- 14 Mayıs 2011
- 743
- 27
-
- Konu Sahibi ekonomist89
Herşeyine maşaAllah kuzum beğenerek takip ettiğim çeyiz topikleirnden bir tanesisin mutlu son demiyeceğim mutlu yeni bir başlangıca ulaşmana az kalmış sanırım Rabbim tamamına erdirsin inşaAllahhh hayırlı eylesin
Canim benim cok tesekkur ederim :)
Ben de dun senin Ceyizlerine bakarken uyuya kalmisim eksiklerimi sizinkiler gibi bitmeye yakin ceyizlere bakarak tamamlamaya çalışıyorum iste :) Allah hepimize aldiklarimizi gule gule kullanmayi nasip etsin
Sagol canim sen daha uyguna almissin ilk defa minik bir kazik yedim desene :)
Sen de gule gule kullan arkadasim
canım delonghi marka ütü düşünürsen eğer, braun ve delonghi yi türkiyeye getiren ,aynı firma, delonghi buhar kazanlı ütümü ve mutfak robotunu ben bir aldım, fabrikadan haberin olsun.
gördüm cnm seninkileir çook güzellermiş bayıldım güle güle kullan cnm baharatlılıkalrıda harkulade :) hem yemek takımı hem kahvaltı takımı süpermiş :)
Sen de alirsan seninki daha super olur canim benim :) onemli olan icine sinmesi
Phillips dusunuyordum ben buhar kazanlilar pahali diye, cok tesekkur ederim canim bilgi verdiğin icin bu konuda. Nerede peki fabrikası
intten alıyorsun, garantiyide evlendiğin gün başlatıyolar
Delonghi fabrika falan yazdim da bulamadim ben :) internet sitesini de yazarsan epey hayir dua alicaksin :)
www.delonghi.com.tr , sitede iletişim bilgilerinde anadolu yakasına ait bir tel var onu arıyosun cnm
Utuyu öneriyor musun ne kadara aldın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun cnm güle güle kullan
Hayirli olsun. Hepsi çok zevkli seçimler