Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

OMER COSGUNkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso ISTMIYORUUUUUMMMM HANGI KANALI ACSAMM MY SLIMMER SIGARATOR CART CURT LAKIRTISIklava:klava:klava:

laelaelaelaelaeseda sayan.esra ceyhan.mehmet alı erbil.okan bayülgen. sinem kobal.naz elmasa gıcığım,canım ailem hariç TÜM YERLİ DİZİLER.saba tümer daha cokta aklıma gelen bunlarkaydirigubbakcemile

seda sayan va hülya avşar kesinlikleeeeeeee
hatta birinci hülya avşar,allahım dayanamıyorum o kadını görmeye
ece erken ıyyyyyy
naz elmas,ağzını büze büze oynamasına gıcık oluyorum
songül öden
ayy benim d edaha çok var ama şimdi aklıma gelmiyo

118 80

118 18

118' birde 24ü çıkmış alsanaalsanasmile .

Ama yeter! :umursamaz:

Bazen kendimi 118 sekseenn derken yakalıyorum artık : )

öyle bir geçer zamanki de

ali ve carolin:mymeka:

vurucu kırıcı diziler kadına dayak atan diziler son zamanlarda ahlaksız gençlik dizileri

118 le başlayan tüm reklamlar yüzyılın kötülüğü bize. ama slogan oldu ağzımıza oda ayrı bir tarşışma konusu :tomato:lülülülülülü

öyle bir geçer zamanki de

ali ve carolin:mymeka:

2 bölüm izledim bana kötü geldi 2 saat ağlattı beni. aliyi varya o adamı kötükedihüso süpürge topuzuyla dövüceksin. carolin ne demeli sivri burunlu gıcık kadın ikisinide kireç çözücüye yatırcaksın etleri liğme liğme olsun kötükedihüsoalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Küçük sırlar dizisindeki Ayşegül'ün kısık gözlerle bakmasına gıcığım var.
Dövmek istiyorum. alsanaalsanasmile

beren saate bana çok itici ve yapmacık geliyor kendisi...kötükedihüso

kılıç günü dizisine toptan gıcığım.118 li reklamlar benide verem ediyor.fatmagülün sucu ne dizisindeki kötü yengenin suratına uyuz oluyorum hiç yakısmıyor ekrana.askı memnu da ki nihale uyuz oluyordum önceden de

bende yaprak dökümündeki şevket rolünü yapamayan adamı beğenmiyorum.

mehmet ali erbil, seda sayan tarzı kankalar çıkmasın artık yaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…