İnternette herhangı bır konu hakkında fikir aldıgım üç,dört siteden biridir ekşi ve tabi kendı komplekslerini kadınlar kulubune yamayanlarda yok değil ekşide ama genel olarak cok doğru tespıtlerde bulunmuşlar.. guzel ozetlemışler k.kyı ..
..............
dukan diyeti nedeniyle haşır neşir olduğum site. orda 3000-4000 sayfa boyunca kim ne yaptığını, kaç kilo verdiğini, neler pişirdiğini vs anlatmış insanlar. inanılmaz bir bilgi yığını, çok da faydalı. 25 kilo vermesi gereken de var, düğün öncesi acele 5 kilo vermesi gereken de. kimi "kociş"iyle kavga ediyor diyet yüzünden - malum erkek adam yemek ister(!), kimi çocuğunun hastalığını anlatıyor. yani kk başka bir dünya dostum. oraya girdin mi, kafa gitti. kayış kopuyor. mısır unu ne kadar kullanılıyordu yaa diye giriyorsun, kociş bebiş sayıklayarak çıkıyorsun. arkada yanar döner pembe bi fon. biri mesaj atıyor mesela "kızlaaaar bugün tartıda 59.7yi gördümmm :)))" falan diye, sonraki 3 sayfayı falan geçeceksin kafadan, herkes "canımmm ne güzel", "çok tebrik ederimmmm", "ben de istiyoruuum canım ya" falan derken sağ gözde bir seğirme başlıyor. hele kullanılan acaip emoticonlara değinmiyorum bile, onlar başlı başına delirtir adamı. use responsibly.
..........
hakaret ile alaycı tavrı aynı kefeye koyup bir de bunu yapan iki üyeden alaycı olanı siteden tamamen men ederken, diğer hakaret edenin sitede barınmasına göz yuman,
men edilenin ardından "ne oldu ne var ki bu yazıda?" diye soran üyelerin de üyeliklerini anında elinden alan. (ahahaha)
peşine " bu konuda başka sorusu olan var mı varsa 1 dakika durmasın, uyarıyorum" diyebilen ,
arada topiklere uğrayıp kendisini eleştiren üyeleri anında banlayan, silen, ceza kesen...
kestiği ceza mesajlarında not olarak üyeye; " keşke biraz şerefiniz olsa" dahi diyebilen (bu lafı yemiş arkadaşım var evet... kız hamileydi bunu demiş miydim? )
üyeler arasındaki özel mesajları okuyan, bunun hesabını kendisine sorduğunuz an "belki de içinde "kazen" adı geçen mesajlar bana yönlendiriliyordur" diye daha da komik bi açıklama yapan ve bundan da utanmayan, (ay ben buna gülerim)
msn üzerinden hakkınızı aradığınız zaman ağzınızın ondan iyi laf yapmasının ardından delirip işi sizin hamileliğinize, kadınlığınıza hatta ve hatta insanlığınıza kadar indirgeyebilecek kadar komik ve düşündürücü bi karaktere sahip ağır kompleksli bi yöneticisinin olduğu site.
daha dün gördüm; burada hiciv var diyen üyesine, "size bi hiciv sanatı gösteririm aklınız şaşar, sonra gelip ağlamayın ama" dedi.
nöyyyyyy? dedim içimden!!!
la yok içimden demediğim için şimdi siliğim. ehehehe.
ben böyle bi yönetme şekli görmediğim arkadaş. . adam resmen adolf hitler. adeta bi civciv ay pardon hiciv ustası...
canım benim kıyamam.
...................
akıllı tv gibi bir şeydir bu web sitesi. her şey hakkında yazıldığı için aradığınız bütün kelimeleri içeren sonuçları görünce tıklarsınız. ve gerisi acı, gerisi zulüm. okudukça okursunuz. hayretler içinde okursunuz.
........................
kadınların her türlü sorunu için başlık açtığı, sohbet ettiği, birbirlerinden bir şeyler öğrendiği ya da sadece geyik yaptığı bir forum, kesinlikle erkek üye alınmıyor-muş. ama erkek yöneticileri var bu sitenin, her türlü kadın muhabbetinin içine dalıveren, özel mesajlarını okuyan. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hakikaten.
Ekşi sözlükten başka bir yorum:
az önce şöyle bir başlık gördüm bu sitede, işte sözün bittiği yer dedim:
--- spoiler ---
2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)
--- spoiler ---
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?