ekonomist çeyize başlarsa :)

Canim benim cok tesekkur ederim :)
Ben de dun senin Ceyizlerine bakarken uyuya kalmisim eksiklerimi sizinkiler gibi bitmeye yakin ceyizlere bakarak tamamlamaya çalışıyorum iste :) Allah hepimize aldiklarimizi gule gule kullanmayi nasip etsin

amin cnm inşaallahhh

gördüm cnm seninkileir çook güzellermiş bayıldım güle güle kullan cnm baharatlılıkalrıda harkulade :) hem yemek takımı hem kahvaltı takımı süpermiş :)

Sagol canim sen daha uyguna almissin ilk defa minik bir kazik yedim desene :)
Sen de gule gule kullan arkadasim

canım delonghi marka ütü düşünürsen eğer, braun ve delonghi yi türkiyeye getiren ,aynı firma, delonghi buhar kazanlı ütümü ve mutfak robotunu ben bir aldım, fabrikadan haberin olsun.

canım delonghi marka ütü düşünürsen eğer, braun ve delonghi yi türkiyeye getiren ,aynı firma, delonghi buhar kazanlı ütümü ve mutfak robotunu ben bir aldım, fabrikadan haberin olsun.

Phillips dusunuyordum ben buhar kazanlilar pahali diye, cok tesekkur ederim canim bilgi verdiğin icin bu konuda. Nerede peki fabrikası

Utuyu öneriyor musun ne kadara aldın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Utuyu öneriyor musun ne kadara aldın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

methini çok duydum canım epeydir de aklımda, istanbul bilişimden bi iki saat önce sipariş verdim 220 tl kargo dahil 226-227 tl'ye geldi.
elime ulaştığı zaman kullanıp ancak yorum yapabilirim :)

banyomu görmeden banyo seti almıyım diyordum ama dayanamadım uygun fiyatlı ve azcık değişik bir şey gibi de gelince. sadece tuvalet fırçası yok,

mudo banyo setim

yine mudo'dan sunum için aldığım zeytinlik, oval tabak vs.

2. çatal bıçak takımımı da alarak çatal bıçak sorunuma son vermiş bulunuyorum bugün itibariyle

nehir dalyan (saten benimki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…