Ekşi sözlükte ''Kadınlar Kulübü''

Konunun uzerinden cok gecti kizlar ama bugun tesadufen eksi sozlukte siteye dair bisey okuyunca yazma ihtiyaci duydum.

İlgili baslik: kadınlar kulübü'ndeki ekşi sözlük konusu - ekşi sözlük

Bazilari yazma stilimize takmis,yok v yerine w yazan mi dersin,dahiyi yazamayan soru ekini bitisik bitisik yazan kezbanlar var manasinda seyler yazilmis.

Yahu arkadasim formatimiz ayni da ben mi bilmiyorum?siz tanim kasmaya ugrasan,bilgi verme amacli dolayisiyla duzgun turkce gerektiren bir sitesiniz.smiley kullanmiyorsunuz,buradaysa surekli guncellenen smileyler var?ee ne diyelim size smiley yok ne ruhsuz site falan mi diyelim?

Ayrica bu siteye uye olmak icin bayan olmak ve site kurallarina uymak yeterli.sizin gibi 2 senelik bekleme sirasina sokmuyor (bir yazari onaylamak nasil iki sene aliyor yahu!!) dolayisiyla daha genis bir uye yelpazesi var ve bizi duzgun turkce konusmuyor diye elestiremezsiniz

Burada kadinlar kocalarindan dayak yedigini,aldatilmalarini anlatiyor yahu?donup de 'vay arkadas ne serefsiz hemcinslerimiz var yazik kadina' demek yerine 'cik cik cik olmamis..hani buyuk harfle cumleye baslamak?ayrica dahi anlamindaki d yanlis yazilir kezbana bak' diyorsunuz.

Siz ki sozluk bulusmalarina (etkinligin adini tam bilmiyorum,hani su unlulerin falan katildigi) kari kiz kaldirmak icin giden insanlarsiniz,siz fuckbuddy ilanlarindan medet umanlarsiniz,sanki duzenli seks yaptiginiz sevgili buldunuz,doydunuz da fuckbuddy ariyosunuz aahhaah bide sehir yas falan yazmalar...kiyamam :)

Ha bu arada tahmin ediyorum ki kendilerinin annesi opera dinlemeye giden,gencligini fransiz leydi okulunda gecirmis,babasiyla ispanya ic savasinin irdelendigi tiyatroda tanisip sonrasinda mekanistten bulduklari 1950li yillara ait saraplari ictikleri bir mekana gitmis,populer kitlenin etkisi altinda olmayan,uzerinde derin felsefik tartismalarin dondugu filmler izlemis,gorunuslerinden asiri derecede memnun,sacina tenine hic bir bitki pusur karisim surme ihtiyaci duymayan, anne babalar evlenmeye karar vermis. Ve kendi deyimiyle eksi sozlugun ozellikle 'bi seyi begenmeyen eksi sozluk yazari' tanimindaki veletler dunyaya gelmisss.

Ayrica biri sitenin viral reklami falan yaptigini yazmis.o seyler bizde olmaz canim.zira senin dedigin gibi akla mantiga sigmayan karisimlari burda cocuk sahibi olmak icin uygulayan,dalga gectigin caresiz kadinlarin oldugu sitede,tek bir firmanin reklami yapilsa burda o urun nasil patlar haberin var mi?

Buyur dene,siteyi actigin an ortaya gelen pencere,nutella yada uludag gazoz reklamina degil,dogru sutyen bedeni secme,brezilya fonu gibi hit alan yararli basliklara yonlendiriyor.

Reklam diyordum,ha tabiki reklam var (google addleri saymazsak) ancak ticari kaygi tasimayan modumuz oldugunu soylemismiydim?zira burda urun promosyonlari yazarlara yollanir,yazar konu hakkinda iyi-kotu yorum yapar,yani ticari itibari zedeliyor diye silmeler goremezsiniz.

Siz duzene karsi gelen,birlik olursaniz herseyi degistirebileceginize inanan kamiller (kamilin hakaret degildr anlamina bakin) serkanin cebine para girmedini saglayan kisilerden fazlasi degilsiniz,bize takacaginiza once haksizliga ugramis,site yuzunden mahkemelere cagrilmis uyelerinize sahip cikin

Tmm mi ttlm:)

Çok fazla ciddiye almaya değmez.KK kadınları kezban onların anneleri, kızkardeşleri MADAM CURIE sanki.

Üyelerini dakkasına satan yöneticilere sahip bir sitede böyle atıp tutulur tabiki. Sahi bi ara o kadar atarlı entryleriniz vardı, n'oldu onlara? Yusuf yusuf durumu mu yoksa. Kıyamam.

Araliklarla eksi sozlukte kk yorumlarini okurum. Coguna katiliyorum, itiraf etmek gerekirse. 5 yildir buradayim. O kadar cok konu okuyup cevap yazdim ki. Benim bile bazen icimden gecen seyleri kaba, son derece ciplak bir sekilde soyluyorlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…