• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi Sözlük Anasayfa

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.721
5.936
683
Merhaba;
Ekşi sözlüğe girdiğimizde bazı entryler çıkıyor alt alta. Yılları birbirinden çok uzak , konu başlıkları da. Bunlar neye göre çıkıyor? önceden girdiğimiz başlıklar mı, yoksa rastgele mi çıkar?
Erkek arkadaşımın telefonunda bir iki başlık hoş görünmedi gözüme. Tamamen denk geldi ozellikle karıştırmiyordum neden bunlar çıktı bilhassa diye merak ettim. Bilen aydınlatabilirse sevinirim😶

Canım ekşi sözlükte açılan 10 konudan 5 i Türk kadınların yerme..3 u de erkekleri övme temalı konular...bence rastgele ana sayfada çıkan o entrylere çok takılma...gündem de ona bak ...o entrylerin gündem konularından çok farklı olmadıklarını göreceksin :işsiz:

Canım ekşi sözlükte açılan 10 konudan 5 i Türk kadınların yerme..3 u de erkekleri övme temalı konular...bence rastgele ana sayfada çıkan o entrylere çok takılma...gündem de ona bak ...o entrylerin gündem konularından çok farklı olmadıklarını göreceksin :işsiz:
Hatchback arabaya binen erkeğin kendini adam sanması
10 bin liradan az kazanan erkek
Şunu şunu giyen kadın
Türk kadınının şöyle olması

son zamanlarında iyice boka sardı sözlük acayip nefret ettim.

Hatchback arabaya binen erkeğin kendini adam sanması
10 bin liradan az kazanan erkek
Şunu şunu giyen kadın
Türk kadınının şöyle olması

son zamanlarında iyice boka sardı sözlük acayip nefret ettim.
Senin yukarıda yazdigin ve gerçekten haftada en az iki kez tekrarlanan konu başlıklarına "düğün istemeyen hatun ", "kokoreç/midye /lahmacun yiyen hatun" başlıklarını da eklersek evladiyelik bir eksi sözlük gundemi oluşturduk demektir

Senin yukarıda yazdigin ve gerçekten haftada en az iki kez tekrarlanan konu başlıklarına "düğün istemeyen hatun ", "kokoreç/midye /lahmacun yiyen hatun" başlıklarını da eklersek evladiyelik bir eksi sözlük gundemi oluşturduk demektir
Evde tost yapıp işyerine götüren kız vardı başlık yeren yerene :D
Öyle kızı bulursan öp de başına koy.

Evde tost yapıp işyerine götüren kız vardı başlık yeren yerene :KK70:
Öyle kızı bulursan öp de başına koy.
Ne de olsa aktif yorum yapan üyelerin çoğu halâ okula servisle giden ...servisi beklerken de annesinin hazırladığı tostu yiyen çok çok genç arkadaslarimiz:sus:

Back
X