Eksiklerim varmış!

Çocuğum olmamasına ve evli olmamama rağmen ben bile okurken ne kadar zor olduğunu düşündüm
Siz çok rahata alistirmissiniz onu
Gerçekten verin iki bebeği de kucağına otursun baksın
Oyuncak değil bunlar insan bir sürü ilgi emek gerekiyor
Empati yoksunuysa birebir yasatin ona da bir gününüzü anlasın

Kadinligi, anneligi veya ev hanimligini falan erkeklerden ogrenecegiz zaten. Kadini takdir edip gonlunu alacagina daha bir de elestiriyor. Ne yapacakmissin bos zamanlarinda atomu mu parcalayacakmissin?

Üçüz olmasın o?

2018 Ağustos annesisin.
2019 Ocak annesi listesine eklenmek istemişsin.
2018 de tek bebeğim var 8 aylık yazmışsın.

Hangisi doğru.
Merhaba 2018 de doğdular aslında ama ben onu yanlış anlaşımışım 2018 ağustosta 8 aylıklardı ben her ay annelerin muhabbet ettiği başlık açılıyor sanmıştım abla

Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.

Boşanacağım eşim 13 yaş büyüktü benden ve evet hiç memnun olmazdı. Allah kolaylık versin.

Merhaba 2018 de doğdular aslında ama ben onu yanlış anlaşımışım 2018 ağustosta 8 aylıklardı ben her ay annelerin muhabbet ettiği başlık açılıyor sanmıştım abla
Bebeklerim dememişsin, bebeğim demişsin.
2019 ocak anneleri grubuna da eklenmek ne alaka?

Eşinde çok kazmaymış birde yaş olarak
Kafanız uymayacağı belli 13yaş fark var
Hiç bunu sorun etmedin mi?
Bence söylemekten vaz geç alışveş yapmam gerek de telefonunu kapat ve 5 saat sonra eve gel o rafa çocukların yiyeceklerini ve bezlemelerini anlat git bir kafeye yorgunluk çayı + pasta ye ben bir çocuğuma bakarken nefesle nmek için çocuğu anneme bırakırdım o yazdıkları mı yapardım, görsün kolay mı zor mu!
:sinirli:

Ayrıca kafa yapınız hiç uyuşacağını sanmıyorum uyuşsa zaten bu kadar seni ezmez, egoistlik yapmazdı, gelir yardım ederdi
Yaş aralığı çok kızım, neyine kandın?

Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Ben gerçekten bu söylediklerine inanmak istemiyorum ya cidden!!! Nasıl bir ana baba yetiştiriyor bu kadar saygısız bir evladı bilmiyorum.Kusura bakma eşine de burda hakaret etmiş gibi oldum ama kan beynime sıçrıyor saygısız adamları görünce.Ben sana iki tane evlat vereyim,evime bakayım hala bana kulp bul.Yok yaa hangi paşanın çocuğusun sen derler adama!!Öyle adamı kovarlar evden!! Beğenmiyorsa çeksin gitsin.Benim yapabileceğim bu arkadaşım al iki gün bebelere bak noluyo gör de..

başkasının kucağına gidince ağlıyor yanından 10 dakika uzaklaşayım ağlıyor daha 8 aylık ama 3 saat filan çekilmeden emmek istiyor :KK43:

Konu sahibi bir üyenin tespiti üzerine ben de diğer mesajlara baktım sen tek çocuk annesisin. Neden bize böyle söyledin ki? Seni daha haklı bulalım diye mi veya çocuğun çok huysuz onu x2 olarak algılayalım diye mi? Gerek yok böyle şeylere

Hatan 13 yas büyük biri ile daha kendi çocukluğunu yasamdan evlenmek Üstüne bir de doğurmak

Seni tebrik etmeli tebrik.
Bencil adam:KK62:
Bir gün çıldır çık evden baksın 2 bebeğe, temizliği, yemeği, ütüyü yapmasa da olur.

O size başkalarının karılarını örnek verdiyse siz de başka kocaları örnek verin.
Benim kocamı örnek verebilirsiniz mesela :)
Biz de ikiz bebek sahibi olduk.
Ben neysem eşim de o.
O da öyle ilgilendi demek istiyorum.
Elbette işe gitti ve ben gündüz yalnız baktım ama akşam geldiğinde direkt yükümü aldı ve bana asla kusur bulmadı.
Mümkün değil ikiz bebeğe tek bakıp, evde iki çeşit yemek yapıp,evi tertemiz tutup bir de üzerine keyifli enerjik olmak.
Müm-kün de-ğil!
Bence sarsın da kendine gelsin.
Düşünceleri insani değil.
Çok erken evlenmişsiniz ve çok gençsiniz.
Ağır yükler bunlar.
Yaş farkı da cabası.
Vicdana davet ettim eşinizi.....

Tam zoopalik derler yaa o cinsten. Vereceksin odunu boylesine. Ben bir tane yaptim 33 yasindayim ve cogu zaman dirdir ediyorum. Sen o ysta ikizlerle ugrasiyorsin kendine ve evine bakiyorsun bildigin geyşa sin yani.
Tipik cakal kompleksli erkek iste. Sana cok yuzvermiyor ozguvenini kiriyor ki sen ona üstünlük kurma. Cunku almis senin gibi hatunu keyfi yerinde.

X