Ekşi sözlükte ''Kadınlar Kulübü''

en sık ziyaret ettiğim sitedir ekşisözlük. tabiki her konuda olduğu gibi kadınlar kulübü hakkında da iyi ve kötü yorumlar olacaktır

2 aylık bebeğin hareketlerini hissettiğini iddia edenleri barındıran site. maşallah sen iki aylıkken hissediyorsan o bebeği, doğduğunda da direk askere uğurlarsın ablacım. ayrıca o hissettiğin bebek değil, senin bağırsak hareketlerin.

yüzüne çiş sürenlere çiş,sperm az gelir dışkı sürün olmadı yiyin dedim siteden 15gün banlandım tek tedavi çer,çöp burdaki herkes namus abidesi,örtnek aile insanı din,siyaset,cinsellik gibi konuylarda fikir alışverişini bırak medenice tartışmadan uzak anında kavga halleri bence sözlükte tepki verilecek tek bir yorum yok olanları yazmışlar

çok güldüm ya:)) ben çok eskiden okumuştum bunları ama tekrar ettim ve güldüm:)) bazı konularda hak vemedim deil bende dahil.biri bişi dese ay hemen deniyelim olayı bendede oluyor.bagımlılık yaptıgı da doğru ben bir konuya girip sıkıldımda başka konuya dalıp yine çıkamadıgımı biliyorum.mesela düğün footlarını koyuyuolar bir gün sırf onları inelemiştim :))

peki eksi sozluk nedir?

kendini komik zanneden bazi insanlarin
bilmedikleri seyler hakkinda bilmislik taslayarak
gulunc duruma dustugu yer

özellikle saç göğüs konusunda bende bu sitede paylaşılan birsürü yöntemi uyguluyorum mesela
ama burdan yetindiğimle değil birebir başka kaynaklardanda araştırıp mantığıma uyuyorsa yapıyorum :82:

ekşideki entrylerin sahipleri de siteye uğramış kadınlar belli ki.
ekşi komik geliyor bana çocukça ancak kk konusunda haklı oldukları noktalar var hani. kk'da ''saf'' ve ''kezban'' tiplemeleri çok fazla malesef gördükçe üzülüyorum. ekşi sözlük de eleştirmek üzerine bir site olduğu için bu tip üyelerden bahsetmişler.

Son düzenleme:
Ekşi sözlükten başka bir yorum:

az önce şöyle bir başlık gördüm bu sitede, işte sözün bittiği yer dedim:

--- spoiler ---

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

--- spoiler ---

İnternette herhangı bır konu hakkında fikir aldıgım üç,dört siteden biridir ekşi ve tabi kendı komplekslerini kadınlar kulubune yamayanlarda yok değil ekşide ama genel olarak cok doğru tespıtlerde bulunmuşlar.. guzel ozetlemışler k.kyı ..

..............
dukan diyeti nedeniyle haşır neşir olduğum site. orda 3000-4000 sayfa boyunca kim ne yaptığını, kaç kilo verdiğini, neler pişirdiğini vs anlatmış insanlar. inanılmaz bir bilgi yığını, çok da faydalı. 25 kilo vermesi gereken de var, düğün öncesi acele 5 kilo vermesi gereken de. kimi "kociş"iyle kavga ediyor diyet yüzünden - malum erkek adam yemek ister(!), kimi çocuğunun hastalığını anlatıyor. yani kk başka bir dünya dostum. oraya girdin mi, kafa gitti. kayış kopuyor. mısır unu ne kadar kullanılıyordu yaa diye giriyorsun, kociş bebiş sayıklayarak çıkıyorsun. arkada yanar döner pembe bi fon. biri mesaj atıyor mesela "kızlaaaar bugün tartıda 59.7yi gördümmm :)))" falan diye, sonraki 3 sayfayı falan geçeceksin kafadan, herkes "canımmm ne güzel", "çok tebrik ederimmmm", "ben de istiyoruuum canım ya" falan derken sağ gözde bir seğirme başlıyor. hele kullanılan acaip emoticonlara değinmiyorum bile, onlar başlı başına delirtir adamı. use responsibly.
..........

