- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Teşekkür ederim nevoşum dene mutlaka hatta bugün ekşi maya yapmaya baslaEllerine emeğine sağlık canımTarifini mutlaka deneyeceğim Yarışmada bol şans diliyorum
Aslında tam sana göre bu birgün biraz diğer gün biraz derken 3 gün sürüyor ahahahahha yorulmazsin teşekkür ederim kuzumEllerine , kollarına sağlık .
Enfesss görünüyor .
Deniceğimi hiiç sanmıyorum
Birgün belki işi bırkınca olabılır
Keşke yakın olsak bana yollasan
Yarışmada başarılar dilerimmm
Tamam canım sağolTeşekkür ederim nevoşum dene mutlaka hatta bugün ekşi maya yapmaya basla
Ayyyhhh çok teşekkür ederim canım benimEllerine emegine guzel yuregine saglik canim
Beni ekstra mutlu ettin cok mutluyum suan senin mis gibi pogacanin yaninda bana ithaf edilmis muhtesem bir cicek var..
Cok emek verdin biliyorum herseyin en iyisi en guzelini hakeden arkadasim inşallah bu kez sen kazanirsin basarilar diliyorum
Tarif yazıyorum 50 gram un 50 gram su un katkısız olursa tam buğday organik olmazsa beyaz un katkısız su içme suyu iyice karıştır kavanoza koy kapağını sadece üstüne bırak mutfak dolabının içine koyTamam canım sağol
Aslında işin en güzel kısmı o biliyormusun ben yaşadığım sürece benim olan benim üretimin olan bir mayam var çok şükür ve bunla herşey yapılıyor ekmek poğaça birdaha ki hedefim açma mesela sonra lahmacun artık instant mayayı tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mayadan yapılanı yedikten sonra dışarıda ekmek asla yiyemez oldum ben çok yavan çok yapışkan rahatsız edici bir şey oldu benim için ekmeği ilk yaptigimda eşim bile midesine inanamadı tam 3 dilim yemesine rağmen sıfır şişkinlik sıfır rahatsızlık hissi biz ekmek almıyoruz artık haftada bir yapıyorum bize yetiyor fazla fazla teşekkür ederim ne çok yazmışım yahu kendime inanamadimMüthiş ekşi maya ekmeklerden sonra ekşi mayalı poğaça,neden olmasın ki çokta güzel olmuş. Mayayı yapması olması bir de ne güzel olacak. Ellerine sağlık başarılar dilerim
Aşkla maya yapmak bu olsa gerek.Aslında işin en güzel kısmı o biliyormusun ben yaşadığım sürece benim olan benim üretimin olan bir mayam var çok şükür ve bunla herşey yapılıyor ekmek poğaça birdaha ki hedefim açma mesela sonra lahmacun artık instant mayayı tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum bu mayadan yapılanı yedikten sonra dışarıda ekmek asla yiyemez oldum ben çok yavan çok yapışkan rahatsız edici bir şey oldu benim için ekmeği ilk yaptigimda eşim bile midesine inanamadı tam 3 dilim yemesine rağmen sıfır şişkinlik sıfır rahatsızlık hissi biz ekmek almıyoruz artık haftada bir yapıyorum bize yetiyor fazla fazla teşekkür ederim ne çok yazmışım yahu kendime inanamadim
Aynen oyleAşkla maya yapmak bu olsa gerek.Maya deyince akan sular duruyor senin için. Belki bende başlarım maya yapmaya senden özenerek
Tamam bir gün deneyeceğim o zaman yazarım sana yardım alırımAynen oyleinan çok mutlu olurum ve yardımcı olurum istersen tabiki
Tamamdır canımTamam bir gün deneyeceğim o zaman yazarım sana yardım alırım
Teşekkür ederim çok sağolunYa harikasınız ne kadar emek var bu tarifte böyle.
Ellerinize sağlık başarılar :)