oldukça kalabalık bir site. binlerce üyesi var. haliyle, bin farklı türden de insan var içinde.. bu haliyle sözlüğümüze benziyor değil mi?
peki pek çoğunca bu sitenin beğenilmemesinin, avam bulunmasının, üyelerinin aşağılanmasının sebebi ne?
şahane bir insan olduğum gibi bir iddiam yok ama fena bir kadın olduğumu da düşünmüyorum hani.
bu site de sık sık işime yarıyor, hal böyle olunca savunasım geliyor.
bugüne denk birçok yemek tarifi buldum bünyesinden, en iyi saç düzleştirici hangisidir diye kullanıcı yorumlarına baka baka seçimimi yaptım, gözüme düzgün kalem çekmenin tekniğini bu siteden öğrendim, burnumu yaptıracağım zaman
estetik sayfalarında, doktor tavsiyelerinin arasında kayboldum, hastaların yorumlarını, burun resimlerini inceledim, bebeğim olmadığında fellik fellik çözüm yolları aradım, hastaneler, klinikler araştırdım, şimdi hamileyim, benim gibi onlarca kadının kaynaştığı hamilelik sayfalarında hangimizin midesi daha çok yanıyor, kim beşinci ayında hala kusuyor, bebek mobilyaları en ucuza nerden alınıyor diye çatlayana kadar da muhabbet ediyorum..
ee, bu durum ne yapıyor beni peki ?
"kaybeden" mi ?
site işime çok yarıyor diye, "hayatı, eşinden ve çocuklarından ibaret olan gariban ev hanımı kezban" mı oluyorum ben?
binlerce üyesi olan bir sitenin bazı üyeleri eşine "kociş" diyormuş, kalanlar dolunayda bilmemneresine işeyince cildinin bebek poposu gibi olacağına inanıyormuş, bazıları da kafayı bekaretle bozmuş diye kaybedenler kulübü mü oluyor bu site?
bakınız ekşi sözlük öyleyse. binlerce yazar. onbinlerce farklı düşünce.
hepimiz çok mu şahaneyiz burada ?
tüm hanımlar üniversite mezunu, hepsi kariyer meraklısı, 35'lerine kadar çocuk düşünmeyen, üç dil bilen, şahane bir dünya görüşü olan, entellektüel, zeki, bakımlı, cillop gibi hanımlar mıyız hepimiz?
binlerce kişinin olduğu bir site diyorum arkadaşım, aloo.
eğrisi, büğrüsü, senden farklı düşüneni de olacak.
"bu siteye takılanların topunu kapatsak gaz odasına, türkiye daha refah günlere yelken açar" dersen, seni kim ne yapsın onu söyle bakayım.
(hickiran karasinek ve uyuyan karinca, 26.10.2009 11:29)
siteden ALINTIDIR