hakaret ile alaycı tavrı aynı kefeye koyup bir de bunu yapan iki üyeden alaycı olanı siteden tamamen men ederken, diğer hakaret edenin sitede barınmasına göz yuman,

men edilenin ardından "ne oldu ne var ki bu yazıda?" diye soran üyelerin de üyeliklerini anında elinden alan. (ahahaha)

peşine " bu konuda başka sorusu olan var mı varsa 1 dakika durmasın, uyarıyorum" diyebilen ,

arada topiklere uğrayıp kendisini eleştiren üyeleri anında banlayan, silen, ceza kesen...

kestiği ceza mesajlarında not olarak üyeye; " keşke biraz şerefiniz olsa" dahi diyebilen (bu lafı yemiş arkadaşım var evet... kız hamileydi bunu demiş miydim? )

üyeler arasındaki özel mesajları okuyan, bunun hesabını kendisine sorduğunuz an "belki de içinde "kazen" adı geçen mesajlar bana yönlendiriliyordur" diye daha da komik bi açıklama yapan ve bundan da utanmayan, (ay ben buna gülerim)

msn üzerinden hakkınızı aradığınız zaman ağzınızın ondan iyi laf yapmasının ardından delirip işi sizin hamileliğinize, kadınlığınıza hatta ve hatta insanlığınıza kadar indirgeyebilecek kadar komik ve düşündürücü bi karaktere sahip ağır kompleksli bi yöneticisinin olduğu site.

daha dün gördüm; burada hiciv var diyen üyesine, "size bi hiciv sanatı gösteririm aklınız şaşar, sonra gelip ağlamayın ama" dedi.

nöyyyyyy? dedim içimden!!!

la yok içimden demediğim için şimdi siliğim. ehehehe.

ben böyle bi yönetme şekli görmediğim arkadaş. . adam resmen adolf hitler. adeta bi civciv ay pardon hiciv ustası...

canım benim kıyamam.
...................
akıllı tv gibi bir şeydir bu web sitesi. her şey hakkında yazıldığı için aradığınız bütün kelimeleri içeren sonuçları görünce tıklarsınız. ve gerisi acı, gerisi zulüm. okudukça okursunuz. hayretler içinde okursunuz.
........................
kadınların her türlü sorunu için başlık açtığı, sohbet ettiği, birbirlerinden bir şeyler öğrendiği ya da sadece geyik yaptığı bir forum, kesinlikle erkek üye alınmıyor-muş. ama erkek yöneticileri var bu sitenin, her türlü kadın muhabbetinin içine dalıveren, özel mesajlarını okuyan. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hakikaten.

civciv :86::86:

kazen erkek miymis?:44: e hani erkek giremiyordu? cidden bu ne perhiz bu ne lahana dedim bende.

koooopppppppptttttttttummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaa inanamiyorummmmmmmmmmmm
eksi sözlüge bende girdim hakkatende daha neler var nelerrrr uuuwwwww

Ne kadar bos, amacsiz , yararsiz bir sitedir o. Entel dantel takiliyorlar iste.

Not: Yuksek lisans yaptim,30 yasini da gectim, evli de degilim, cocugumda yok ama kadinlar kulubu'nde takiliyorum. Halimden memnunum.

yaş farketmeksizin bayanların her konuda paylaşımda bulundukları, herhangi bir sorunları olduğunda hiç çekinmeden birbirlerine sorabildikleri, evli olanların çocuklarının eşinin fotoğraflarını koydukları ve eşlerinden kocişkom diye bahsettikleri, tahminimce %20 oranında bayan kullanıcı adı almış erkek üye barındıran içeriği geniş ve samimi forum.

