- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
sıze bırsey sorabılır mıyımAcil de neler beklenildigini anlatsam gerçekten roman çıkabilir .
gercekten ıcınızden gelenı yazacagınıza emınım
ben hayatımda ılk kadın doguma muayene oldugum gun ve vajınısmus korkusu ıcın gıttıgım gun vajınısmus ıcın benı kızlık zarı muayenesı etmek ıstedıgınde muayene esnasında tam bakarken bıraz kasıldıgım ve o anda bana doktor bagırarak sen buraya şov yapmaya mı geldın dedı. muayene sonrasıda elden benden ekstra muayene ucretı ıstedı . zaten muayene ıcın ucret vermıs olmama ragmen . kızlık zarıma bakılması ıcın ekstra para verılıyormus oyle dedı.
bu doktor ıcın sız ne dusunursunuz yanlıs hatırlamıyorsam doktordunuz degıl mı ?
suan hala devam ettıgım 4 yıldır doktorum olan kadın dogum doktoruma ılk soyledıgımde nıye sıkayet etmedın oldu. oda doktor buda doktor dıgerı doktorsa buda doktor . bu cumleyı yanı sıkayet edın cumlesını doktor olmayan bırı soyledı ve burda saglık hızmetı ıcınde olan arkadaslar lınc ettı.
dusuncelerınızı samımıyetımle merak edıyorum kendıme oz elestırı yapıcam yanlıs dusunuyorsam sızın de fıkrınızı merak ettım
Son düzenleme: