Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ekonomik olarak gecinmek zor
- Konu Sahibi Se_n_299
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Eylül 2013
- 1.519
- 3.123
- 333
arkadaslar bu nedir eskiden ekmek aslanin agzindaydi simdi aslanda ac. hersey ates pahasi. tek maasla gecinirdik yine iyi kotu simdi cok zor okul masrafi ev giderler faturalar kira. giyim. sizler nasilsiniz gidisat duzelirmi acaba. ev almak desen imkansiz su an.
Benzeri konular çok açıldı.
Çoğu insan maalesef zor durumda.
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Tek maaş yok artık herkes çalışmalı malesefarkadaslar bu nedir eskiden ekmek aslanin agzindaydi simdi aslanda ac. hersey ates pahasi. tek maasla gecinirdik yine iyi kotu simdi cok zor okul masrafi ev giderler faturalar kira. giyim. sizler nasilsiniz gidisat duzelirmi acaba. ev almak desen imkansiz su an.
İmkanınız var ise çalışın . Yeni seçimde bunu göze alıp oy verir herkes umarım gerçi iyi parti yokki hepsi birbirinden beter
Çok açıldı da,açmamak elde değil..para hesabıyla yatıp para hesabıyla kalkıyoruz biz hep 1 maaş eksideyiz direk maaş yatınca eksi bakiyeyi kapatıp ayı tekrar eksiden döndürmeye çalışıyoruz bi yerde patlayacağız ama bakalım nerde kendime kışlık alışverişi yapamadım eşim de yapamadı çocuklara yarım yamalak yapabildik anca hep erteledik alana kadar kış bitmezse iyidir
- 1 Mayıs 2020
- 1.314
- 1.186
- 83
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.211
- 1.123
- 45
Şu devirde en iyisi gençken çalışıp biriktirmek.
Yaş geçtikçe çalışmak da zor geliyor hayat daha da zorlaşıyor.
Ben mesela borçla,krediyle evlenenleri hiç anlamam. Acele nedir? Hayırlısıyla biriktir paranı sonra evlenirsin de çocuk da yaparsın.
Çocuk olunca da çalışmak zor.
Eee para olmayınca çocuk büyütmek de zor.
Hayat her türlü zor.
En iyisi güzel bir meslek sahibi olup çalışıp para biriktirmek.
Sonrası rahat oluyor.
Evlilik,tatil,ev/araç alımı,evlat sahibi olmak hepsi daha kolay ödenir.
Yaş geçtikçe çalışmak da zor geliyor hayat daha da zorlaşıyor.
Ben mesela borçla,krediyle evlenenleri hiç anlamam. Acele nedir? Hayırlısıyla biriktir paranı sonra evlenirsin de çocuk da yaparsın.
Çocuk olunca da çalışmak zor.
Eee para olmayınca çocuk büyütmek de zor.
Hayat her türlü zor.
En iyisi güzel bir meslek sahibi olup çalışıp para biriktirmek.
Sonrası rahat oluyor.
Evlilik,tatil,ev/araç alımı,evlat sahibi olmak hepsi daha kolay ödenir.
Haklısın valla.daha yeni özel hastaneye yattım.doğum yapan, muayeneye gelen hamile bir sürü kadın ev hanımıydı.nasıl ev hanımı hâliyle geçinip bir de üstüne çocuk yapıyor insanlar aklım hiç almıyor valla.hâlâ şu ev hanımı muhabbetlerini kapatamamış olmak da bizim ülkenin ayıbı. Ya da kadınlarımız hâlâ hayatını bozuk para gibi harcamayı seviyor.bizimkilerde iş yok.arkadaslar bu nedir eskiden ekmek aslanin agzindaydi simdi aslanda ac. hersey ates pahasi. tek maasla gecinirdik yine iyi kotu simdi cok zor okul masrafi ev giderler faturalar kira. giyim. sizler nasilsiniz gidisat duzelirmi acaba. ev almak desen imkansiz su an.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
AA az önce başka konuda okudum. Dr mühendis dişçi vs değilsek yani yüksek kazanmıyorsak 7 8 bin için kendimizi yormamalıymışızTek maaş yok artık herkes çalışmalı malesef
İmkanınız var ise çalışın . Yeni seçimde bunu göze alıp oy verir herkes umarım gerçi iyi parti yokki hepsi birbirinden beter
bi mezar bulup yatalim ozamanAA az önce başka konuda okudum. Dr mühendis dişçi vs değilsek yani yüksek kazanmıyorsak 7 8 bin için kendimizi yormamalıymışız
- 4 Ekim 2012
- 16.356
- 31.959
- 798
Ahaha tabii canım yedi sekiz bin için ne lüzumu var, elimizin kiriAA az önce başka konuda okudum. Dr mühendis dişçi vs değilsek yani yüksek kazanmıyorsak 7 8 bin için kendimizi yormamalıymışız
- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
8000 nedir ki 1 ayakkabı parasıAA az önce başka konuda okudum. Dr mühendis dişçi vs değilsek yani yüksek kazanmıyorsak 7 8 bin için kendimizi yormamalıymışız
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Evet öyle ..ama benim ayakkabımın parası değil üst gelir grubundadır ,8 bin tl ye çalışmak istemez anlarım ama anasının ,babasının , kayınvalidesinin emekli maaşına ağzının suyu akan insanlar da para beğenmiyorlar ..şaşırıyorum o zaman.8000 nedir ki 1 ayakkabı parası
- 23 Ağustos 2012
- 49.916
- 1
- 231.710
- 798
8000 nedir ki 1 ayakkabı parası
%10000000
8000 ne ki benzin parama yetmez sshdhgdgdg
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.900
- 448
Umudum yok çok zor düzelmez bence. Hatta daha da kötüye gitmesin diye dua etmeliyiz.arkadaslar bu nedir eskiden ekmek aslanin agzindaydi simdi aslanda ac. hersey ates pahasi. tek maasla gecinirdik yine iyi kotu simdi cok zor okul masrafi ev giderler faturalar kira. giyim. sizler nasilsiniz gidisat duzelirmi acaba. ev almak desen imkansiz su an.
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Alım gücü düşdüktükçe düşüyor. Türk paraso pul oldu. Rabbim darda olan herkese yardım etsin. Hayat ekonomik anlamda çok zorlaştı çok.arkadaslar bu nedir eskiden ekmek aslanin agzindaydi simdi aslanda ac. hersey ates pahasi. tek maasla gecinirdik yine iyi kotu simdi cok zor okul masrafi ev giderler faturalar kira. giyim. sizler nasilsiniz gidisat duzelirmi acaba. ev almak desen imkansiz su an.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Kuzum bunu diyen benim reel hayatımda da kişiler varAA az önce başka konuda okudum. Dr mühendis dişçi vs değilsek yani yüksek kazanmıyorsak 7 8 bin için kendimizi yormamalıymışız
Misal arkadaş dedi ki
15-20k maaş alsam çalışırım yorulduğuma değer ama 6-7 bin kazanmak zor değil ki niye çalışayım enerji harcayayım dedi bildiğin
Öyle diyenin vardır ek geliri diye düşünüyorum ben hep
- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35