Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

herkes seda sayani sevmiyorumdemis ama ben o kadina cok gülüyorum ya bazi genc kiz gibi hareketleri var ama bilerek eglencesine yaptiginidüsünüyorum.. benim sinir olduklarim cogunluk gibi: mehmet ali erbil gülben ergen nilaydorsa naz elmas ebru gündes serdar ortac zuhal topal ( resmen konuklarladalga geciyor) esra eroldaki -> cennet ( cok yapmacik ve itici..) esra ceyhan, cenk eren ismail türüt,adnan senses ebru salli kavak yellerindeki - asli -mine masallah ne cok varmis,daha gelirse aklima yazarim

seda sayan va hülya avşar kesinlikleeeeeeee
hatta birinci hülya avşar,allahım dayanamıyorum o kadını görmeye
ece erken ıyyyyyy
naz elmas,ağzını büze büze oynamasına gıcık oluyorum
songül öden
ayy benim de daha çok var ama şimdi aklıma gelmiyo:(

hahaha tekrar bunları yazayım:1:
bi de esra erolu ekleyeyim,haksızlık olmasın-tatlicadiarzu-

karolinkötükedihüsokarolinkötükedihüsokarolin kötükedihüso
ve ali tabikikötükedihüso
inat edip boşanmadığı için,çocuklarının hayatını mafetmeyi göz aldığı için cemileyedekötükedihüso

Son düzenleme:
mehmet ali erbile tahammülüm yok, bu adam yıllardır nasıl bu kadar izlenir o cıvıklıklar nasıl reytig alır anlamam

okan bayülgen hep kendi konuşsun

pinar altug

( tony benim arkadasim milyonlarca arkadasim oldugu gibi, yagmur benim arkadasim milyonlarca arkadasim oldugu gibi lafini söyleyen yapmacigin yapmacigi bir kadin.. iyyyysempatiksalakcinni )

mehmet ali erbil'in bütün filmleri ve yarışma programları sinirimi bozmuştur bu zamana kadar ıykk kaydirigubbakcemile4

Seda Sayana sinirrr oluyorum her daimohaoldumsmile

Seda sayan nefret edyorum görmek bile istemiyorum bıktırdı valla
AYRICA BEREN SAAT VE ŞAFAK SEZER

Son düzenleme:
arto,demet akalın,lerzan mutlu,ve birkaç tanede manken var ama isimlerini net hatırlayamadım..ama onlar ekrana çıkınca aferdersiniz midemdekileri dökesim geliyor o kadar yani..

Tuğba Özaykafamçokkarıştı kendini çok güzel sanıyoo bide Cansu Dere o da kendini çok güzel sanıyo kafamçokkarıştı

seda sayan, arto,demet akalın, lerzan mutlu versiyonlarına, bir de flash tv de yayın yapan adama, hani buluyor ya kayıpları

ya sinir olduklarımı düşünsem bi liste çıkar ama şu ara evlilik programı yapan zuhal topal dikkatimi çekiyor.bi iki kere izledim sırf onun performansını görmek için.ama bariz evlenmeye gelen insanları sürekli dalgacı bir tavırla dinliyor.kimine biraz daha özenli fakat çoğunu kale almıyor.sizlerde dikkat edin göreceksiniz.sürekli ama sürekli dalgacı tavırlar.şahsen ben üzülüyorum o bayanın karşısında dert anlatanlara..dikkate alan yokki ne anlatıyorsunuz.esra erolun diyaloğu gelen konuklarıyla çok daha ilgili ve ciddi.tebrik ediyorum bu konuda kendisini.

kamera arkalarını da görmek gerek ama..
reklam aralarından da bahsediyorum..

en azından esra erol bizlere yansıtmıyor izleyicelere saygıdır.tabi kamera arkasında kim bilir neler oluyor.

Back