Eksiklerim varmış!

Ben tek çocuğa bakarken yoruluyorum ne demek ne varmış bir de yemek temizlik bulaşık bence sen çok iyi yetişiyorsun ona bir gün bırak çık git bakalım ne yapacak

Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Aranızda bu kadar yaş farkı neden? Ben 36 yaşındayım tek bebeğime bakarken tipim kayıyor.ev aldı başını gitti.o sizden kendi yaş ve deneyiminde davranmanızı istiyor aklınca buyursun kendi baksın

Nerden buluyosunuz böyle adamları. Ne kadar merhametsiz vicdansız. Neresinden tutsak elimizde kalan bir konu. Sussam iyi olacak

Yaş 20 ve hem ikiz bebeklerle baş edip hem ev işlerine koşup hem bakımınızı aksatmamaya çalışıyorsunuz
Helal diyorum :)
Kendimi bian yerinize koydum İkiz bebeklerim olsa suyumu bile ayağıma beklerdim muhtemelen :KK53:
Bir günlüğüne görev değişimi yapın bakalım kaç saat dayanabilecek

Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Bir gün bırak git. Çok değil sadece 2-3 saat yeter ona. Ne demek iki bebek bakmakta ne var. Bi tane bakarken canım çıkıyo. Allah size kolaylık versin.

Sorduğun o hatayı düzeltme şansın yok artık.
20 yaşında evlenmek üstelik 33 yaşında biriyle geçtim bunu bu yaşta çocuk çoluğa karışmak ne demek bu devirde. Annelerimizin zamanında normaldi bunlar

X