- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
-
- Konu Sahibi mimikusyaz
cok kolaysa 1 saatligine baksinMerhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Sadece tüm bir gun bebekler, temizlik, yemek e bulaşık ile yalnız bırakın. Sabah çıkın gece gec saatte gelin. Ulan bu erkeklere her sey ne kolay! Benimki beni anliyor en azindan agzindan Allah razi olsun ev temizlik yapiyorsun, evle ilgilenemiyorum bu aralar diyor. Dinlemedigi icin tripliydim, bundan sonra başımda taşiyacağım. Azcık iş nedir gösterin şu erkeklere..Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Parmaklarına sağlık tam ben yazacaktım.Tamam o zaman sadece 1 gün baksın ve ne kadar kolay olduğunu sana ispat etsin. Bakalım dayanabilecek mi?
1. Hata yaptığını düşünme. Ne hatası benim bir bebekle saftım kaydı.Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Nasıl yani?Neden konuda olmayan bebek sayınızı çoğaltma gereği duydunuz ?
Hakatten yaa neden böyle bişey gerek duydunuz? Size daha fazla acıyıp kocanıza laf saymalarını istediniz??Neden konuda olmayan bebek sayınızı çoğaltma gereği duydunuz ?
Alışveriş, hastane yada başka bir bahane bul, ikizleri eşine bırak, dışarı çık....anlar hanyayı konyayıBen nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
4-5 saat yeter.Tamam o zaman sadece 1 gün baksın ve ne kadar kolay olduğunu sana ispat etsin. Bakalım dayanabilecek mi?
Biliyor musunuz, insanlar kendi kuyularını kendileri kazıyor.Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Aslında şunu demek istemiş.Bebeklerim dememişsin, bebeğim demişsin.
2019 ocak anneleri grubuna da eklenmek ne alaka?