Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Haydi gözün aydın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum inşallah 😘😍👼
Çok şükür hamdolsun iyiyim ☺️ Evet benim bugün transfer hariç 3. Günüm dilerim mucizelerimiz bu sefer gelir Amin senle ikosan ikosan aynı gün transfer oluyorsunuz hadi bebişleri alın gelin beraber sizinle bu heyecanları yaşayalım inşallah Amin 🤲😍❤️ :anneadayı: :emir_bebek:
Ahahaha evet evet aynı günüz konuşuyoruz wp üzerinden arkadaş olduk 🩷🩷

Hani ben kadar çocuğum olsun derdinde değil. Ben üzüldüm diye üzülmüştü. Çok da tin. Daha güçlü oluyor insan tek başına çoğu şeyi yüklenince. İnşallah ben pes etmiyorum. O da mecbur benle yürüyecek🥰💕
Bizde durum tam tersi benim var 2 kızım üstelik evlilik ve çocuk hiç düşünmüyordum eşimin 15 yıllık eski evliliğinden eski eşinden dolayı çocuğu olmamış o bu duyguyu yaşasın içinde kalmasın diye ben tek başıma süreci yaşıyorum eşim Amerika da normal yolla bile uğraşmadım uzun süre bir arada kalmamiyoruz 42 yaşındayım 1 ay bile yaş itibariyle önemli o bu duyguyu yaşasın aşk evliliği birlikte cocugumuz olsun ikimize ait bir parça diye bu yola çıktım

İnşallah sağlıkla tutunsun sigara olmasın yeterki küçük mucizeni kucağına sağlıklı al annesi 🥰🥰🥰🐣🐣🙏🙏 beterin beteri var de haline şükret sigara icende olsa yanında bir kocan var 😀😀 bende oda yok 1 Ocakta geldi tatil yaparken sperm verdi donduruldu 18 Ocak gitti Amerika ya benim süreç başladı ocak ayının sonundan beri o gün bugündür tek başımayım gotunden haberi yok 🫣🫣🫣🤪

Hay maşallah Hay maşallah sonrada hoşgeldin baba oldun 😁😝🤣

Bizde durum tam tersi benim var 2 kızım üstelik evlilik ve çocuk hiç düşünmüyordum eşimin 15 yıllık eski evliliğinden eski eşinden dolayı çocuğu olmamış o bu duyguyu yaşasın içinde kalmasın diye ben tek başıma süreci yaşıyorum eşim Amerika da normal yolla bile uğraşmadım uzun süre bir arada kalmamiyoruz 42 yaşındayım 1 ay bile yaş itibariyle önemli o bu duyguyu yaşasın aşk evliliği birlikte cocugumuz olsun ikimize ait bir parça diye bu yola çıktım
Sen muhteşem bir kadın ve eşsin. Enişte çok şanslı. 🥰🧿Bizimkinin de imtihanı ağır genç sonuçta oğlu. Zor sürecden geçiyor kendini suçluyor hani orda ki empatiyi yapabiliyorum. Kaygı ve korkularını da anlıyorum. Hani çokta kızamıyorum . İşinde bu ara stresi telaşı da çok fazla. Yine de zaman kaybedemem. Dedigin gibi bir ay bile önemli. Sade süreç daha farklı olsun isterdim. Yine de şükür 🥰💕

İçsin şifa olsun inşallah canım yumurta ne kadar kaliteli olursa olsun sperm kaliteli ve canlılığı yoksa döllenme olmaz tek taraflı olmaz yani 🤲
Bari 2 -3 hafta sigarayı bıraksa o bile kar, faydası olur canim🥰💕 Elbette kolay değil ama 3 haftalık bir detoks olarak düşünse iki kişi olunca daha çok motive olabiliriz.

Kizlarrr dünya şey yazmışsınız kimisini okdum kimisini okuyamadım ilaçlar tavsiye etmişsiniz ne için tavsiye ettiniz benim eşim için de bisiler önerin çok şey içtik de çok etkisini görmedik azosperm için ne öneriyorsunuz en azından temmuza kadar icireyim o zaman ben yapabileceğim sanırım 😂

Kizlarrr dünya şey yazmışsınız kimisini okdum kimisini okuyamadım ilaçlar tavsiye etmişsiniz ne için tavsiye ettiniz benim eşim için de bisiler önerin çok şey içtik de çok etkisini görmedik azosperm için ne öneriyorsunuz en azından temmuza kadar icireyim o zaman ben yapabileceğim sanırım 😂

Oyy kuzum benim Rabbim inşallah şifasına da göndersin azosperm için bilmiyorum 🤷‍♀️ ama bilenler vardır galiba 🥲 dilerim bu sene senin de kucağın dolar Allah’ın izniyle 🤲🥹

Erkolar sigarayı zor bırakır 😰😁
Erkeklerin bu süreçteki bencillikleri zaten beni yeni onca ilaç onca operasyonu geçiren biziz keyiflerine iki üç sperm testi veriyorlar o da onun için kırk takla atıyoruz benim eşim de sigara yok ama kilo var ve herşeyi çok kafaya takıyor spor yap şu bu diylrum dünya şey aldım içsin diye onları bile içmekten aciz 😏😏😏

Oyy kuzum benim Rabbim inşallah şifasına da göndersin azosperm için bilmiyorum 🤷‍♀️ ama bilenler vardır galiba 🥲 dilerim bu sene senin de kucağın dolar Allah’ın izniyle 🤲🥹
Yaaa Allah razı olsun canım benim her yol denedim bitkisel den ilaçlara gerçi son bir buçuk senedir tahlil de vermedi belki düzeldi haberimiz yok üroloji ye de gitmiyor 😂😂

Erkeklerin bu süreçteki bencillikleri zaten beni yeni onca ilaç onca operasyonu geçiren biziz keyiflerine iki üç sperm testi veriyorlar o da onun için kırk takla atıyoruz benim eşim de sigara yok ama kilo var ve herşeyi çok kafaya takıyor spor yap şu bu diylrum dünya şey aldım içsin diye onları bile içmekten aciz 😏😏😏

Yani insan biraz mücadele verir çaba sarfeder hiçbirşey kendi kendine önümüze gelmez benim eşimde içiyor güya azaltmış 🫣🥵

Back
X