Ekranlarda en çok kimlere sinir oluyorsunuz?

beren saate sinir oluyorum,
fahriye evcen bağırarak ağladı mı sinir oluyorum
magazincilere kendini göstermeye çıkıp sonra çekilince kızanlara sinir oluyorum,
kendini nimetten sayanlara sinir oluorum,
haddini bilmeyenlere sinir oluyorum....

benimde bi çok gıcık olduğum var aklıma gelenler
ikbalin programına çıkan ömer çoşkun denilen adamın dini sömürerek para kazanmasına
serap ezgünün o çok bilmiş edasındaki kadın haline
zuhal toplalın izdivaç programındaki milleti güldürmek için 10 yaşındaki çocuk durumuna girmesine
bazı haber sunanlarada sinir oluyorum ama ismini vermiyim şimdi :umursamaz:

Ekranlarda doğru düzgün bişi yokki zaten. Kadın programları bile yaptıkları şaklabanlıkları anlayıp yanlarına profesör alıp yayına çıkıyorlar. Ancak o verilen bilgiler dinlenir,izlenir. Birde Derya Baykal 'ın programı izlenir.ısimlerini saymakla bitmez çünkü..ısimleri sayılamayanların at çöpe gitsin

esra ceyhan
sinem kobal
serap ezgü
ikbal gürpınar
şu sıralar derya baykal a takmış durumdayım, nedense uyuz oluyorum kadına artık
necati şaşmaz
müge anlı
evrim akın
şimdilik aklıma gelenler

fahriye evcenin yaprak dökümündeki acayip yapmacık,32 dişini göstererek ağlamasına
kavak yellerinin 6 safının onca şey yaşadıktan sonra hala daha hiçbişey olmamış gibi hepbirlikte olmalarına ve hepbirlikte gezmelerine....
müge anlı nın hayatında hiç hata yapmamış gibi konuşup artistlik yapmasına,ukala olmasına...
sinem kobalın kendini çok güzel zannetmesine....

melekler korusundaki adı aklıma gelmedi neydi o esinin herifini kapan kız
sonaa ikbale hele o dindar havası yokmu ne halt oldunu bilmiyoz sanki
sonraa tayyibin karısına hele o davos olayında o koca pırlanta parmagınnı yüzüne götürüp agladıya en çok ona gıcıgım
sonraaa oray egine
müge anlıya millete akıl verip duruyo kendine baksın kappe
daha çok varda aklıma gelmiyo yaa...

kesinlikle esra ceyhana bir saniye dayanamıyorumguclubacismile
meclis tv ye zatii bakamıyorum :sinifsinif:
zaten uzun zamandır haberleri izlemiyorum böylece katlanmak zorunda kalmıyorum hiçbirine sempatiksalakcinni

bitki uzmanı geçinen ömer çoşkun,ebru gediz,şafak sezer....

esra erol çok yapmacık
mehmet ali birant iğrenç türkçesiyle haber sunuyo tahammül edemiyorum
aslında çok var da aklıma ilk gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…