Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

İzdivaçta ki talip bekleyen adaylara:27:
Her biri kendini Angie ya da Brad sanıyor ne hikmetse:37:

Son düzenleme:
akasya durağının tamamına :57:
çocuklar duymasındaki hüseyine :57:
fatmagüldeki erdoğana :57:

sinem kobala sinir oluyorum nedenini gerçeten bilmiyorum
bide muhteşem yüzyılda bi cariye var hani sivri dilli sorvayvır(söylenişile yazdım:1:) daki merve

ibrahim tatlıses komada yatarken yaptığı yalakalıklardan dolayı SEDA SAYAN a..sanki adamın tek cocuğu İDO tek karısı DERYA TUNA miş gibi.... TUNA yada sinir oluyorum

GÜLBEN ERGEN e kendini sempatik ve sevimli sanıp garip garip hareketler etmesine

YILMAZ ERDOĞAN a son hali ile saç sakal birbirinde PAPAZLARA benziyor....

LERZAN MUTLU ya

PAKİZE SUDA ya....eskinden çok beğenirdim...yazılarını...ama tv programında insanları aşagılar gibi konuşması...hele doğu illerinizi gezerken giyindigi o mini mini elbiseler yokmu resmen cıldırıyordum...ya koca kadınsın nerde ne giyineceğini bilmiyormusun sen

OKAN BAYULGENE özellikle proğramını telle arayan insanları aşagılamasına deli oluyorum....tanınmayacağımı bilsem...tel acıp küfür etmek geliyor içimden

MEHMET ALİ ERBİLE vıcık vıcık

DEMEK AKALINA cok havalandı..ne konuştuğunu ne yaptığını bilmiyor..bi gün biri onu al aşağı edecek ama ne zaman....

aklıma ilk gelenler sonra yine devam ederim:52:

Samimiyetsiz, yapmacık, ikiyüzlü Seda Sayan'a sinir oluyorum.
Bir insan bu kadar yalaka olabilir mi yaaa... :47::47:

Veeee Song Hye Kyo'ya. Sevdiğim oppalarla çıktığı için olabilir ya da çok itici olduğu için. Çok güzel ama sevimli değil.

Son düzenleme:
Kendini sempatik gostermek için yapmadıgı yapmacıklık kalmayan GULBEN ERGEN'E..
Evlendikten sonra kendini ingiliz kraliyet ailesinde olduguna inandırıp o triplere giren DEMET KUTLUAY'A(Kendisini en son etilerde "ferrarisi" olan aşırı tuylu bir orangutanla dudakdudağa gormustum :))
Kamera her kendine dogru yoneldiğinde dudaklarını sekilden şekile sokup şişiren AYSUN KAYACIya
Para bulduktan sonra sapıtan ve ibrahim kutluayla ayrıldıktan sonra kendisi için üzüldüğüme pişman eden DEMET AKALIN'a.
Salaklıgından ve yapmacık assolist triplerinden gına gelen PETEK DİNÇÖZ'e.

şimdilik muhteşem 5'li bunlar ..

Kendini sempatik gostermek için yapmadıgı yapmacıklık kalmayan GULBEN ERGEN'E..
Evlendikten sonra kendini ingiliz kraliyet ailesinde olduguna inandırıp o triplere giren DEMET KUTLUAY'A(Kendisini en son etilerde "ferrarisi" olan aşırı tuylu bir orangutanla dudakdudağa gormustum :))
Kamera her kendine dogru yoneldiğinde dudaklarını sekilden şekile sokup şişiren AYSUN KAYACIya
Para bulduktan sonra sapıtan ve ibrahim kutluayla ayrıldıktan sonra kendisi için üzüldüğüme pişman eden DEMET AKALIN'a.
Salaklıgından ve yapmacık assolist triplerinden gına gelen PETEK DİNÇÖZ'e.

şimdilik muhteşem 5'li bunlar ..

demet kutluay eşini aldatıyor mu yaniiii??? :53:
ben en çok Batuhan Piatti ye sinir oluyorummmm onun o gıcık bakışları var yaa sinir ediyo beniii :) (master chef yarışmasında)

demet kutluay eşini aldatıyor mu yaniiii??? :53:
ben en çok Batuhan Piatti ye sinir oluyorummmm onun o gıcık bakışları var yaa sinir ediyo beniii :) (master chef yarışmasında)

yok canım evlenmeden once gormustum..
ama evlendikten sonra sanki dunyanın en namuslu,kökü 5000 yıllık burjuvazi familyadan gelen lady endamıyla etrafta gezinmesi komik oluyo :)

ewet haklısınn tripleri komikk :1:

aaa..unutmusum bide esra eron..o ne yaa,herkese bir azar.gorende yaş 45 feleğin cemberinden geçmiş,hayatı çözmüş bişey sanıcak:)
geçenlerde ekranda diyoki otobuste insanları tıklım tıkış gorunce çok üzülüyorum arabamda diyo ama maşallah en buyuk jeepleri altına çekmekten ve 6 haneli maaşına burun kıvırıp işine son verilmesindende kendini alıkoyamıyor..
yapmayın arkadaşım ekranda boyle yalandan ajitasyonlar,politikacılar din'le,bazı medya maymunları da milletin fakirliğini kullanarak prim yapmaya kalktıgında uyuzzzzzz oluyorum...

