- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Çok teşekkür ederim canim benim çok sağol ne mutlu biseyler katabildiysem deneyin inşallah çok mutlu olurumEllerinize sağlık yarışmada bol şans dilerim ayrıcada kendi adıma teşekkür ederim sayenizde ekşi maya yapımını öğrendim. Mutlaka deneyeceğim.
Canım yapmadan önce yaz bana bir iki püf noktası var yazayım sana ayrıca bazı sayfalar kanallar öneririm ama bu poğaça tarifi tek başka yerde yok çünkü tamamen benim tarifim çok teşekkür ederim çok sagolBu tarifi tutturabilirsem hayatım kurtulur :)
Mayalı hiçbirşeyi yiyemiyorum anında şişkinlik, gaz sancısı, mide yanması olarak geri dönüyor.
Tekrar tekrar okudum tarifini en kısa zamanda mayayı yapmayı deniycem. Poğaçanın lezzeti görüntüsüne yansımış zaten belli.
Canım ellerine Kollarına o uzunn emeğine sağlık
Tabiki elimden geldiğince tarif ederim yardımcı olurum ne demek aslında bakarsan bir yemek yapmak kadar çok zahmetli değil aralıklarla gidip gelip hamuru elliyorsun kısaca ve çok insana meditasyon gibi bisey oluyor hele ekmek yaparken sen onu elledikce kabarıyor o kabardıkça sen mutlu oluyorsunÇok merak ettim valla denemek isterim rahatsız ederim seni yapamadığım yerlerdezahmetli bir tarif emeğine sağlık
Hahahahaha görmemiş numarası yap şimdi dimiAllah'ım bu ne harika ötesii SibelimmEllerine emeğine sağlıkk ..
Teşekkür ederim ablacım hemen bir tabak ayirdim sana dünde yollamıştım zatenOffff harika olmuş elleirne sağlık canısı,hemen bir tabak rica ediyorum başarılar dilerim yarışmada..
Çok emek verilen bir poğaca olmuş,ama süper olmuş
Çavdar unu değilde tam tahilli ve beyaz unla güzel ekmek oluyor canım çavdar biraz sert olur evet fırında pisiriyorum tencerenin içinde çok teşekkür ederim tatlımDuzsuzuum elelrine saglik cok guzel gozukiyor ❣ ekmegı normal fırında yapıyorsun yoksa tas fırın gıbı bıaey mı ? Ben de aırf ekşi maya yapmak için cavdar unu almıştım ama ugrasım gelmedı
Teşekkür ederim ablacım hemen bir tabak ayirdim sana dünde yollamıştım zatenkeşke yakin olsan bana ama malesef
Çatlak yaHahahahaha görmemiş numarası yap şimdi dimişaka yapıyorum canım benim çok sagol
Ahahahahhaha sanal poğaça güzeldi ama dimi bak doğru söyleDün yedim zaten harikaydı tadı,gerçi sanaldan yedim ama olsun varsın
Ahahahahahahhah aferinÇatlak yaEwet sayın seyirciler hepinizden önce ben görmüştüm zaten
Ahahahahhaha sanal poğaça güzeldi ama dimi bak doğru söyle
Hahahaha goncası ısırmış bidee
başka ısıracak insan yok ki abla yaaaa evlilik ne demekti iyi günde kötü günde yarışma için pogacayi isiramadığında degilmiydi
Ahahhahahahahahah buna da şükür dedi napsın adamcikAynen iyi günde kötü günde değilmiii sjskjsk seninkinin şansınada ısırmak düşmüş
Bende çok severim yeni şeyler öğrenip yapmayı inşallah yapabilirimTabiki elimden geldiğince tarif ederim yardımcı olurum ne demek aslında bakarsan bir yemek yapmak kadar çok zahmetli değil aralıklarla gidip gelip hamuru elliyorsun kısaca ve çok insana meditasyon gibi bisey oluyor hele ekmek yaparken sen onu elledikce kabarıyor o kabardıkça sen mutlu oluyorsun
Yaparsın tabiki canım niye yapamayasın zor degilkiBende çok severim yeni şeyler öğrenip yapmayı inşallah yapabilirim
Tamam canım müsait olduğum en yakın zamanda rahatsız ederim seni. Gerçekten hayatımı kurtarırCanım yapmadan önce yaz bana bir iki püf noktası var yazayım sana ayrıca bazı sayfalar kanallar öneririm ama bu poğaça tarifi tek başka yerde yok çünkü tamamen benim tarifim çok teşekkür ederim çok sagol
Inşallah faydalı olur canım benim tabiki istediğin zamanTamam canım müsait olduğum en yakın zamanda rahatsız ederim seni. Gerçekten hayatımı kurtarır
Ahahhahahahahahah buna da şükür dedi napsın adamcikbenden kurtuluş mu var
Görüşürüz ablacım kendine iyi bakYok tabisi illa tadacak poğacayı goncacın sjskjksjk
Ben kaçtım dışarıya çıkacam işlerim var görüşürüz