Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

ya sinir olduklarımı düşünsem bi liste çıkar ama şu ara evlilik programı yapan zuhal topal dikkatimi çekiyor.bi iki kere izledim sırf onun performansını görmek için.ama bariz evlenmeye gelen insanları sürekli dalgacı bir tavırla dinliyor.kimine biraz daha özenli fakat çoğunu kale almıyor.sizlerde dikkat edin göreceksiniz.sürekli ama sürekli dalgacı tavırlar.şahsen ben üzülüyorum o bayanın karşısında dert anlatanlara..dikkate alan yokki ne anlatıyorsunuz.esra erolun diyaloğu gelen konuklarıyla çok daha ilgili ve ciddi.tebrik ediyorum bu konuda kendisini.

yapımcılar görmüyormu onun alaycı halini demek onlarda memnun kadın bilerek yapıyor artistik yönünü kullanıp 1 taşla 2 kuş vuruyor reklam+film oyunculuğu teklifleri geliyor banada itici geliyor ama yaşlı insanlar gülmek için bakıyor

Evlilik yapacak insanlarla dalga gecmesi ?
COk ciddi birsey evlilik, oraya ückagitcinin biride gelse zuhal topal hic takmiyor..
Bu yüzden sevmiyorum zuhal topal'i..

Mehmet ali erbil bu ülkenin leşleşmesine çok katkıda bulunmuş ve bir çok insanın espri anlayışının laçkalık olmasına sebep olmuş bir insan bence. İnsanlar onun yüzünde elli yerine Alli deyince şaka yaptıklarını sanar oldular.Ülkenin dejenere olmasında 1 numaralı sebebp kişiliklerden biri.Hiç sundurmasalardı keşke o çarkıfeleki ona.Ülkenin sosyokültürel seviyesinin simgesi oldu adam resmen. Bunun bi gömlek altı da şafak sezer oluyo zaten.O da şaşı bakmaya insanların bir ömür güleceğini sanan antikomik bi göbekli .

şafak sezer ve önceden çok beğenmeme rağmen türk malı denen zırva dizide oynadıktan sonra binnur kaya ve melek baykal a tahammül edemiyorum.

Avrupa yayinda cikan zaman eylemle aksin programina sinir ne demek gicik oluyorum...

Bönbön bakan bi kadin surat ifadesi gülsede aglasada degismiyor,eften püften konularla bolca duygu sömürüsü baska bisey yok belli firmalarin reklami 2 saat boyunca sinir valla..:37:

Seda sayana kıyafetleri iğrenç

Seda Sayan , Ece Erken : ikiside erkek gördümü dayanamıyor hemen sulanıyorlar. Çok kötü bir davranış, dışarıdan çok yanlış görünüyor. :19:

Yerli kanallarımızın avrupa kanallarında para dağıtan sunucu bozması tipler.:84: ..dayanamıyorumm seslerini bile duymayaa :36: :36:

Halit ergenç bergüzar korel ebru şallı izzet yıldızhan soner sarıkabadayı..böyle gider bu

Son düzenleme:
The dürdane(Zuhal Topal)
Muammer sitemci mi ketenci mi oo=)
Ajdar
Fıs fıs İsmail
Çocuklar duymasındaki Şükrü...
Fatma gülün yengesi mukaddes böyle gider bu liste...:19:

küçük sırlardaki ayşe güle, zuhal topaçtaki dürdaneye =):52:

Masterşef programdaki o şişko şefe amada sinirleniyorum yarışmacılara çok kötü davranıyor ,en son yarışmacılara def olup gidin dedi!bazı insanların ayağına boşuna kurşun sıkılmıyor!

Back