Son düzenleme:
seda saya. bir namus timsali gezip evlenmeden ondan bundan hamile felan kalıyo, ibrahim tatlıses o da namus timsali gibi gezio sayısız sevgilisi var, mehmet ali erbil yapışık tavırları, akasya durağı oyuncuları saçma sapan dizi, esra erol kendini bişey zannetmesi bu liste uzar giderrrrr:37:

Yalçın çakırrrrrrrrrrrrr :32:sinir oluyorum deli oluyorum en sewdiğim ise cübbeliii:66:

ibrahim tatlıses komada yatarken yaptığı yalakalıklardan dolayı SEDA SAYAN a..sanki adamın tek cocuğu İDO tek karısı DERYA TUNA miş gibi.... TUNA yada sinir oluyorum

GÜLBEN ERGEN e kendini sempatik ve sevimli sanıp garip garip hareketler etmesine

YILMAZ ERDOĞAN a son hali ile saç sakal birbirinde PAPAZLARA benziyor....

LERZAN MUTLU ya

PAKİZE SUDA ya....eskinden çok beğenirdim...yazılarını...ama tv programında insanları aşagılar gibi konuşması...hele doğu illerinizi gezerken giyindigi o mini mini elbiseler yokmu resmen cıldırıyordum...ya koca kadınsın nerde ne giyineceğini bilmiyormusun sen

OKAN BAYULGENE özellikle proğramını telle arayan insanları aşagılamasına deli oluyorum....tanınmayacağımı bilsem...tel acıp küfür etmek geliyor içimden

MEHMET ALİ ERBİLE vıcık vıcık

DEMEK AKALINA cok havalandı..ne konuştuğunu ne yaptığını bilmiyor..bi gün biri onu al aşağı edecek ama ne zaman....

aklıma ilk gelenler sonra yine devam ederim:52:

aynen ya okan bayülgene bende sinir oluyorum kendini bişey sanıyo sanki herşeyi bi tek o biliyo ukala ukala konuşuyo üstelik o adam benim midemi bulandırıyo tvde görünce hemen kanalı değiştiriyorum

seda sayan
zuhal topal
mehmet ali erbil
esra erol
esra ceyhan
gülben ergen
çağla şıkel
aşk ve ceza filmindeki herkes:27:
gönülçelen gibi saçma sapan bi dizide oynadığı için tuba büyüksütün
nihat doğan
demet akalın
ebru şallı
öyle bir geçer zamanki dizisindeki carolin, ali, mesude, mesudenin annesi, berrin:27:
kavak yellerindeki aslı, güven, mine
arka sokaklardaki elif, sinan:27::27:
çocuklar duymasındaki hüseyin ve şükrü:27::27:
sinem kobal
yılmaz erdoğan
izeet yıldızhan
mahmut tuncer
arka sıradakiler dizisindeki herkes
118 80, 118 18, 118 10 vs. nin tüm reklamları
saçma sapan banka reklamları
yahşi cazibedeki ziverbey
daha cok var ama bunlar aklıma gelenler.
gıcıııkkkkk oluyorum gıcıkkkkkkkkkk :27::27::47::47:

seda sayan
zuhal topal
mehmet ali erbil
esra erol
esra ceyhan
gülben ergen
çağla şıkel
aşk ve ceza filmindeki herkes:27:
gönülçelen gibi saçma sapan bi dizide oynadığı için tuba büyüksütün
nihat doğan
demet akalın
ebru şallı
öyle bir geçer zamanki dizisindeki carolin, ali, mesude, mesudenin annesi, berrin:27:
kavak yellerindeki aslı, güven, mine
arka sokaklardaki elif, sinan:27::27:
çocuklar duymasındaki hüseyin ve şükrü:27::27:
sinem kobal
yılmaz erdoğan
izeet yıldızhan
mahmut tuncer
arka sıradakiler dizisindeki herkes
118 80, 118 18, 118 10 vs. nin tüm reklamları
saçma sapan banka reklamları
yahşi cazibedeki ziverbey
daha cok var ama bunlar aklıma gelenler.
gıcıııkkkkk oluyorum gıcıkkkkkkkkkk :27::27::47::47:

daha yok mu :60:

cok varda akılımaz gelmiyor anacağım :)))))))

aklıma gelmişken yazayım HANDE YENERRRRRRRRR allah deli oluyorum kadına yaaaa yok böyle birşey..ilk çıktığı yıllarda gercekten çok beğeniyordum ama o estetikler o surat ığıhhhh töbe töbe ya kadın zorla kendini çirkinleştirdi....birde sevgisi neydi cocuğun adı..dizide oynuyor..ne kadar genc toy bir delikanlı imiş şok oldumm...

Back