- 28 Şubat 2019
- 4.670
- 11.163
-
- Konu Sahibi mimikusyaz
Merhaba 2018 de doğdular aslında ama ben onu yanlış anlaşımışım 2018 ağustosta 8 aylıklardı ben her ay annelerin muhabbet ettiği başlık açılıyor sanmıştım ablaÜçüz olmasın o?
2018 Ağustos annesisin.
2019 Ocak annesi listesine eklenmek istemişsin.
2018 de tek bebeğim var 8 aylık yazmışsın.
Hangisi doğru.
Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Bence de en mantıklısı o gibi duruyorAnlaşma yapın. Sadece 1 gün senin yaptığın her işi o yapsın. Sonra konuşsun bakalım ne diyecek.
Bebeklerim dememişsin, bebeğim demişsin.Merhaba 2018 de doğdular aslında ama ben onu yanlış anlaşımışım 2018 ağustosta 8 aylıklardı ben her ay annelerin muhabbet ettiği başlık açılıyor sanmıştım abla
Ben gerçekten bu söylediklerine inanmak istemiyorum ya cidden!!! Nasıl bir ana baba yetiştiriyor bu kadar saygısız bir evladı bilmiyorum.Kusura bakma eşine de burda hakaret etmiş gibi oldum ama kan beynime sıçrıyor saygısız adamları görünce.Ben sana iki tane evlat vereyim,evime bakayım hala bana kulp bul.Yok yaa hangi paşanın çocuğusun sen derler adama!!Öyle adamı kovarlar evden!! Beğenmiyorsa çeksin gitsin.Benim yapabileceğim bu arkadaşım al iki gün bebelere bak noluyo gör de..Merhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.
Helal sherlockÜçüz olmasın o?
2018 Ağustos annesisin.
2019 Ocak annesi listesine eklenmek istemişsin.
2018 de tek bebeğim var 8 aylık yazmışsın.
Hangisi doğru.
başkasının kucağına gidince ağlıyor yanından 10 dakika uzaklaşayım ağlıyor daha 8 aylık ama 3 saat filan çekilmeden emmek istiyor
Hatan 13 yas büyük biri ile daha kendi çocukluğunu yasamdan evlenmek Üstüne bir de doğurmakMerhaba, size derdimi anlatmak istiyorum çoğunuz benden büyük olduğunuz için belki bi çözüm bulabilirsiniz diye düşündüm sevgili ablalarım. Ben 20 yaşındayım, ikiz bebeklerim var, evde çalışanımız yok. Gün içinde iki bebeğe tek başıma bakıyorum ve aynı zamanda evin yemek temizlik işleriyle ilgileniyorum. Kendime bakmaya da özen gösteriyorum ama eşim başkalarının eşlerinin çok daha fazla şey yaptığından, iki bebeğe bakmayı çok abarttığımdan ve hiçbir şey yapmadığımdan bahsedip duruyor. Sürekli üstüme geliyor iki bebeğe bakmakta ne var diyor. Bu durum artık beni çok yaralamaya başladı, kendine de söyledim ama hala aynı şeyi devam ettiriyor. Aramızda 13 yaş var o 33 yaşında. Ben nerede hata yapıyorum lütfen beni aydınlatın.