10.yıllar önce beni afaroz ederek çok pis şutlamış kadıncık sitesidir. bir yemek tarifi ararken tanıştım kendisiyle ve tabi ki beni de çekti içine, ulan ne cahilmişim neler neler var dedim, her şeyin bir cevabı bir örneği var burda, sivilce pörtletme videolarından içine cin girmiş kadın hikayelerinden tutun da, evde çakma sushi yapımından dantelden halı yapmına kadar, dedikodular, kaynanalar, eltiler daha neler neler...
cinsellik bölümünde oral seks diye başlık açıp altına ıyyy öhh iğrenç evlerden ırak diye yazarlar önce, sonra bir sivri çıkar "ben yapmam ama yapana saygı duyarım" der, diğer biri "bence hijyen koşullarına dikkat edildiği sürece normaldir" der, ve ıyy iğrenç diyenler yumuşamaya başlar "çiftlerden iki tarafda istiyorsa normaldir" der.. evet dökülmeye başlanır, ilişkinin bir parçasıdır, seksin olmazsa olmazıdır, eşimi kırmamak için denedim gayet normal...
ya anladık normal ya çok normal hepiniz bütün inceliklerini biliyosunuz zaten, bende önce ayy iğrenç günah diyen, bir kaç sayfa sonrasında olayı normale döken birini afişe edince önce mimlendim, sonra vajinusmus olduğunu düşünen bir hatuncuğa öğüt vermeye kalkınca profilinde bekar yazı utanmıyomusun naralarıyla karşılaştım, hasalık gibi bulaştı bu site, gece yarılarından sabahlara kadar pc başında kocalarından kaynanalarından dert yanan kadınlarımızın dertlerini dinledim sessizce, hatta sosyolojik tespiterde bulunup araştırdım bile...
artık lanet çığrından çıkmış erkek arkadaşımıda sarmıştı bir gece aldatılma hikayesini chat bölümünde anlatan kadının durumu içler acısıymış, herkes ahh ahh vahh vahh ederken benim yufka yürek sevgilim dayanamayıp, "erkekler böyledir şöyledir, ama eşlerini severler..." gibisinden kadının içini bir nebze olsun rahatlatmak istemiş ve alarmlar çalmaya başlamış tabiki "sen erkeksin ayyy olamaz kızlaaarrr koşun koşun huuuu sitede erkek var" nidalarıyla bizimkini bir güzel haşlamış ve de akabininde benim açık kalan hesabımı kullanan sevdiceği şutlamışlardır. kısa bir macera oldu benim için, girin gezin yemek tariflerinde, kişisel bakım sayfalarında gezinin, çok faydalı pratik şeyler öğreneceksiniz ama abartmayın, tadında bırakın ve sakın sakın üye olmayın yoksa kadınlar kulubu laneti sizide haşin pençeleri arasına alacaktır.
: