• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eksiği bulmaca :)))

sorma ya bu tşınma olayını ne yapıcam bilmiyorum o kadar güzel seyler beğeniyorum ki kahavaltı kakımı flan mesela ama parça garantisi vermeyenlerden almıyorum malesef oturur ağlarım ben kırılırsa çok sulu gözümde :))

Canım bence de parça garantisi vermeyenlerden uzak dur,dediğin gibi kırılınca verdiğin paraya da üzülürsün.Bir de perde asmak için,avizeleri takmak için ayaklı merdiven de lazım.Of gerçekten çok fazla eşya var ya,bir ev kurmak hiç kolay bir şey değil.:52:

Canım bence de parça garantisi vermeyenlerden uzak dur,dediğin gibi kırılınca verdiğin paraya da üzülürsün.Bir de perde asmak için,avizeleri takmak için ayaklı merdiven de lazım.Of gerçekten çok fazla eşya var ya,bir ev kurmak hiç kolay bir şey değil.:52:

sorma listeleri görünce insan evlenmekten soğuyor bi anda :)) :9:

kapitone 4 mevsimlerden 2 tane var canım uyku setinden bende emin değilim bilemedim yani :18:

araya giriyorum ama evli bir bayan olarak uyku setini tavsiye etmiyorum. bunun yerine dokusu yün ya da pamuk olan yorganlardan ve bolca nevresim, ayrıca örgü battaniyeli nevresim takımlarını öneririm canlar :) uyku seti potluk yapıyor ben sevmedim ve anneme geri götürdüm:34:

lafımı olur canım gireceksin tabikide araya, bu arada yardımcı oldun fikrimi netleştirmekte uyku seti almıyorum ve onun yerine örgü battaniyelerden alıyorummmm.. saoll canımm..
$orjinal__days-in-colours-orgu-battaniye-ile-kislar-sicacik__01_02_2010__01_20_01.webp$12103_buyuk.webp

işte bunu alıyorumm...
:9:

valla kuburcum çok güzel yazmışsın mümkünse yazdığın listeniin hepsini eklermisin canım bana da lazım da :):)şimdiden teş.ederim:128:

Canım kusura bakma ben msjını yeni fark ettim.Diğer listem bu kadar detaylı değil.Çünkü nevresim takımı,battaniye,bornoz takımı gibi şeylerim vardı zaten.Bir de ben sadece kendi alacaklarımı yazdım.Yani mobilya,beyaz eşya gibi şeyleri hiç eklemedim.Küçük ev aletleri var listede,onlar da zaten burda da mevcut.Mutfak eşyası çok detaylı olduğu için önceliği ona verdim:51::51:

Canım kusura bakma ben msjını yeni fark ettim.Diğer listem bu kadar detaylı değil.Çünkü nevresim takımı,battaniye,bornoz takımı gibi şeylerim vardı zaten.Bir de ben sadece kendi alacaklarımı yazdım.Yani mobilya,beyaz eşya gibi şeyleri hiç eklemedim.Küçük ev aletleri var listede,onlar da zaten burda da mevcut.Mutfak eşyası çok detaylı olduğu için önceliği ona verdim:51::51:

YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM BENİM MSJ DİKKATE ALDIĞIN İÇİN. ASLINDA LİSTEM VAR BENİM FAKAT SENİNKİ BAYAĞI DETAYLI OLUNCA UNUTTUKLARIMI EKLEYİM İSTEDİM BURDAKİ LİSTENDEN BAZILARINI EKLEDİM CANIM SAOL:emir_bebek:

Fırın
Bulaşık Makinesi
Buhar kazanlı ütü
Blender
Su ısıtıcı
Elektrikli Süpürge
Tost makinesi
Saç kurutma makinesi
Çelik tencere takımı
Teflon tencere seti
12 kişilik misafir yemek takımı
6 kişilik kahvaltı takımı
6 kişilik günlük yemek takımı
6 kişilik günlük çkb takımı
12 kişilik çkb sandık
Tava Büyük (yumurta için)
Kalpli Krep & Yumurta Tavası
Sos Tavası Mini
Baharatlık Büyük 3 lü
Baharatlık Küçük 6lı
bitki çayı presi
Erzak kavanozları
Reçellik Sosluk
Günlük Küçük Fincan Takımı
Cezve Takımı
Çaydanlık
Tuzluk Biberlik
Meyve Sebze Bıçakları
Büyük Bıçak
Salata Kasesi
Tupperware
Süzgeç
Büyük Boy çırpma Kapları
Cam/Pors. Minik Saklama Kapları
havan
kesme tahtası
Şekerlik
TEFLON için servis seti
Set üstü Kaşıklık
Bardak Altlığı
Havlu Peçetelik
Kek Fanusu
Kahve tatlı süsleme şablonu
Günlük 12 li Su Bardağı
Çelik Çay Tepsisi
Misafir İçin Şekerlik
Misafir için sürahi
Çok amaçlı kutu
Ekmek kutusu
Günlük 12 li çay bardağı
Günlük 12li çay tabağı
Misafir için 12 li çay bardağı
Misafir için 12 li çay tabağı
Kurabiye - Bisküvi Kutusu
Kahve Kupaları ve Çerezlik 6lı
Deterjan Kutusu
Meyve Suyu, Süt Şisesi
Şekerlik
Kek kalıpları
Günlük Tepsisi

Yağdanlık Büyük
Yağdanlık Limonluk Sirkelik Küçük
sebze soyacağı, pizza kesici,
yumurta fırçası,mutfak makası
küllük
mandal 14lü
Hazneli rende
Günlük Sürahi
nihale
buz kalıbı
mutfak havlusu
narenciye sıkacağı
sebze sepetleri
elbezleri
çekmece kaşıklığı
Banyo askılığı
Dolap Askısı
paspas
eczadolabı ilkyardım çantası
iğne iplik ve kutusu
Ütü Masası
Çamaşırlık
Uyku Seti
Nevresim Takımı Saten
Nevresim Takımı
Misafir için Nevresim Takımı
Yorgan
Bornoz Takımı
Battaniye
Günlük Pike Takımı
Yüz Havlusu
Mutfak Önl. Eldiveni Ekmeklik T.
Mutfak Masa Örtüsü
Yatak Örtüsü
Yastık
Hurç
Çamaşır Sepeti Havlu Sepet Seti
Banyo Takımı
Klozet Takımı
Yatak Odası Tül Perde Halı
Masa örtüsü runner peçelik takım
ev terlikleri
sandık

bu da benim listem :) :1:

çok çok saol canım emin ol çok işime yarayacak bu listede.. listelerimizi yazdıkça birbirimizin eksiklerini kapıyoruz.. süper oldu bu.. paylaştığın için teşekkürler canımm.. :21:

Valla canım tek tek bakmadım nedir eksik diye ama benim listem an başta zaten ama senin maşallah baya teferruatlı benden kontrol et ama bi eksiğin olduğunu sanmam..

Back