Son zamanlarda işlerini güçlerini bırakmışlar kk ya takmışlar..
"kezban" diye tanımladıkları biz oluyoruz tahminimce..
Asosyal insanların bilgisayar başında belaltı vurarak insanlarla dalga geçmekten başka birşey olmayan site...
Karşına alıp konuşmaya kalkışsan iki kelimeyi bir araya getiremez eminim çünkü dışarıda gerçek hayatın olduğundan bihaber olduklarını düşünüyorum..
Çevremde var bir iki tane ekşisözlük yazarı.. Bazı konularda belki de bizim bile yuhhh dediğimiz şeyler var ama çoğu konunun da gerçek olduğu ve Türkiye gerçekleri olduğunu kabullenmeleri bayağı zaman alacak sanırım...

tabi ki burada da abuk sabuk başlıklar açılıyor saçma sapan şeyler yazılıp çiziliyor tıpkı ekşi sözlükteki gibi.Ben ekşi sözlükte yazar değilim ama çok takılırım.Mesela bugün gördüm Aslı Çakır ın secdeye varması diye başlık açmış biri.Kendileri diyorlar 'troll' doldu artık ekşi sözlük diye.Ekşi sözlüğe zamanında üye olmuşlar ,pekçoğumuz gibi bi üniversiteden mezun olmuşlar, bir de birkaç kitap okudularsa artık kendilerini otorite zannediyorlar .Ha orada da yok mu doğru düzgün insanlar vardır tabi burada da var.Şimdi yani ne yapalım biz de aaa bak biri böyle gerizekalı bir başlık açmış şöyle salak entry yazmış falan diyip ekşi sözlükle mi uğraşalım.Bir de akıllarınca 'kezban' olmadıklarını ispatlamaya çalışan kızlar var ki hem burada hem orada, aman aman,allah korusun ne diyeyim.

Terbiyesizlikte sınır yok tabi.

Ekşi sözlükteki K K ile ilgili başlıklardan bazıları:

''kadınlar kulübü'nden kadın kaldırmak''

''kadınlar kulübü'nden hatun kaldırmak''

ilginç gerçekten bende geçen gün ekşi sözlükte kadınlar kulubüne dair bir yazı gördüm ve sonra baktım ki bu sıra takmışlar kafayı.
hayır yani türk kızına kezban diyorlar, kadınlar kulubüne giren bayanları beğenmiyorlar, dalga geçiyorlar, kendileri nerde yaşıyor çok merak ediyorum
şu da var ki bi ara ekşi sözlük yazarı diye orda burda çıkan tipleri görüyoruz, kendine bakmaktan aciz, erkek demeye bin şahit lazım, sokakta görsen suratına bakmazsın ama eline klavye aldılar mı, seni beni beğenmiyorlar. Hepsi özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor ve kendileriyle barışık değiller, sorunlu tipler bu kadar her şeyi eleştirir.
Bunlar böyle atıp tutuyorlar ya, o kadar eminim ki kezban diye nitelendirdikleri (hiç gocunmuyorum kezban olmaktan :)) kızlarla bir yerde karşılaşsalar içine düşürler bu yazdıklarını unutup peşinden dört nala koşarlar, bizde bunu bilmiyoruz sanki bir bayan olarak.
En komiği de içlerinde ekşi sözlük bayan yazarları olup , burada yazan bayanları deli gibi eleştirip, küçümseyip akıl veriyorlar :) ekşi deki erkek yazarlara yaranma çabasından başka bişi değil işte.
neyse sonuç itibariyle kadınlar kulubunu seviyorum, hayatı paylaşmak, içten olmak, kadın olmak kezbanlıksa gayet memnunum ben bu etiketten

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

ekşi sözlüğü uzun zamandan beri takip ediyorum.çok sevdiğim yazarlar da var ama geneli türk kadın /kız tipine düşmandır.hatta tüm hakaretlerini tek kelime altında toplayıp isimden sıfat ( kezban ) yaratmışlardır. işlerine gelmeyen beğenmedikleri her davranışı kezban diye yaftalarlar. buradaki kadınları da sadece kozmetik , estetik ve kocaları hakkında konuştuklarını düşünürler. sadece kk yı değil vaktiniz olursa türk kızı - kezban gibi başlıklarını da okuyun derim tabi sinirleriniz bozulmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…