- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Kullan faydası olur.Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullan faydası olur.Propolis kullansam bi sikinti olurmu bilginiz varmi 15 aylik kizim
Allah bin kere razi olsun hepinizden cok yardimci oldunuz dediklerini bir bir yapacagim canim cok tskr ederim ❤❤❤Propolis damlası kullanabilirsin dozu için Instagram da güncel anne nin sayfasına bak. Bununla ilgili paylaşımları oluyordu ya da firmaya sor. Ama ben karadut şurubu tavsiye ederim. Bir de sıcak şeyler yerine dolaptan yoğurt , meyve gibi soğuk şeyler daha iyi gelir ağrısına. Bu aralar salgın var herkes dikkat etsin park oyun alanı restoranlarda mama sandalyelerine dikkat
Cok tskr ederim ❤Kullan faydası olur.
Ates olmadi 1 haftadır sürüyor canimPropolis kullandim bn canim sut icti sukur hic birsey icmiyo yemiyordu sana da geçmiş olsun canim kac gun oldu size ates varni
Rabbim yardimcin olsun insallah halsizlik falan varmi bnim kizim 3 gundur atesli zor iciyo yiyo biseyler nasil bir illetmisAtes olmadi 1 haftadır sürüyor canim
Geçen ay 15 aylik oglumda yasadik ve inanin daha beter haldeydi su dahi iciremez pamukla dudaklarini islatirdim su icebilsin diye. Propolis damlasina basladim ve karadut surubu kullandim cabucak toparladi ve 3 uncu gun beslenmeye basladi istahi acildi. Vucut Yaralari icin rif ilacini kullandik yaralara sürülüyor antiseptik sivi ampul doktor yazdi ve kantoron yagiyla yaralara tampon yaptim iz kalmasin diye. Simdi sadece hafif izler var renk degisimi gibi oda zamanla gecer diye dusunuyorum bu arada fotograf hastaligin 2 inci gunuydu bir gece atesle artis gostermistiKizlar cok üzgünüm kizim hasta ve tedavisi yok kndi iyilesmesi gerekiyormus vücudunda bunlardan var
ve bogazinda,damaginda var ac yemek yemeyi cok istiyo ama yiyemiyo cok kötüyüm sizlerde yasayan oldumu olduysa yardimci olun lutfen ne yapmam gerek eger yasamadiysaniz da insallah yasamazsınız çocuklarınıza cok dikkat edin asiri bulasici bir rahatsizlik
Benim oglumda 15 aylikken gecirdi ve ben parka falan goturmemistim. Doktor heryen bulasir asansörden toplu taşimadan marketlerden yada bu virüsü tasiyan cocugun dokundugu heryerden. Birebir temas gerekmiyorNerden kaptı hastalığı. Bizim drumuz da şüphelenmişti kızımda ama parka giden falan bi çocuk değil daha o yüzden el ayak ağız hastalığı değildir demişti sonra da geçti zaten kızartılar. Yani parka falan mı gitti havuza mı gitti.
Peki bu yara kac gunlukdu bugun 3. Gunumuz ates yok sukur ama artti vucudundaki yaralar kac gunde atlattiniz huysuzlugu kac gun surdu bnde daa kullaniyorum 15 aylik kizim bnim de propolis cok iyi geldi sukur atesinin dusmesi iyiye isaret mi yani toparliyozmu lutfen yardimci olun siz anlarsiniz en iyi. Geçmiş olsyn bu aradaGeçen ay 15 aylik oglumda yasadik ve inanin daha beter haldeydi su dahi iciremez pamukla dudaklarini islatirdim su icebilsin diye. Propolis damlasina basladim ve karadut surubu kullandim cabucak toparladi ve 3 uncu gun beslenmeye basladi istahi acildi. Vucut Yaralari icin rif ilacini kullandik yaralara sürülüyor antiseptik sivi ampul doktor yazdi ve kantoron yagiyla yaralara tampon yaptim iz kalmasin diye. Simdi sadece hafif izler var renk degisimi gibi oda zamanla gecer diye dusunuyorum bu arada fotograf hastaligin 2 inci gunuydu bir gece atesle artis gostermisti
Benim oglumda 15 aylikken gecirdi ve ben parka falan goturmemistim. Doktor heryen bulasir asansörden toplu taşimadan marketlerden yada bu virüsü tasiyan cocugun dokundugu heryerden. Birebir temas gerekmiyor
Sizde geçirdiyseniz kan tahlilerinizi tam yaptirin belliki bağisikliginiz epey düsük. Ona göre bagisiklik kuvvetlendiren takviyeler alirsiniz cunku kışın daha zor gecer sizin icin.Maalesef hiçbir ilaç fayda etmiyor. Olağan süreci beklemek lazım. Doktor bize eczanede hazırlanan uyuşturan bir karışım vermişti, onunla biraz rahat oldu sadece. Çocuktan sonra ben de geçirdim. Hakikaten müthiş acılı bir durum