Ekleyim mi eklemeyim mi ?

Süper çok mutlu olun inşallah. ..:)))
Ama henüz kabul etmedi ya . ...

Zaten hiç tanıma şansınız olmamış birbirinizi, ha 10 yıl önce ha şimdi farketmiyor.

Şansınızı deneyin bence :)

Edit: eklemişsiniz zaten hayırlı uğurlu olsun, kabul eder inşallah :))

Ben de eklerdim. Kabul etmese de olur, içimde kalacağına. Ortaokulda hoşlaştığım tipi de yıllar sonra feysbuk açtığımda aratıp bulmuş eklemiştim öylesine. Kabul etmişti. Sonra baktım bi' değişik tip olmuş, sildim. Platoniklerimi falan da eklemişimdir. Kabul etmezlerse zaten önemli değil. Parmağım mı aşınacak ekleyince?

İçimde tutmayı sevmem. İçimde kalınca çok rahatsız ediyor ama kötü sonuç da doğursa yaptığım şeylerin etkisi çok daha kısa süreli. :)

Tabii artık emekli oldum, kimseyi eklemiyorum. :)

Hayır yaaaa onaylamamiş anlamadım ki.....
Öyle duruyo..
Profil resmini de agst degistirmis en son.
Belki girmiyodur sık sık yani bilemedim
Olabilir,benim kullandığım tek hesap face olmasına rağmen 2 3 gün girmediğim oluyor,görmemiş olması kuvvetle muhtemel. İyiki eklediniz içinizde kalmasın hiç birşey:)

Niyeee açıklama yapamıyorsunuz? eski değil 2 hafta önce yazdığın yaaa nasıl tezatlıktır bu bari burada insanları oyalamayın boşuna yani nasıl inanalım senin konularına. Anlat bakalım ne olduğunu?

Daha 2 hafta öncee lise 1 de biriyle 1 sene çıktım demişsin, facebookta buldum yazdım demişsin, beni tanıdı cevap yazdı konuştuk demişsin.

2 hafta sonra bu konuyu açıyorsun, biri bana çıkma teklif etmişti çok yakışıklı karizmatikti ben başkası sandım kabul etmedim de şimdi 12 sene sonra ınstagramda buldum da yazayım mı diyorsunuz yahuu hangisi doğru siz 2 hafta arayla iki ayrı hikaye yanii lise sevgililerinizin peşine mi düştünüz? biri olmayınca öbürü mü? hepte lise aşkı tesadüfe bak. İkisine mi unutamadın komik..

Bana cevap bile veremişsiniz yani YALAN KONU..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ilk-ask-ilk-sevgili.1041933/

15 kasım tarih.. buyrun bakın valla ben artık eski konuları okumadan inanmıyorum yazılanlara. ilk aşkmış lise 1 de çkıp lise 2 de ayrılmışsınız hemen başka çocukla çıkacakmışsınız eğer doğru kişiyi görseydiniz. Şimdi de ikisinin de peşindesiniz çok hızlısınız :)

Harikasiniz vallahi :))

Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni.. Yalan olduğunu düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter, sıradan bir konu için bu kadar çaba sarfetmeniz neden?

Bir sevgilisi lise 1 de olmuş. Diğer sevgili olmayan yakışıklı ise lise 2 de çıkma teklif etmiş. Yalan olduğuna dair pek emare bulamadım ben. Siz neye kızdınız bu kadar?

mesaj atsaniza selam vs gibi
Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni.. Yalan olduğunu düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter, sıradan bir konu için bu kadar çaba sarfetmeniz neden?
Boşver ben cvp vermiyorum kendisine. Hayır yani 5 parmağın 5i de bır olmadığı gibi hayatlarimiz yasamlarimiz da bır değil ki.
Neler neler oldu hangi birini aytintiya dokeyim ben.
İlk aşkımın bende duygusal yeri vardı. Konu açtım diye yargiliyor beni :)
Bunun onunla hiç alakası yok. Sürekli şehir değiştiren bır ailede büyüdüm ve sürekli değişik kişiler çıktı karşıma .
Benim anlamadigim yargiliyor beni tanımadan. Umarım buna da atlamaz çünkü çok önemsiz biri benim için.
Bi derdi var bana sarmış Arkads sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…