Çocuk Hastalıkları El ayak agiz hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah bin kere razi olsun hepinizden cok yardimci oldunuz dediklerini bir bir yapacagim canim cok tskr ederim ❤❤❤

Geçen ay 15 aylik oglumda yasadik ve inanin daha beter haldeydi su dahi iciremez pamukla dudaklarini islatirdim su icebilsin diye. Propolis damlasina basladim ve karadut surubu kullandim cabucak toparladi ve 3 uncu gun beslenmeye basladi istahi acildi. Vucut Yaralari icin rif ilacini kullandik yaralara sürülüyor antiseptik sivi ampul doktor yazdi ve kantoron yagiyla yaralara tampon yaptim iz kalmasin diye. Simdi sadece hafif izler var renk degisimi gibi oda zamanla gecer diye dusunuyorum bu arada fotograf hastaligin 2 inci gunuydu bir gece atesle artis gostermisti
Benim oglumda 15 aylikken gecirdi ve ben parka falan goturmemistim. Doktor heryen bulasir asansörden toplu taşimadan marketlerden yada bu virüsü tasiyan cocugun dokundugu heryerden. Birebir temas gerekmiyor

Eklentiler

• 20190910_142534.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 187
Peki bu yara kac gunlukdu bugun 3. Gunumuz ates yok sukur ama artti vucudundaki yaralar kac gunde atlattiniz huysuzlugu kac gun surdu bnde daa kullaniyorum 15 aylik kizim bnim de propolis cok iyi geldi sukur atesinin dusmesi iyiye isaret mi yani toparliyozmu lutfen yardimci olun siz anlarsiniz en iyi. Geçmiş olsyn bu arada

Eklentiler

• IMG-20191014-WA0007.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 117
Maalesef hiçbir ilaç fayda etmiyor. Olağan süreci beklemek lazım. Doktor bize eczanede hazırlanan uyuşturan bir karışım vermişti, onunla biraz rahat oldu sadece. Çocuktan sonra ben de geçirdim. Hakikaten müthiş acılı bir durum

Sizde geçirdiyseniz kan tahlilerinizi tam yaptirin belliki bağisikliginiz epey düsük. Ona göre bagisiklik kuvvetlendiren takviyeler alirsiniz cunku kışın daha zor gecer sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…