendi doktoruna götüreyim çok teşekkür ederim.
PrensesAnnesi_ konunu da baya meşgul ettim kusura bakma lütfen ❤
Allah razin olsun evet cok zorAllah sifa versin. Kolay atlatin ins. Zordur eminim. Kucuk cocukla her hastalik zor
Toplumdan tecrit edemeyiz ki çocuğu aynen yapacak bişey de yok antibakteriyel sıvılar bi işe yaramaz gibiBiraz acımasızca geliyor kulağa ama olacaksa da olacak ne yapalım.
Bunun için kalabalığa sokmamak veya sürekli her şeyi steril etmeye çalışmak daha büyük problem.
Allah'a emanet, elden gelen bir şey yok bu konuda, önleyici bir şey de yok.
Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizimGecmis olsun . 2 yil once benim oglum da olmustu. Suriyeli bir arkadasindan gecmisti. Malesef ki o taraflarda yaygin bir hastalikmis.Yemek yiyemedi uzun bir sure. Karadut surubu kullandik biz agizdaki yaralara cok iyi geldi.
Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim
Aynen oyle. Keske hastalanmasa cocuklarEvet o yuzden evden cikmiyorum rabbim yardimcimiz olsun cocuk hasta olunca hersey duruyo
Propolis kullandim bn canim sut icti sukur hic birsey icmiyo yemiyordu sana da geçmiş olsun canim kac gun oldu size ates varniBenim oğlumda geçiriyor salgın varmış sanırım sizede geçmiş olsun
Allah razi olsun amin canimAynen oyle. Keske hastalanmasa cocuklarAllah sifa versin kuzunuza cok gecmis olsun tekrardan.
Beter bi hastalık!Kizlar cok üzgünüm kizim hasta ve tedavisi yok kndi iyilesmesi gerekiyormus vücudunda bunlardan var
ve bogazinda,damaginda var ac yemek yemeyi cok istiyo ama yiyemiyocok kötüyüm sizlerde yasayan oldumu olduysa yardimci olun lutfen ne yapmam gerek eger yasamadiysaniz da insallah yasamazsınız çocuklarınıza cok dikkat edin asiri bulasici bir rahatsizlik
Insallah canim bugun 2. Gun bitms olacak biraz iyi dune gore insallah yarin daha iyi olur tuzlu su yapiyorum icine oturtuyorum o iyi geliyo umarim yayilmaz kizimin vucudunaBeter bi hastalık!
Düşmanımdan esirgesin o derece beter.
Oğlum 14 aylıkken geçirdi, serum yemediyse tek sebebi hala emziriyo olmamdı. Bi haftada yarım kilo vermişti. Sadece beni emmişti ki o dönem çocuğu gğnde 2-3 kez emiyordu sdce. Sürekli ağlıyordu. Ortalama on gün kadar sürüyor, çok çok fena olursa ağrı kesici şurup verebiliyorsun.
Bi de bu gördüklerin var ya, midesinde fln da çıkıyormuş, çok mide ağrısı da yapıyormuş.
Bu hastalığın24 farklı virüsğ varmış, geçirdi bağışıklık kazandı deyip yırtılmıyor da.
Arkadaşın oğlunun dişini düşürdü.
Başla birinin tırnakları düşmüş.
Bizim oğlanda da maalesef yüzünde yaratık gibi bi yara yapmıştı, gözden büyüktü. Hangimiz daha çok ağladık anımsayamıyorum resmen.
Aşısı da yok maalesef.
Ama en kötüsü kocalara geçince oluyor, çocuklar on günde, babalar 3 haftada geçiriyor.
Ayrıca bana da bulaşmıştı haliyle, ağızdaki yaraların acısı baya tarifsiz ya.
Bi tane uyuşturucu krem vardı, oğlum için vermişti doktor ama ben kendime kullanmıştım yemek öncesi, emzirirken yemem şarttı , ancak öyle yiyebiliyordum.
Umarım en hafif şekliyle atlatırsınız
Propolis damlası kullanabilirsin dozu için Instagram da güncel anne nin sayfasına bak. Bununla ilgili paylaşımları oluyordu ya da firmaya sor. Ama ben karadut şurubu tavsiye ederim. Bir de sıcak şeyler yerine dolaptan yoğurt , meyve gibi soğuk şeyler daha iyi gelir ağrısına. Bu aralar salgın var herkes dikkat etsin park oyun alanı restoranlarda mama sandalyelerine dikkatPropolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim
Hindistan cevizi yağı sürebilirsin döküntülere.Cok tskr ederim bnim kiziminki daha yeni olmaya basladi tuzlu sirkeli suyla yikiyorum vucudunu bu artmasini engellermi