10.yıllar önce beni afaroz ederek çok pis şutlamış kadıncık sitesidir. bir yemek tarifi ararken tanıştım kendisiyle ve tabi ki beni de çekti içine, ulan ne cahilmişim neler neler var dedim, her şeyin bir cevabı bir örneği var burda, sivilce pörtletme videolarından içine cin girmiş kadın hikayelerinden tutun da, evde çakma sushi yapımından dantelden halı yapmına kadar, dedikodular, kaynanalar, eltiler daha neler neler...
cinsellik bölümünde oral seks diye başlık açıp altına ıyyy öhh iğrenç evlerden ırak diye yazarlar önce, sonra bir sivri çıkar "ben yapmam ama yapana saygı duyarım" der, diğer biri "bence hijyen koşullarına dikkat edildiği sürece normaldir" der, ve ıyy iğrenç diyenler yumuşamaya başlar "çiftlerden iki tarafda istiyorsa normaldir" der.. evet dökülmeye başlanır, ilişkinin bir parçasıdır, seksin olmazsa olmazıdır, eşimi kırmamak için denedim gayet normal...
ya anladık normal ya çok normal hepiniz bütün inceliklerini biliyosunuz zaten, bende önce ayy iğrenç günah diyen, bir kaç sayfa sonrasında olayı normale döken birini afişe edince önce mimlendim, sonra vajinusmus olduğunu düşünen bir hatuncuğa öğüt vermeye kalkınca profilinde bekar yazı utanmıyomusun naralarıyla karşılaştım, hasalık gibi bulaştı bu site, gece yarılarından sabahlara kadar pc başında kocalarından kaynanalarından dert yanan kadınlarımızın dertlerini dinledim sessizce, hatta sosyolojik tespiterde bulunup araştırdım bile...
artık lanet çığrından çıkmış erkek arkadaşımıda sarmıştı bir gece aldatılma hikayesini chat bölümünde anlatan kadının durumu içler acısıymış, herkes ahh ahh vahh vahh ederken benim yufka yürek sevgilim dayanamayıp, "erkekler böyledir şöyledir, ama eşlerini severler..." gibisinden kadının içini bir nebze olsun rahatlatmak istemiş ve alarmlar çalmaya başlamış tabiki "sen erkeksin ayyy olamaz kızlaaarrr koşun koşun huuuu sitede erkek var" nidalarıyla bizimkini bir güzel haşlamış ve de akabininde benim açık kalan hesabımı kullanan sevdiceği şutlamışlardır. kısa bir macera oldu benim için, girin gezin yemek tariflerinde, kişisel bakım sayfalarında gezinin, çok faydalı pratik şeyler öğreneceksiniz ama abartmayın, tadında bırakın ve sakın sakın üye olmayın yoksa kadınlar kulubu laneti sizide haşin pençeleri arasına alacaktır.
:
kocalarına kociş diyerek yeni bir kelimeyi lügatıma soktukları için ayrıca müteşekkirim. her duyduklarını deneyerek de suratlarını mayın tarlasına çeviren bahtsızlar da mevcut. çime taze sıçılmış kedi boku kırışıklığa iyi geliyo diye yazsanız size siktir çeken bir allahın kulu çıkmaz ay inaamıyoreee denedin mi kaç günde etkisini gösteriyo tepkisini alırsınız
Türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alıntıdır...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar bakın bide bunlar ve dahası var maalesef ekşi sözlükte...
bunu yazanlar sitedeki herkesi aynı kefeye koymuşlar...lmaz:
ayıp bence...lmaz:
bunu söyleyen eminim takip ediyordur siteyi günü gününe. Ki zaten yazdıkları kadarıyla yeterince takip ettikleri belli oluyor. :enbuyukkk:
oldukça kalabalık bir site. binlerce üyesi var. haliyle, bin farklı türden de insan var içinde.. bu haliyle sözlüğümüze benziyor değil mi?
peki pek çoğunca bu sitenin beğenilmemesinin, avam bulunmasının, üyelerinin aşağılanmasının sebebi ne?
şahane bir insan olduğum gibi bir iddiam yok ama fena bir kadın olduğumu da düşünmüyorum hani.
bu site de sık sık işime yarıyor, hal böyle olunca savunasım geliyor.
bugüne denk birçok yemek tarifi buldum bünyesinden, en iyi saç düzleştirici hangisidir diye kullanıcı yorumlarına baka baka seçimimi yaptım, gözüme düzgün kalem çekmenin tekniğini bu siteden öğrendim, burnumu yaptıracağım zaman estetik sayfalarında, doktor tavsiyelerinin arasında kayboldum, hastaların yorumlarını, burun resimlerini inceledim, bebeğim olmadığında fellik fellik çözüm yolları aradım, hastaneler, klinikler araştırdım, şimdi hamileyim, benim gibi onlarca kadının kaynaştığı hamilelik sayfalarında hangimizin midesi daha çok yanıyor, kim beşinci ayında hala kusuyor, bebek mobilyaları en ucuza nerden alınıyor diye çatlayana kadar da muhabbet ediyorum..
ee, bu durum ne yapıyor beni peki ?
"kaybeden" mi ?
site işime çok yarıyor diye, "hayatı, eşinden ve çocuklarından ibaret olan gariban ev hanımı kezban" mı oluyorum ben?
binlerce üyesi olan bir sitenin bazı üyeleri eşine "kociş" diyormuş, kalanlar dolunayda bilmemneresine işeyince cildinin bebek poposu gibi olacağına inanıyormuş, bazıları da kafayı bekaretle bozmuş diye kaybedenler kulübü mü oluyor bu site?
bakınız ekşi sözlük öyleyse. binlerce yazar. onbinlerce farklı düşünce.
hepimiz çok mu şahaneyiz burada ?
tüm hanımlar üniversite mezunu, hepsi kariyer meraklısı, 35'lerine kadar çocuk düşünmeyen, üç dil bilen, şahane bir dünya görüşü olan, entellektüel, zeki, bakımlı, cillop gibi hanımlar mıyız hepimiz?
binlerce kişinin olduğu bir site diyorum arkadaşım, aloo.
eğrisi, büğrüsü, senden farklı düşüneni de olacak.
"bu siteye takılanların topunu kapatsak gaz odasına, türkiye daha refah günlere yelken açar" dersen, seni kim ne yapsın onu söyle bakayım.
doğum kontrol yöntemleriye ilgili bir başlık altında "iğneyi nasıl yaptırıyosun canım yapınca iğne içinde mi kalıyor, öyle mi koruyor?" dan tutun da "benim canım neden prezerfatiften acımıyor, bende bir sorun mu var?" a kadar milyon tane garip soru var ve şaşırıyor insan ama bunlar o sitenin faydasız damgası yemesini haklı çıkarmıyor çünkü bazı konularda gerçekten herkes birer bilirkişi; şöyle ki ben saç rengimle ilgili ne yapmam gerektiğini orada öğrendim ve bana kuaförümden bile daha fazla yardımcı oldular. üyelerinin birbirine canım cicim diye hitap etmeleri biraz itici ama önemli olan gerekli konularda kişiye yardımcı oluyor mu olmuyor mu. gerisine güler geçersin zaten. ya da direk okumazsın, olur biter.
bakın böyle yorumlarda var....akıllı ve vizyonu geniş insanın hali başka oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?