Poğaçalar Ekşi maya poğaça - City farm organik un sponsorluğunda

Canim dünürüm kesinlikle cok sansliyim yuregi guzel insanlarin yureginde yer bulabildigim icin /

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor poğaçaların bşy sorcm ekşi mayalı bşy yememiştim hiç tadı nasıl yoksa mayanın adı mı ekşi sadece m.ettim

Ekşi mayayi bende yapma girişiminde bulundum , 3 gün sonra dolapta unuttum gitti. Sayenizde yeniden deneme hevesi geldi..

Bir doktor evde yapılan ekşi mayanın çok sayıda bakteri ürettiğini ve bunun zararlı olduğunu söylemişti. Belkide o caydırıcı oldu bende.

Burada ki anlamadığım nokta o kavanozun tamamını mi kullandınız ?

Birde her halukalde instant mayayı kullanmışsınız bu tarifte. Sadece ekşi mayayla neden olmuyor ?

Yarışmada bol şans diliyorum. Yeni bilgiler öğrendim sayenizde. Ellerinize sağlık.

Şimdi şöyle anlatayım canım ben hic o profesöre katılmıyorum inanki faydalarını insan yerken anlıyor zaten doğru yapıldığında o bakteriler hic de zararlı değil zaten kavanoz her seferinde değişiyor kaynatılmış suyla temizleyip dezenfekte ediyorum onun için bir kasigim var sadece ona kullanıyorum plastikle temas ettirmiyorum ona bakarsan sirkede de bir çok bakteri var evde yapıyorum onu da ama bu güne kadar hiç zararını görmedim bunu yüzyıllarca devam ettiren insanlar var hic biri şikayetçi değil ben ona inanmıyorum doğrusu milyonlarca faydalı bakteri var ama endüstriyel mayada o kadar yok ama zararlı bakteri çok bence ha burda onu kullanma amacim bir yerde görmüştüm sırf dokusunu test etmek için ki zaten yarim çay kaşığı bile girmemis oluyor içine son olarak sadece 80 gram maya kullandım ekşi maya olarak kavanoz beslediğim mayam onun içinden aldım 80 gramını nasıl kabardığını görün diye ekledim onu da

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor poğaçaların bşy sorcm ekşi mayalı bşy yememiştim hiç tadı nasıl yoksa mayanın adı mı ekşi sadece m.ettim
Teşekkür ederim canım evet aslında sondaki o buzdolabı kısmı olmazsa ekşi olur ama soğuk fermantasyon olduğu için ekşi olmuyor tadı ama tadını anlatmam mümkün değil burdan kokusu dillere destan yediğimiz ekmek gibi bastırınca büzülmüyor aynı formuna geri geliyor ve 1 haftada bozulmuyor

ayyy kuzum teşekkür ederim bitanem sende çok öncesin bende sizi çok seviyorum iyiki varsiniz

Ellerine saglik tuzsuz basarilar dilerim.
teşekkür ederim canım benim

Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkür ederim sekerim çok sagol

Eline sağlık canımmmmmmmmm.
Canım incem teşekkür ederim

Bu tarifi tutturabilirsem hayatım kurtulur :)
Mayalı hiçbirşeyi yiyemiyorum anında şişkinlik, gaz sancısı, mide yanması olarak geri dönüyor.
Tekrar tekrar okudum tarifini en kısa zamanda mayayı yapmayı deniycem. Poğaçanın lezzeti görüntüsüne yansımış zaten belli.
Canım ellerine Kollarına o uzunn emeğine sağlık

Çok merak ettim valla denemek isterim rahatsız ederim seni yapamadığım yerlerde zahmetli bir tarif emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…